Arkadaşlar dün aylık kontrolümüz vardı.Normalde doktorumuz bu ay tam kan sayımı yapıp demir damlasına öyle başlayacaktı, ama bendeki kansızlık geçmişi ve bebeği beyaz gördüğü için 6 damla başlayalım 2 ay sonra kan sayımına bakıp doz ayarlaması yaparız dedi. Benim soracağım soru dün sormayı unuttuğum için, damladan sonra diş etlerini tülbentle siliyormusunuz?
Ek gıdaya gelişimi iyi olduğu için 6. Ayın sonunda başlayacağız. Ama çok katı gitme patates vb. haşladıysan birazcık ağzına verebilirsin dedi. Blw'yi çok desteklemiyor,yetersiz buluyor, 6. aydan sonra artan ihtiyacı karşılamıyor dedi. Ama klasik yöntem + blw gidebilirmişim.
Uyku eğitimi ile ilgili, 5. ayın odayı ayırmak için uygun olduğunu söyledi. Emzir, hafif pışpışla yerine bırak,bunu uyuyana kadar yapacakmoşım. Biz yakında oturduğumuz evden taşıyacağımız için, 2 kere oda ayırma psikoloji yaşamasın diye taşınana kadar ayırmayı düşünmüyorduk, ama sanırım bu ay sonunda Dr dediği gibi ayıracağuz. Aklı başına geldikçe ayırmak daha zorlaşacak. Benim dün öğrendiklerim şimdilik bu kadar.Aklıma gelen olursa yine yazarım.
Dün olan atışma gerçekten çok çirkindi. Buraya egolarımızı kapının dışında bırakıp girmeliyiz diye düşünüyorum. Birbirimizi bu kadar sinirlenecek kadar tanımıyoruz. Sonuçta hepimizin burdan bağımsız hayatları var. Sadece bilgi paylaşımı. Birde evlilik,ceza,imtihan muhabbeti dönmüş. Üstüne çok yazılmış bende linç eder gibi konuşmak istemiyorum ama
@bursa_83 arkadaşımızın yazdıklarından çok etkilendim. Lütfen dikkat edelim.