Ggunesli gunler
gerçekten güzelmiş yapboz şeklinde olanları da var. Ama açıklamalarında manyetik yazmıyor. Mıknatıslı mı şimdi bunların arkasıbilgin var mı ?
Ggunesli gunler
gerçekten güzelmiş yapboz şeklinde olanları da var. Ama açıklamalarında manyetik yazmıyor. Mıknatıslı mı şimdi bunların arkasıbilgin var mı ?
Bizim kullandığımız demir damlası da sidefer toz var içinde ilacı biz hazırladık milimli damlalığıyla üç damla veriyorum ben ama bazı doktorlar 0.5 ml verin demiş herkes kendi doktoruna danışsın bence :) ben buzdolabında saklıyorum kutusunda öyle yazdığı için
Sana bir sorum olacak:) yoğurt yapmaya çalışıyorum bakalin:) hani probiyotik dedik ya evde nbl nin probiyotigi var yapma işini iyice kavrarsam sence onunla da yapılır mi probiyotikli yogurt? :)
Canım bizdeki bu.
Eczanede yokmuş depodan getirdiler. Küçük bi şehirdeyim pek bilinmiyor galiba şaşırdılar baya çünkü.
Şuan 8.5 kilo .
Aç mı veriyorsunuz peki?
Bende bu yönteme taktım kafayı baya bi eski yöntem.
Süt alıp kaynatıyorsun. 10 tane nohutu bi kavanoza koyup üzerine 42 43C sütü ekleyip ağzına peçete koyup fırına koyuyorsun. 1 gün bekliyorsun. Mayalanıyor kesik süt gibi oluyor. O kesiği süzüp bidaha 1 su bardağı süte o kesikleri koyuyorsun. 3kez bunu tekrar ediyorsun 3.de baya katı bi maya elde etmş oluyorsun. O senin yoğurt mayan oluyor
Kızlar fiyatları nedir bunların?
Bide kızıma ışıklı müzikli küçük ebatlarda bi oyuncak istiyorum ama istediğim gibi bulamadım.bulduklarında çok pahalı.özellikle fisher price..
Canım bizdeki bu.
Eczanede yokmuş depodan getirdiler. Küçük bi şehirdeyim pek bilinmiyor galiba şaşırdılar baya çünkü.
Şuan 8.5 kilo .
Aç mı veriyorsunuz peki?
Süt alıp kaynatıyorsun. 10 tane nohutu bi kavanoza koyup üzerine 42 43C sütü ekleyip ağzına peçete koyup fırına koyuyorsun. 1 gün bekliyorsun. Mayalanıyor kesik süt gibi oluyor. O kesiği süzüp bidaha 1 su bardağı süte o kesikleri koyuyorsun. 3kez bunu tekrar ediyorsun 3.de baya katı bi maya elde etmş oluyorsun. O senin yoğurt mayan oluyor
Kızlar fiyatları nedir bunların?
Bide kızıma ışıklı müzikli küçük ebatlarda bi oyuncak istiyorum ama istediğim gibi bulamadım.bulduklarında çok pahalı.özellikle fisher price..
30 lira filan sanırım setler. Tam bakmadim fiyatlara. Ya fisherpricein dansçı robotu vardı çok güzel. Oyuncakcida gördük çok beğendik ama pahalı diye aldırmadım:)(