- 3 Temmuz 2016
- 554
- 746
- 103
Uzun yıllar demir hapı kullandığım için kararttığını biliyorum. Ama bir önceki mesajımda doktorculuk oynamışım, kesin bişey yok falan demişim. İçinin rahat etmesini istersen, bir doktora göster.
Sidefer iyi cnm biz de ona gectik yalniz dozaj olayi biraz karisik muhakkak dr un hesaplayip soylemesi gerekiyorHanımlar günaydın. Acilen demir damlası önerisine ihtiyacım var. Sidefer kullanan arkadaş kim di @purpleworld sen miydin canım kısıra bakma yanlış etiketlediysem
Demir ilacı kullanıyorsan ondan böyleTeşekkürler :) tiksinen olursa hakkını helal etsin. Yorumlarınıza ihtiyacım var Normalse Doktora gitmek istemiyorum
Ben demir ilacı kullanmaya baslamadim ama arastirdigim kadarıyla demir ilacının siyaha yakın kakaya neden olduğundan bahsediliyor korkulacak hiçbir bilgiye rastlamadimOhTeşekkürler
Aldık bugün canım doktorumuzu da aradım 8 damla yeterli dedi. Siz kaç damla kullanıyorsunuz ?Sidefer iyi cnm biz de ona gectik yalniz dozaj olayi biraz karisik muhakkak dr un hesaplayip soylemesi gerekiyor
benden başka vegaferon kullanan yok galiba. Ben de sidefer alayım madem. Peki içinde paraben varsa sağlık ocağı neden veriyor bunları ya ufAldık bugün canım doktorumuzu da aradım 8 damla yeterli dedi. Siz kaç damla kullanıyorsunuz ?
Ben bugün gittim tekrar aile hekimiyle görüştüm başka bi ilaç tavsiye bile etmiyorlar. Devlet vegaferon veriyor diye. O kadar sinirlendim ki. Evet paraben var ama muadilleri mevcut. Onun yerine bunu kullanın falan diye marka ismi vermiyorlar. Şaka gibi ya. Herkes korkuyor birilerinden bu iş böyle ilerliyor !benden başka vegaferon kullanan yok galiba. Ben de sidefer alayım madem. Peki içinde paraben varsa sağlık ocağı neden veriyor bunları ya uf
Cnm sidefer damla hesabi ile degilki... ml hesabi... bize 0.5 ml yeter dedi ama 1 ml dedigi bebekler de oluoAldık bugün canım doktorumuzu da aradım 8 damla yeterli dedi. Siz kaç damla kullanıyorsunuz ?
Ya çok kafam karıştı şu an. Tozu şişe içerisine boşaltıp kullanıyorsunuz değil mi ? Bi kaç versiyonu daha varmış galiba. Doktorumuz ayını sordu 5.5 deyince 8 damla yeterli dedi .Cnm sidefer damla hesabi ile degilki... ml hesabi... bize 0.5 ml yeter dedi ama 1 ml dedigi bebekler de oluo
Ay çok teşekkür ederim bazen diyorum insanları kırdım mi diye ama kirilmamana sevindimKendi adıma yazdıkların için teşekkür ederim fikirlerin benim için değerli.Bu konuda da zaten duyarlı bir insansın.Baştan beri üslubunu beğendiğim insanlardan biri olarak sorunuma yorum yapman da beni ayrıca mutlu etti.
Bana doktorum kilosu kadar damlat dedi.Cnm sidefer damla hesabi ile degilki... ml hesabi... bize 0.5 ml yeter dedi ama 1 ml dedigi bebekler de oluo
Sana bir sorum olacak:) yoğurt yapmaya çalışıyorum bakalin:) hani probiyotik dedik ya evde nbl nin probiyotigi var yapma işini iyice kavrarsam sence onunla da yapılır mi probiyotikli yogurt? :)Ay çok teşekkür ederim bazen diyorum insanları kırdım mi diye ama kirilmamana sevindim
Maşallah bebeğine :)Arkadaşlar dün aylık kontrolümüz vardı.Normalde doktorumuz bu ay tam kan sayımı yapıp demir damlasına öyle başlayacaktı, ama bendeki kansızlık geçmişi ve bebeği beyaz gördüğü için 6 damla başlayalım 2 ay sonra kan sayımına bakıp doz ayarlaması yaparız dedi. Benim soracağım soru dün sormayı unuttuğum için, damladan sonra diş etlerini tülbentle siliyormusunuz?
Ek gıdaya gelişimi iyi olduğu için 6. Ayın sonunda başlayacağız. Ama çok katı gitme patates vb. haşladıysan birazcık ağzına verebilirsin dedi. Blw'yi çok desteklemiyor,yetersiz buluyor, 6. aydan sonra artan ihtiyacı karşılamıyor dedi. Ama klasik yöntem + blw gidebilirmişim.
Uyku eğitimi ile ilgili, 5. ayın odayı ayırmak için uygun olduğunu söyledi. Emzir, hafif pışpışla yerine bırak,bunu uyuyana kadar yapacakmoşım. Biz yakında oturduğumuz evden taşıyacağımız için, 2 kere oda ayırma psikoloji yaşamasın diye taşınana kadar ayırmayı düşünmüyorduk, ama sanırım bu ay sonunda Dr dediği gibi ayıracağuz. Aklı başına geldikçe ayırmak daha zorlaşacak. Benim dün öğrendiklerim şimdilik bu kadar.Aklıma gelen olursa yine yazarım.
Dün olan atışma gerçekten çok çirkindi. Buraya egolarımızı kapının dışında bırakıp girmeliyiz diye düşünüyorum. Birbirimizi bu kadar sinirlenecek kadar tanımıyoruz. Sonuçta hepimizin burdan bağımsız hayatları var. Sadece bilgi paylaşımı. Birde evlilik,ceza,imtihan muhabbeti dönmüş. Üstüne çok yazılmış bende linç eder gibi konuşmak istemiyorum ama @bursa_83 arkadaşımızın yazdıklarından çok etkilendim. Lütfen dikkat edelim.
Kolay gelsin canım inşallah yeni eviniz çok hayırlı olur.Kızlar hepinize selamlar,
Güzel forumun güzel anneleri, keyifli güzel bir gün olsun. Bizi ailece biraz zorlu bir dönem bekliyor, 20 gün içinde taşınmamız gerekiyor. İlk taşınmam olucak, muhtemelen çok zorlu bir süreçtir. Bir de ben oturduğumuz evi çok seviyordum, şimdi burdan çıkmak zor gelicek. Dün gece bütün odaları tek tek dolaştım, uyku tutmadı :) Bakalım bebekle nasıl olacak, bir de bu hafta sünnet düşünüyordum. Acil gelişen durumlar nedeniyle biraz askıya almamız gerekecek galibaUmarım en güzel şekilde altından kalkabiliriz.
Hepinize güzel bir gün diliyorum :)
Ben piapolya alacağım çok güzel magnetik filan olanlar da var. Bi bak sitesine istersen. Bi de hani ilk 100 kelimem tarzı içind e minik minik kapaklar olan kitaplar daha çok kelime barındırıyor kelime için araıyorsanKızlar,
Renkli flash kart arıyorum. Sanırım abc yayınlarının ve mikado yayınlarının dokun hisset kartları var. Kullandığınız memnun olduğunuz renkli zeka kartları var mı?
Demir damlasından sanırım yaTeşekkürler :) tiksinen olursa hakkını helal etsin. Yorumlarınıza ihtiyacım var Normalse Doktora gitmek istemiyorum
Evet o şekild e yapanlar da var (annem mesela) ama yoğurt probiyotiginin farklı bakteriler içerdiğini okumuştum. Ben buyuyoo marks maya alıp kullanacağım yoğurt yaparkenSana bir sorum olacak:) yoğurt yapmaya çalışıyorum bakalin:) hani probiyotik dedik ya evde nbl nin probiyotigi var yapma işini iyice kavrarsam sence onunla da yapılır mi probiyotikli yogurt? :)
Nohutla yapılan mayada probiyotik maya değil miydi bu farklı bi maya mı canım ?Evet o şekild e yapanlar da var (annem mesela) ama yoğurt probiyotiginin farklı bakteriler içerdiğini okumuştum. Ben buyuyoo marks maya alıp kullanacağım yoğurt yaparken
Evet tozu karıştırıyorsun bizede damla dendiYa çok kafam karıştı şu an. Tozu şişe içerisine boşaltıp kullanıyorsunuz değil mi ? Bi kaç versiyonu daha varmış galiba. Doktorumuz ayını sordu 5.5 deyince 8 damla yeterli dedi .
Aaa bunu bilmiyordum canım söylediğin iyi oldu:)TesekkurlerEvet o şekild e yapanlar da var (annem mesela) ama yoğurt probiyotiginin farklı bakteriler içerdiğini okumuştum. Ben buyuyoo marks maya alıp kullanacağım yoğurt yaparken
Merhaba, dokun hisset kartları değil ama dokuma hisset kitaplarımız var. Oldukça dikkatini çekiyor. Başta dokundurduğumda korkuyodu ama şuan kendisi direk dokunuyo. Bendeki çok iyi değil daha güzelleri de var ama bizimkinde renkli hayvanlardan bir kaç tane olan var mesela 8 farklı renkte fare var hem sayıyoruz tek tek hemde renklerini söylüyorum her seferinde dokunma yeri de parmak izinden yapılmışKızlar,
Renkli flash kart arıyorum. Sanırım abc yayınlarının ve mikado yayınlarının dokun hisset kartları var. Kullandığınız memnun olduğunuz renkli zeka kartları var mı?
Cnm drun acaba ilaci bilmiyor mu? Eczaciyla da bir konus kac kg suan?Ya çok kafam karıştı şu an. Tozu şişe içerisine boşaltıp kullanıyorsunuz değil mi ? Bi kaç versiyonu daha varmış galiba. Doktorumuz ayını sordu 5.5 deyince 8 damla yeterli dedi .
Baska bir versiyon mu o acaba? Cunku ml li benimkiBana doktorum kilosu kadar damlat dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?