2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hoşgeldin, yine destan yazmışsın ne güzel yapmışsın
Besin alerjisi ve diğer cilt sorunlarının bu kadar artmasının nedeni beslenmemiz bence. Oynana oynana besin değeri kalmayan sebze meyveler, kafese tıkılıp gün yüzü görmeden yumurtlayan tavuklar ve onların şipşak yumurtaları, ilaçlarla semiren inekler ve sütleri etleri... Hepsinin üstüne etrafimizi oksijen gibi saran egzoz gazları ve kablosuz başıboş dolaşan radyo dalgaları... Bunca şeyin içinde çocuklarımız iyi sağlıklı kurtuluyor yine. Of ne dertli yazdım bir nefeste ama ben de bunu düşünüyorum ne zamandır ilk kez yazma fırsatı buldum. Defne iyi şimdilerde, huzursuzluğu var ama büyüme stresi diye geçiştiriyorum. Huyu böyle diye kabullenmeye korkuyorum bayagi inşallah alerjiyse de çabuk geçer sizinki de, mamayı kessen de zor çünkü dediğin gibi beslenmeleri topun ağzında hep, risk almak zor.
Doktordan memnun kalmana çok sevindim. Ben de arıyorum, cepten aradığımda hastasın varsa ya da müsait değilse en gec 10 dakikada dönüyor bana ya da ofisi aradığımda asistanı not alıp ilk fırsatta dönüş sağlıyor.
Ben de kendimi hep Defne'nin annesi diye tanıtıyorum aradığımda, hiç adımı söyledim mi bilmiyorum şimdi sen söyleyince fark ettim Aman çocuğuma iyi baksın da muhabbetim olmasa da olur diye düşündüm sanırım.

Maşallah kızına, hem sosyal hem hareketli bir genç kız olacak sanırım güçlü bir kız o, minnacık doğdu tüm yaşitlarını geçti
Sünneti erken yaptırmayı düşünüyordunuz hatırladığım kadarıyla, bu da vesile olur. İleride sorun çıkartmazmış değil mi bu sorun?

Yataklarını ve odalarını ayırmak güzel bir karar bence, birbirlerini uyandırıp durmaları biter belki gerçi uyandıracak bebe ağlayarak da uyandırır ama en azından sen niyetini ortaya koymuş olursun
İnşallah tutar uyku eğitimin de bir rahatlarsın sen de. Tek bir yöntem seçmemek ve yöntemleri çocuğa göre esnetmek bana da doğru geliyor. Çamaşır makinesi değil ki bunlar kullanım kılavuzu olsun ki makinenin bole çeşit çeşit ayarı var düşününce
Sevimli Dostlar'a bakarım ben de. Açıyorum çocuk müziği ama kim paylaşmış diye hiç bakmıyorum açıkçası.
Kehribar düzenli kullanılmadığında etki etmez diyordu sitesinde en azından gündüzleri takarsan belki rahat edersin gerçekten dişleri çıkarken.
Dün sana yazacaktım nasılsın ne yaptın diye ama Defne bir anda yoktan bir kıyamet kopartinca unuttum, senin yazman iyi olmuş. İyi bak kendine Pollyanna anne, bir sonraki yazina kadar merakla bekliyorum

çok geçmiş olsun hangi bölüme gittiniz ve nasıl bir test uyguladılar ?

çok geçmiş olsun hangi bölüme gittiniz ve nasıl bir test uyguladılar ?
Ben büyük kızımı üni hastanesinde cildiye bölümüne götürüp alerji testi yaptırmıştım koluna çok hafif çizikler atıp bu çiziklere belirli sıvılar damlattılar hangisi reaksiyon verirse ona alerjisi olduğunu söylüyorlar ama bebeklere aynı şekildemi uygulanıyor bilmiyorum

Büyük oğluma 4 yaşından önce bakmadılar doğru çıkmıyor die bahsettiğin gibi deriden yapıldı ,bende bebeğe hangi yöntrmle bakıp bu kadar şeye reaksiyon vermiş çok merak ettim .

bizim sorunumuz bir sureden sonra emmek istememesi ve gunduzleri 5 6 saat uyanik kalmasi. 4 aylik bebek bu kadar uzun sure uyanik kalir mi hic.

gece beslenmesini kesmek icin bence de erken. benim minigimin daha cok yolu var,daha cok emmesi lazim.
Algılari aciliyor cnm bu sebeple emmeler azaliyor... tabi yasitlarini yakalamasi gereken bir bebe oldugunda ortada bu anne icin resmen kabus biliyorum. Bizimki de 2 aydir oyun pesinde sagi solu incelemekle mesgul bir firt cekip bir kere donup gulumsuyor yapacak bisey yok sabir sabir

bizim sorunumuz bir sureden sonra emmek istememesi ve gunduzleri 5 6 saat uyanik kalmasi. 4 aylik bebek bu kadar uzun sure uyanik kalir mi hic.

gece beslenmesini kesmek icin bence de erken. benim minigimin daha cok yolu var,daha cok emmesi lazim.
Iki kere alinti oldu cnm

Merhaba bende ilk 3. Ayda denedim çok acılı oldu ama kanama olmadı. Sonraki 3 gün cok fazla akıntım oldum doktora gitmedim kendiliğinden geçti. Ama ondan sonra deneyemedik . 2 cocukla çok zor birde acılı olunca cesarette edemedim. Sanirim kuruluk tan oluyor o acı.

Canım çok sevindim iyi olmanıza darısı bize olsun biz su an kremlerle devam ediyoruz kortizonsuz bir krem ve mustelanin nemlendiri kremi iyi geldi ama tam geçmedi, sizde kizariklar tamamen gecti mi? Bir de kortizonlu ilac dedigin nasıl bir sey krem gibi mi surup gibi mi?

Evet canım tamamen geçti şuan, gerçi doktor ara ara tekrar nükseder dedi.Kortizonlu ilacı Ampul şeklinde ağzından verdiler hastanede. Ben bir de geceleri avil şurup kullandım bir çay kaşığı kadar, etrafımda da çok kişi söylemişti kullan diye ben doktor söylemeden kullanmak istememiştim, doktor da aynısını yazınca keşke daha önce kullansaydım demiştim. Umarım atlatırsınız siz de sizinkiler ne boyutta , nerelerinde var?

Bizde de durum ayni okudukca yalniz degilmisim diyorum buyuyorlar etrafi tanimaya calisiyorlar gelisiyorlar gazlariyla ugrasiyorlar dis etleri kasiniyor bi yandan onlarin da isi zor biz de yeni moda gezerek emmek baska yolu yok o da kafayi arkaya atip etrafi inceleyerek araliklarla bazen gece bile boyle hal derman kalmiyor ama napalim sagliklari icin her sey elbet gececek

Arkadaşlar hepinize öncelikle iyi seneler diliyorum uzun zamandır giremiyorum bizim atak ağır geçiyor bir de sanki kafama takacaklarim azmis gibi kızımın kilosuna sardım bu aralar. Benim cadı 3800dogdu. 4.ay kontrolünde 6350 geldi kilosu. Sadece anne sütü ile besliyorum söylemiştim ama şöyle bir şey var eşim beni çok fena sinir ediyor çocuğun kilosu ile alakalı her kucağına alisinda kızım senin ictigin sütler nereye gidiyor, sen niye böyle zayıf kaldın buyumuyor musun sen diyip duruyor. O öyle konuştukça benim aglayasim geliyor. Boyu 52cm dogmustu simdi64,5 cm. Bana normal gibi geliyor ama onun yüzünden çocuğuma yetemiyor muyum diye sıkıntıya giriyorum. 6.ayda doğum kilosunun 2ye katlanması gerekiyormuş ya şimdiden ya 7600olmazsa diye üzülüyorum.suanda kızım tam 4ay 20gunluk.10 gün sonra aylık kontrolü var. Ne kadar aldı bilmiyorum ama çok üzülüyorum. Biraz daha kilo aldırmak için ne yapmalıyım. Beni rahatlatacak şeyler duymaya çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…