- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ne yazık ki İstanbulda değilim.İzmir de yok mudur acaba distribütör?İstanbul'daysan Etiler'de Opera İstanbul var, Ergobaby Türkiye distribütörü. Biz oradan aldık. Dışadönük taşıma önerilmiyor omurga yapısını bozdugundan dolayı. Belli bir yaştan sonra kısa süreli taşınabiliyor sanırım sadece. Onu alırken satıcıya sorarsın.
Ben dalan roxyden memnunum ama 60 derece de yikiyorum lekeler icin ancak etki ediyor cok batmissa bazen yasiyoruzŞampuan bio baby
Çanaşır deterjanıda chicco aldım.
Leke çıkaran deterjan varmı kızlar?
Sakın bebeğinizin gaz sıkıntıları bitti diye güvenip, benim gibi kuru fasulye yemeyin . Öğlen yedim bişi olmadı diye akşamda yedim. 5aydır canım çekiyorduUykularımız düzene girdi diye sevinirken, sabaha kadar kıvrandı yavrum ya bidaha aslaaaaa yemiycem
![]()
Ben joker bebede görmüştüm ergo baby. Birde internetten alınca 14 gün koşulsuz iade şansın var.Alıp deneyip memnun kalmazsan geri iade edebilirsin.Ama ne yazık ki İstanbulda değilim.İzmir de yok mudur acaba distribütör?
Ben de bin pişman valla bide bişi olmadı deyip 2 öğün yedim yani. Ama doğumdan beri canım çekiyor. Yasak ya tatlı geliyorbenim gibi ben de nohut yiyeym dedim ben pisman oldum
Evet 6 farklı taşıma pozisyonu varSağol canım,Ergobaby gibi bebeğin yüzü dışa dönük de kullanılabiliyor mu peki.
Evet oyle gercekten yasak diye hep bunlar esim de kanima giriyor bi kuru fasulye mi yesek artik diye zor dayaniyorum :)Ben de bin pişman valla bide bişi olmadı deyip 2 öğün yedim yani. Ama doğumdan beri canım çekiyor. Yasak ya tatlı geliyor![]()

Ben de aynısını yaptım. Fasulye yedim. Çok güzel oldu diye ertesi gün de yedim. Çocuğum üç gün balon gibi gezdi. Ondan beri çok canım çekse de yemiyorum. Ama çok çekiyor yaniSakın bebeğinizin gaz sıkıntıları bitti diye güvenip, benim gibi kuru fasulye yemeyin . Öğlen yedim bişi olmadı diye akşamda yedim. 5aydır canım çekiyorduUykularımız düzene girdi diye sevinirken, sabaha kadar kıvrandı yavrum ya bidaha aslaaaaa yemiycem
![]()
Firmayı arayip öğrenebilirsin. Belki bayileri vardır İzmir'de.Ama ne yazık ki İstanbulda değilim.İzmir de yok mudur acaba distribütör?
Valla benden tavsiye bi süre daha dayan.Evet oyle gercekten yasak diye hep bunlar esim de kanima giriyor bi kuru fasulye mi yesek artik diye zor dayaniyorum :)
Valla 3.aydan sonra gaz olmuyor falan hikaye yani.bi süre daha yememekte fayda var.Ben de aynısını yaptım. Fasulye yedim. Çok güzel oldu diye ertesi gün de yedim. Çocuğum üç gün balon gibi gezdi. Ondan beri çok canım çekse de yemiyorum. Ama çok çekiyor yani
Firmayı arayip öğrenebilirsin. Belki bayileri vardır İzmir'de.
Bizimde kan ilacına başlayınca oldu hatta kan çıktı. İlacı bıraktık, şimdilik normale döndü kaka rengi, ayrıyetten bakso damla verdi günde 6 damla onu kullanıyoruz.Bebeğimin kakası koyu yeşil ya sadece süt içiyor. Demir damlası da etkilermiş ama onu vermeden de bu renkti az Kaka yapıyor zaten takip edemiyorum. Uzun süre yapmayıp yaptıktan sonra yeşil oluyordu sonra hardal sarısına dönüyordu ama son üç dört Kaka hala koyu. Sizin Kaka renkleri nasıl![]()
MaşaAllah akıllı Agâh'a, sizin adınıza cok sevindim umarim baki olur. Tesekkur ederim hepten umut doldum, bizde 2.ayindan itibaren yaşıyoruz red illetini umarım bizimde tamamen biter. Bu ara ya cok iyiyiz, ya cok kötü. Farkettim ki uykusunu alırsa iyi emiyor bende ha gayret uyutma cabaları içindeyim. Uyku pencerelerini kaçırmamaya calışıyorum, daha once yaptıgım gibi şş pat ile sakinlestirmeye calışıyorum. Bazen ise yarıyor, bazen yaramıyor. Ama bu meme reddi ve uyku olayında anladım ki en onemli sey stres yapmamak ve zorlamamak. Sizde Allaha emanetsiniz canım, arada tecrübelerinden bizi de faydalandırmayı unutma.FarahFarah
B bursa_83 @Sensitivewitch
Baska meme reddi yasayan var miydi hatirlayamadim kizlar..
Agâh oldu 4,5 aylik. Allah’a sukur 2 gundue memeyi reddetmeden tutuyor. 3 aydir bu haldeydi. Nasil zor emzirdim, nasil sabrettim kendime sasiriyorum. Her gece “cok sukur bugun de emzirdim”diye uyuyordum, her sabah “acaba bugun de reddedecek mi?”diye geriliyordum.
Ne yontemler denedim. En son anlatmistim yuzustu bacagima koyup, o sirada gogsumu acip cevirip gogsumu veriyordum. O saskinlikla emiyordu bir sure.
Gecen sabah uyandi ve emdi. Baktim sonra da emdi ve daha sonra da. O gun her emmesindeb once titreye titreye aldim kucagima gercekten emecek mi diye.
Ve 3. Gun bugun. Reddetmeden emiyor. Insallah devam eder. Ustumden nasil bir yuk kalkti anlatamam. Esime dedim ki “ emen cocuga bakmakta ne varmis sanki!!” O kadar zoruma gidiyordu artik yani anlayin.
Insallah sizin bebekler de yola girer artik. Biliyorum zor ama az daha sabredin.
Hepiniz ve bebekleriniz Allah’a emanet olsun.
İnternetten baktım evet var, ama ben dışa dönük de taşınabildiği için istiyordum kanguru almayı, şimdi sen ve birkaç arkadaş daha o pozisyonun uygun olmadığını yazınca araştırdım, evet öyle yzıyor nette. O zaman yüzü bana dönük en çok kaç ay daha taşıyabilirim ki, bundan sonra etrafa bakınıp çevreyi keşfetme dönemleri,ç.Ben de aynısını yaptım. Fasulye yedim. Çok güzel oldu diye ertesi gün de yedim. Çocuğum üç gün balon gibi gezdi. Ondan beri çok canım çekse de yemiyorum. Ama çok çekiyor yani
Firmayı arayip öğrenebilirsin. Belki bayileri vardır İzmir'de.
Bazen benim kızda emmek istemiyor kendim sırtüstü yatıp,Nehiri yüzüstü üstüme yatırıyorum etrafa bakarak emiyor , denemediysen bide öyle dene canım
Bence hiç gerek yok ama sen bilirsin arabada dışa dönük durmuyor muİnternetten baktım evet var, ama ben dışa dönük de taşınabildiği için istiyordum kanguru almayı, şimdi sen ve birkaç arkadaş daha o pozisyonun uygun olmadığını yazınca araştırdım, evet öyle yzıyor nette. O zaman yüzü bana dönük en çok kaç ay daha taşıyabilirim ki, bundan sonra etrafa bakınıp çevreyi keşfetme dönemleri,ç.
Ay ben de tam onu yazmaya geldim ya sanki böyle pul biber gibi kırmızılıklar gördüm ondan mı acaba?Bizimde kan ilacına başlayınca oldu hatta kan çıktı. İlacı bıraktık, şimdilik normale döndü kaka rengi, ayrıyetten bakso damla verdi günde 6 damla onu kullanıyoruz.