2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Senin bıdık rekortmen zaten maşallah. Benin kız bugun bir saat uyudu da orasıni burasını kurcalamaya basladım bozuldu mu diye Bir sıkıntısi yoksa bence gece de uyur bu aydan sonra geceyle gundüzü karıştırmazlar herhalde dimi?
Maşallah unarım boyle devam eder. Gece uyanmasındaki sakınca galiba uykunun bölünmesiyle alakalı ve uzmanlar bu ayda 2 diyorlar. Kaç saate bir uyaniyor peki günduz uykusu nasıl?

@BeyazBulut cnm galactago damla var o da ise yariyor onun yanisira e bebek promalt ama cok kalorili maalesef bir de icindeki seker miktari cok yuksek ki o da iyi bisey degil... kuru incir hosafı da iyi bir secenek fayda sagliyor ama onda da meyve sekeri var tabi... ben boyle durumlarda solgar +galactago ve sagim yapiyorum sagim tazzik acisindan pek iyi olmasa da sutu arttiran en hizli yontem

@Mutella ile ayni sorunu yaşıyoruz sık sık uyanıyor ve meme olmadan uyumuyor gündüz de sürekli yanındayım biraz daha fazla uyusun diye ben devam ettiriyorum uykusunu velhasil feci durumdayız
Sadece Mutella'yla değil benimle de aynı sorunu yaşıyorsun. Çok sık uyanıyor, saatlerle değil dakikalarla ölçülecek şekilde. Her seferinde emiyor ve artık bir sonraki sefer çok tok olduğu için uyanıyor rahatsız oluyor çünkü. Gecede 10 kez kalkıyor bazen ve her seferinde emmeden uyumuyor. O kadar çok emince kaka yapıyor, kaka yapınca bez değişiyor, bez değişince uyku açılıyor ve daha çok emiyor. Bu döngünün içine sıkıştım kaldım ne uyku kaldı ne dinlenme, ne huzur. Her gece eğitim şart diyorum 5 kez falan.

Gorumcem hamileymiş ama kimseye deme dedi. Dayanamadım buraya yazayım. Çok sevindim yaaa Damla'ya kanka geliyor. YihhuuuuTemmuz bebesi o da.

Çok sevindim canım sağlıkla alsın kucağına benimde kız kardeşim hamile nisanda dığum yapacak oda erkek bebek sarp a kanka geliyorZ

Kızlar hadi yeni yıl planlarınızı "to do list"leriniz yazın bakayım yeni yıldan beklentileriniz nelermiş görelim:)
Ben biraz düşünüp yazacağım.

Klasik olacak ama önce sağlık , huzur ve para para para...
- yaza kadar eski kiloma geri döbebilmek
- hayalimizdeki evi alıp taşınabilmej
-arabamızı değiştirmek
-nisanda adanada olabilmek
-saç ve cilt bakımı yaptırabilmej ve hatta kaşkarıma microblading yaptırabilmek
-pars ı şubatta kreşe gönderebilmek
-spor yapabilmek

Ben de arada 2 tane alıyordum hep cnm. Şimdi günde 6 taneye çıkarıcam bir süre... katı gıda da başladık ya ufaktan, hepten azalmasın istiyorum. İlkini iki sene emzirdim, bunu da emzirmezsem kendimi haksızlık yapmış gibi hissederim kesin :)) beslenmene de dikkat et, protein ağırlıklı beslenince süt daha faydalı oluyormuş. Güzel kilo aldığı aylar öyle söylemişti doktor.

Benimki de zaten kolay uyuyor, acıkınca kalkıyor, sorun çıkarmadan emip uyuyor tekrar. Zaten diğerinin düzenini bozamam, aynı odada yattıkları için çok zor olur şu an başka türlüsü.. bence hali hazırda bir düzeni varsa haklısın yani, daha ne yapsın bıdık :)

evet bizim oğlan da biraz inatçı. sevmediği şekilde durmaz hemen isyan eder. bu ara hep ellerini uzatıyor dik oturmak istiyor. inşallah yakında sırtüstünden yüzüstüne de döner bebeklerimiz.

Yarın yolculuğa cikacagim hala uyumadım oyalanıyorum. Çocukla yolculuk çok zor yahu! Onu alsam mi bu lazım olur mu? Hep bir eksiklik hissi... Hele şimdi yemek memede, ileride nasıl olacak acaba :)
Bir süre daha artıyor hacim canım, sonra pik yapıp azalmaya başlıyor :) tuvalet olayı çözülünce de epey rahatlıyorsun :)

*eski kilom hayal :)
*hayalimdeki evde anam oturuyor, anca taşınıp bana verirse :)
*arabayı değiştirdim şükür :)
*nisanda griplerden kurtulup yeşilköy sahiline gitmeye bile razıyım :))
*saç ve cilt bamımı neydi ki? Tamamen unutmuşum :))) microblading???? Kesinlikle!
*Ayşe’yi anaokuluna gönderdim, ev nüfusumuz sevimsiz virüslerle bir hayli çoğaldı
*spor? bahçede iki tur atsam kendimi 2012’ye ışınlanmış sanabilirim :)

Neticede kesinlikle katılıyorum, sağlık sağlık sağlık, huzur ve para.. şu an hiçbirine hayır diyemeyeceğim :)))

Süpermiş canım annene rica et sen geç canım eve. Kilo neden hayal olsun yeterki iste başarabilirsin arkadaşım.

Bizim bebede pazartesi günü 4. Ay aşılarını oldu çok şükür ateş olmadı birazcın huzursuzluk oldu. Bu ay 1 kg almışız boyda 4 cm uzamış maşallah . Dönme çalışmalarına cevam ediyoruz yarım dönüyor tam dönmeye gayret ediyor. Uykularımız biraz bozuldu bu ara aşıya bağkıyorum. Bu aralar sünnet gündemimizdi onu atlatalım sonra ver elini uyku eğitimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…