Rica ederim ben alır da denersem yazarim buraya yine:) gerçi sen bizden önce başlayacaksın ama olsunAaa bunu bilmiyordum canım söylediğin iyi oldu:)Tesekkurler
Bu hazir probiyotikli. Ay nohutu iyi hatırlattın ona da bakayım bi nasıl yapiliyorNohutla yapılan mayada probiyotik maya değil miydi bu farklı bi maya mı canım ?
Yok bunlar normal kart olanlar. Imagnetfun olanlar magnetli . Dur bakayım bi :)G gunesli gunler gerçekten güzelmiş yapboz şeklinde olanları da var. Ama açıklamalarında manyetik yazmıyor. Mıknatıslı mı şimdi bunların arkasıbilgin var mı ?
Ay evet bunlar işteG gunesli gunler a tamam buldum onları :)
evet canım nbl nin çocuklar için olanı var onunla mayala bilirsin .biz büyük oğlanda kabızlık problemi çok çektik o yüzden doktorumuz önermişti.Sana bir sorum olacak:) yoğurt yapmaya çalışıyorum bakalin:) hani probiyotik dedik ya evde nbl nin probiyotigi var yapma işini iyice kavrarsam sence onunla da yapılır mi probiyotikli yogurt? :)
Bak bunu da bilmiyordum:) Sağol canım onu da arastirayim.evet canım nbl nin çocuklar için olanı var onunla mayala bilirsin .biz büyük oğlanda kabızlık problemi çok çektik o yüzden doktorumuz önermişti.
Canim sen onunla yoğurt mayaladin mi yoksa direkt verdin mi?evet canım nbl nin çocuklar için olanı var onunla mayala bilirsin .biz büyük oğlanda kabızlık problemi çok çektik o yüzden doktorumuz önermişti.
Canım bizdeki bu.Cnm drun acaba ilaci bilmiyor mu? Eczaciyla da bir konus kac kg suan?
Bende bu yönteme taktım kafayı baya bi eski yöntem.Bu hazir probiyotikli. Ay nohutu iyi hatırlattın ona da bakayım bi nasıl yapiliyor
Ay evet bunlar işte
https://www.imagnetfun.com/magnet-oyuncak?ps=2
Ama yapboz seklindeymisler ben düz kart sanmistim. Gerçi yapboz olması da güzel.
Canım bizdeki bu.
Eczanede yokmuş depodan getirdiler. Küçük bi şehirdeyim pek bilinmiyor galiba şaşırdılar baya çünkü.
Şuan 8.5 kilo .
Aç mı veriyorsunuz peki?
En iyisini bilmem ama bu parabensiz diye aldık henüz kullanmadık canımEn iyi kan ilacı bumu?
Bize sağlık ocağı vegaferon önerdi ama onu almadık.bide doktorumuza sorucam
Normal yoğurt gibi oluyor mu acaba yaBende bu yönteme taktım kafayı baya bi eski yöntem.
Süt alıp kaynatıyorsun. 10 tane nohutu bi kavanoza koyup üzerine 42 43C sütü ekleyip ağzına peçete koyup fırına koyuyorsun. 1 gün bekliyorsun. Mayalanıyor kesik süt gibi oluyor. O kesiği süzüp bidaha 1 su bardağı süte o kesikleri koyuyorsun. 3kez bunu tekrar ediyorsun 3.de baya katı bi maya elde etmş oluyorsun. O senin yoğurt mayan oluyor
En iyisini bilmem ama bu parabensiz diye aldık henüz kullanmadık canım
30 lira filan sanırım setler. Tam bakmadim fiyatlara. Ya fisherpricein dansçı robotu vardı çok güzel. Oyuncakcida gördük çok beğendik ama pahalı diye aldırmadım:)(Kızlar fiyatları nedir bunların?
Bide kızıma ışıklı müzikli küçük ebatlarda bi oyuncak istiyorum ama istediğim gibi bulamadım.bulduklarında çok pahalı.özellikle fisher price..
Bana önerebiliceğiniz oyuncak varmı?
Sütü normal yoğurt gibi mayalarken o tozuda katıp mayalıyorduk . Baştan direkte verdik yanlış hatırlamıyorsam meyve püresine karıştırıyordukCanim sen onunla yoğurt mayaladin mi yoksa direkt verdin mi?
duymuştum ama hiç merak edip araştırmadım deneyeceğim bakalım tutacakmı . Peki süt sıcak olacak mı daha detaylı bulursanız link paylaşın lütfenBende bu yönteme taktım kafayı baya bi eski yöntem.
Süt alıp kaynatıyorsun. 10 tane nohutu bi kavanoza koyup üzerine 42 43C sütü ekleyip ağzına peçete koyup fırına koyuyorsun. 1 gün bekliyorsun. Mayalanıyor kesik süt gibi oluyor. O kesiği süzüp bidaha 1 su bardağı süte o kesikleri koyuyorsun. 3kez bunu tekrar ediyorsun 3.de baya katı bi maya elde etmş oluyorsun. O senin yoğurt mayan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?