- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Bende vegaferon kulaniyorum yani kullanmamiz icin verdiler ama emmesiyle arasina 1 er saat koy demislerdi acikcasi duzen tutturamadigimiz icin aksatiyorum simdilik incelememistim henuz ama paraben olduguuna sasirmadim baska isey de ciksa sasirmazdim icime sinmiyor direk verdikleri icin zatn malesef oyle bir izlenim birakmislar ki uzerimizde kendileri veriyorsa ucretsiz vardir bir sey diye altinda bisey aramaktan alikoyamiyorum kendimibenden başka vegaferon kullanan yok galiba. Ben de sidefer alayım madem. Peki içinde paraben varsa sağlık ocağı neden veriyor bunları ya uf
Bende vegaferon kulaniyorum yani kullanmamiz icin verdiler ama emmesiyle arasina 1 er saat koy demislerdi acikcasi duzen tutturamadigimiz icin aksatiyorum simdilik incelememistim henuz ama paraben olduguuna sasirmadim baska isey de ciksa sasirmazdim icime sinmiyor direk verdikleri icin zatn malesef oyle bir izlenim birakmislar ki uzerimizde kendileri veriyorsa ucretsiz vardir bir sey diye altinda bisey aramaktan alikoyamiyorum kendimi
Canım kitabın adı nedir? Bizde de Pearson yayınlarının Pofuduk Hayvanları var, ilk başta ilgisini pek çekmemişti şu aralar yavaştan tüylü kısımlara dokunmaya başladı. Sizinki de güzel bir kitaba benziyor. Tavsiye edersen alabilirim ondan da.Merhaba, dokun hisset kartları değil ama dokuma hisset kitaplarımız var. Oldukça dikkatini çekiyor. Başta dokundurduğumda korkuyodu ama şuan kendisi direk dokunuyo. Bendeki çok iyi değil daha güzelleri de var ama bizimkinde renkli hayvanlardan bir kaç tane olan var mesela 8 farklı renkte fare var hem sayıyoruz tek tek hemde renklerini söylüyorum her seferinde dokunma yeri de parmak izinden yapılmış
30 lira filan sanırım setler. Tam bakmadim fiyatlara. Ya fisherpricein dansçı robotu vardı çok güzel. Oyuncakcida gördük çok beğendik ama pahalı diye aldırmadım:)(
Canım çok güzel bir siteymiş, şimdi inceledim baya beğendiğim ürünler var. Hayvanlı kartlardan bir tane almayı düşünüyorum şuan için ileride magnetlilerden de alıcam. Güzel site teşekkürler paylaştığın için. Bir de güzel dileğin için teşekkürler :) inşallah.Maşallah bebeğine :)
Doktorun çok ilgili bi doktora benziyor. Bizimle de paylaşır mısın ek gıda listesini acaba
Kolay gelsin canım inşallah yeni eviniz çok hayırlı olur.
Ben piapolya alacağım çok güzel magnetik filan olanlar da var. Bi bak sitesine istersen. Bi de hani ilk 100 kelimem tarzı içind e minik minik kapaklar olan kitaplar daha çok kelime barındırıyor kelime için araıyorsan
Demir damlasından sanırım ya
Bizede ücretsiz verdi sağlık ocağı ücretsiz veriliyor diye biliyorum ama bende onların verdiğini kullanmıyorumSize ücretsiz mi verildi?
Bize kağıda verip bu ilacı alın dediler.
Yok canim ucretsiz verildi. Saglik ocagi veriyor dvit bir de vegaferon uzedinde de yaziyor hatta ucretsiz verilir satilamaz diyeSize ücretsiz mi verildi?
Her mayalamada sertleşiyormuş henüz deneyemedim.Sütü normal yoğurt gibi mayalarken o tozuda katıp mayalıyorduk . Baştan direkte verdik yanlış hatırlamıyorsam meyve püresine karıştırıyorduk
duymuştum ama hiç merak edip araştırmadım deneyeceğim bakalım tutacakmı . Peki süt sıcak olacak mı daha detaylı bulursanız link paylaşın lütfen
teşeklür ederim
Size ücretsiz mi verildi?
Rica ederim en kısa zamanda deneyeceğmteşeklür ederim
Ya çok teşekkürler denemem lazım bunu benim
Evt cnm aç veriliyor. Beyazbulut arkadasimiz guzelce aciklamis. 8200 gr olan bir arkadasimiza dr u 1.1 ml demis dr un hesaplama yapsin en iyisi cunku 8 kg a 8 damla gibi degil cunku o ferrum icin gecerliCanım bizdeki bu.
Eczanede yokmuş depodan getirdiler. Küçük bi şehirdeyim pek bilinmiyor galiba şaşırdılar baya çünkü.
Şuan 8.5 kilo .
Aç mı veriyorsunuz peki?
Bence olur ikiside aynı değil mi bu doktor sadece pastorize sütten olmuyor demişti. Bence olur ikiside mayalanmaya hazır taze süt .Peki günlük sütle bu anlatılan mayayı yapıp açık sütle yoğurdu mayalasam olurmu acaba
Hayır diyelim hayır olsun inşallah :)Bu arada rüyamı yazmak istiyorum size ilk defa böyle bir rüya gördüm evde görüyorum kendimi karanlık ev mutfak tezgahının üzerinden kocaman bir böcek yere atlıyor ben yatak odasında çocukların yanına gidiyorum oda peşimden geldi bakıyorum böceğe kanatlarını açıyor havalanıyor ve birden sinek kuşu denilen bir kuş varya ona dönüşüyor ortalık ap aydınlık oluyor pencereden uçup gidiyor anlayanınız varmı rüyadan ilk defa böyle bişey görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?