2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
benden başka vegaferon kullanan yok galiba. Ben de sidefer alayım madem. Peki içinde paraben varsa sağlık ocağı neden veriyor bunları ya uf
Bende vegaferon kulaniyorum yani kullanmamiz icin verdiler ama emmesiyle arasina 1 er saat koy demislerdi acikcasi duzen tutturamadigimiz icin aksatiyorum simdilik incelememistim henuz ama paraben olduguuna sasirmadim baska isey de ciksa sasirmazdim icime sinmiyor direk verdikleri icin zatn malesef oyle bir izlenim birakmislar ki uzerimizde kendileri veriyorsa ucretsiz vardir bir sey diye altinda bisey aramaktan alikoyamiyorum kendimi

Size ücretsiz mi verildi?
Bize kağıda verip bu ilacı alın dediler.

Canım kitabın adı nedir? Bizde de Pearson yayınlarının Pofuduk Hayvanları var, ilk başta ilgisini pek çekmemişti şu aralar yavaştan tüylü kısımlara dokunmaya başladı. Sizinki de güzel bir kitaba benziyor. Tavsiye edersen alabilirim ondan da.

30 lira filan sanırım setler. Tam bakmadim fiyatlara. Ya fisherpricein dansçı robotu vardı çok güzel. Oyuncakcida gördük çok beğendik ama pahalı diye aldırmadım:)(

Fisherin oyuncakları çok güzel kaliteli ama pahalı geliyor bize.şimdi oyuncak aramıyor poşet pet şişe bile ilgisini çekiyor :)
Asıl ilerde oyuncak diye tutturucak o zaman mecbur alıcaz :)

Canım çok güzel bir siteymiş, şimdi inceledim baya beğendiğim ürünler var. Hayvanlı kartlardan bir tane almayı düşünüyorum şuan için ileride magnetlilerden de alıcam. Güzel site teşekkürler paylaştığın için. Bir de güzel dileğin için teşekkürler :) inşallah.

Her mayalamada sertleşiyormuş henüz deneyemedim.

Peki günlük sütle bu anlatılan mayayı yapıp açık sütle yoğurdu mayalasam olurmu acaba

Hanımlar bu arada benim oğlum sürekli kusan bi bebekti. Doğduğundan beri reflü yatağını, beşiğin içine koyup öyle yatırıyordum geceleri. Elim ayağım oldu resmen.
Düz eğimsiz bi zemine yatırınca kusacak fobisi vardı. Ama artık sığmıyor reflü yatağına. Keşke büyüğü olsada büyüğünü alsak diye düşünüyordum.
Doktorumuz yatağının altına bişeyler koyun yükseltin demişti. Bizde artık reflüyü kullanamıyoruz diye yatağın altına onu koyduk.
Gerçekten kocaman reflü yatağı gibi oldu eğimi falan tam istediğim gibi oldu. Aynı sorunu yaşayanlar varsa diye paylaşmak istedim .

Canım bizdeki bu.
Eczanede yokmuş depodan getirdiler. Küçük bi şehirdeyim pek bilinmiyor galiba şaşırdılar baya çünkü.
Şuan 8.5 kilo .
Aç mı veriyorsunuz peki?
Evt cnm aç veriliyor. Beyazbulut arkadasimiz guzelce aciklamis. 8200 gr olan bir arkadasimiza dr u 1.1 ml demis dr un hesaplama yapsin en iyisi cunku 8 kg a 8 damla gibi degil cunku o ferrum icin gecerli

Bu arada rüyamı yazmak istiyorum size ilk defa böyle bir rüya gördüm evde görüyorum kendimi karanlık ev mutfak tezgahının üzerinden kocaman bir böcek yere atlıyor ben yatak odasında çocukların yanına gidiyorum oda peşimden geldi bakıyorum böceğe kanatlarını açıyor havalanıyor ve birden sinek kuşu denilen bir kuş varya ona dönüşüyor ortalık ap aydınlık oluyor pencereden uçup gidiyor anlayanınız varmı rüyadan ilk defa böyle bişey görüyorum

Peki günlük sütle bu anlatılan mayayı yapıp açık sütle yoğurdu mayalasam olurmu acaba
Bence olur ikiside aynı değil mi bu doktor sadece pastorize sütten olmuyor demişti. Bence olur ikiside mayalanmaya hazır taze süt .
Ben taze süt alıyorum. Süt kaynayınca sıcakken cam konserve şişeye koyup kapağını sıkıca kapatınca ilk günkü gibi taze oluyormuş. Bu şekilde yapıp günlük mayala işlemini yapıcam ,günlük süt kullanmadım hiç.

Hayır diyelim hayır olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…