2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bebeğimin Kaka resmini paylaşabilir miyim bu nasıl bir şey anlamadım ? İzin verirseniz paylaşcam

@deeploneliness naptınız canım, nasıl oldu egzamalar. Biz bir türlü atlatamıyoruz.
Canım ben de seni merak ediyordum ayın 17 sinde alerji testi yapılacak alerji surubu veriyoruz en azından baskılasin diye, gecmedi bazen alevleniyor tekrar kizariklar, kızarıklıklar kuru ve kabuk bağlamaya doğru gidiyor ne yapacağımı bilmiyorum, siz de alerji testi fayda sağladı mı?

balbocegim2 canım selam. Nasılsın? Bugün eskileri düşünürken aklıma geldin. :) Eğer görüyorsan nasılsın, Defne ve oğlun nasıl? Umarım her şey yolundadır. Görüşmek üzere.

@deeploneliness Kandan mı deriden mi yaptıracaksınız testi, bildiğim kadarıyla o alerji şuruplarını 10 gündür falan içmiyor olması gerekmiş doğru sonuç için, bi araştır istersen ben de bi yerlerde okumuştum.Bir de alerji şurubu antihistaminik yani sadece kaşıntısı falan varsa rahatlaması için sanırım, yoksa egzamaları geçirici etkisi yok.Biz deride test yapılacak alan kalmayınca kandan baktırdık ama çok net sonuçlar elde edemedik. Bizim de öyle kabuklanmaya başladı. Bir ara geçmişti sonra tekrar alevlendi. Bu hastalık böyleymiş, uzun süren bir süreç dedi doktor. Ne geçti diye sevineceksiniz, ne de tekrar oldu diye üzüleceksiniz dedi 2-3 yaşa kadar sürer dedi ama sebebini bilmek istiyorum ki ben onu bir türlü bulamadık.

Hiç bilmiyorum nasıl yapılacak test ama dediğin iyi oldu gerçi bu dönemde yapılacak testler yanıltıcı da olabiliyor inşallah bebislerimiz dillenmeden geçer çünkü çok zor ve yaşam kalitesini etkileyen bir süreç, anne kaşınıyor diye ağladığını düşünmek bile istemiyorum, bazı gıdalara alerjisi var bence mesela süt yoğurt tavuk fındık fıstık yediğimde kızarıklıklar daha çok alevleniyor dikkat etmeye çalışıyorum bu bir süreç işi, ama üzülmemek elde degil..

Kızlar,

Renkli flash kart arıyorum. Sanırım abc yayınlarının ve mikado yayınlarının dokun hisset kartları var. Kullandığınız memnun olduğunuz renkli zeka kartları var mı?

Kızlar,

Renkli flash kart arıyorum. Sanırım abc yayınlarının ve mikado yayınlarının dokun hisset kartları var. Kullandığınız memnun olduğunuz renkli zeka kartları var mı?

Sevgili bebek zeka kartları kart kalitesi güzel ama çok basit kelimeler var ya domates mesela onun gerçeğini göstererek de öğretebilirsin :) ve pahalı onu önermiyorum yani internetten çıktı alabilecek durumdaysan kendin yapmanı öneririm hem çok daha ucuz olur hem istediğin kavramı verebilirsin.

Evet o seri bana da biraz pahalı gelmişti. Evde yazıcım yok o yüzden hem uygun hem de eğitici bir kaynak arıyorum çünkü siyah beyaz kartlar çok ilgisini çekiyor, artık renkliye geçebiliriz. Bu aralar ben de dolabı açıp gerçek meyve sebzeleri gösterip bak bu yumurta bu havuç diye anlatmaya başladım. 3 boyutlu gerçek kart yani :)) Kartla da olursa onlardan da ayrıca fayda görebilir diye düşündüm.

Evet çok güzel yapmışsınız :) tabiki basitten karmaşığa gitmeli öğrenme olarak ama Günlük hayatta evde olan nesneleri gerçek nesnelerden öğrenebilir Hatta öğrenme daha iyi gerçekleşir ama normalde pek göremeyeceği şeyleri kartlardan göstermek dahi iyi. Tabi tüm yayınlar basit kelimeleri de koyuyorsa bir bildikleri vardır o da işe yarıyor demek :) Bu arada bebeklerimiz aynı gün doğdu sanırım bizim de 7 ağustos :)

Kendi adıma söylüyorum minicik bebek kakasindan tiksinmeyiz,paylaş bence

Teşekkürler :) tiksinen olursa hakkını helal etsin. Yorumlarınıza ihtiyacım var Normalse Doktora gitmek istemiyorum

Eklentiler

• 62B2FC26-A85B-4553-BF7A-9B29FD8AE91A.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 93
Uzun yıllar demir hapı kullandığım için kararttığını biliyorum. Ama bir önceki mesajımda doktorculuk oynamışım, kesin bişey yok falan demişim. İçinin rahat etmesini istersen, bir doktora göster.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…