2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

çok kesin konuştuğun için inandım ben de. Sorumlusu sensin şaka bir yana birkaç yorum daha yapılsın doktora da gidicem zaten 18inde randevum.

Hanımlar günaydın. Acilen demir damlası önerisine ihtiyacım var. Sidefer kullanan arkadaş kim di @purpleworld sen miydin canım kısıra bakma yanlış etiketlediysem
Sidefer iyi cnm biz de ona gectik yalniz dozaj olayi biraz karisik muhakkak dr un hesaplayip soylemesi gerekiyor

Son düzenleme:
benden başka vegaferon kullanan yok galiba. Ben de sidefer alayım madem. Peki içinde paraben varsa sağlık ocağı neden veriyor bunları ya uf
Ben bugün gittim tekrar aile hekimiyle görüştüm başka bi ilaç tavsiye bile etmiyorlar. Devlet vegaferon veriyor diye. O kadar sinirlendim ki. Evet paraben var ama muadilleri mevcut. Onun yerine bunu kullanın falan diye marka ismi vermiyorlar. Şaka gibi ya. Herkes korkuyor birilerinden bu iş böyle ilerliyor !

Cnm sidefer damla hesabi ile degilki... ml hesabi... bize 0.5 ml yeter dedi ama 1 ml dedigi bebekler de oluo
Ya çok kafam karıştı şu an. Tozu şişe içerisine boşaltıp kullanıyorsunuz değil mi ? Bi kaç versiyonu daha varmış galiba. Doktorumuz ayını sordu 5.5 deyince 8 damla yeterli dedi .

Ay çok teşekkür ederim bazen diyorum insanları kırdım mi diye ama kirilmamana sevindim

Ay çok teşekkür ederim bazen diyorum insanları kırdım mi diye ama kirilmamana sevindim
Sana bir sorum olacak:) yoğurt yapmaya çalışıyorum bakalin:) hani probiyotik dedik ya evde nbl nin probiyotigi var yapma işini iyice kavrarsam sence onunla da yapılır mi probiyotikli yogurt? :)

Maşallah bebeğine :)
Doktorun çok ilgili bi doktora benziyor. Bizimle de paylaşır mısın ek gıda listesini acaba
Kolay gelsin canım inşallah yeni eviniz çok hayırlı olur.
Kızlar,

Renkli flash kart arıyorum. Sanırım abc yayınlarının ve mikado yayınlarının dokun hisset kartları var. Kullandığınız memnun olduğunuz renkli zeka kartları var mı?
Ben piapolya alacağım çok güzel magnetik filan olanlar da var. Bi bak sitesine istersen. Bi de hani ilk 100 kelimem tarzı içind e minik minik kapaklar olan kitaplar daha çok kelime barındırıyor kelime için araıyorsan
Teşekkürler :) tiksinen olursa hakkını helal etsin. Yorumlarınıza ihtiyacım var Normalse Doktora gitmek istemiyorum
Demir damlasından sanırım ya

Sana bir sorum olacak:) yoğurt yapmaya çalışıyorum bakalin:) hani probiyotik dedik ya evde nbl nin probiyotigi var yapma işini iyice kavrarsam sence onunla da yapılır mi probiyotikli yogurt? :)
Evet o şekild e yapanlar da var (annem mesela) ama yoğurt probiyotiginin farklı bakteriler içerdiğini okumuştum. Ben buyuyoo marks maya alıp kullanacağım yoğurt yaparken

Evet o şekild e yapanlar da var (annem mesela) ama yoğurt probiyotiginin farklı bakteriler içerdiğini okumuştum. Ben buyuyoo marks maya alıp kullanacağım yoğurt yaparken
Nohutla yapılan mayada probiyotik maya değil miydi bu farklı bi maya mı canım ?

Kızlar,

Renkli flash kart arıyorum. Sanırım abc yayınlarının ve mikado yayınlarının dokun hisset kartları var. Kullandığınız memnun olduğunuz renkli zeka kartları var mı?
Merhaba, dokun hisset kartları değil ama dokuma hisset kitaplarımız var. Oldukça dikkatini çekiyor. Başta dokundurduğumda korkuyodu ama şuan kendisi direk dokunuyo. Bendeki çok iyi değil daha güzelleri de var ama bizimkinde renkli hayvanlardan bir kaç tane olan var mesela 8 farklı renkte fare var hem sayıyoruz tek tek hemde renklerini söylüyorum her seferinde dokunma yeri de parmak izinden yapılmış

Ya çok kafam karıştı şu an. Tozu şişe içerisine boşaltıp kullanıyorsunuz değil mi ? Bi kaç versiyonu daha varmış galiba. Doktorumuz ayını sordu 5.5 deyince 8 damla yeterli dedi .
Cnm drun acaba ilaci bilmiyor mu? Eczaciyla da bir konus kac kg suan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…