- 3 Temmuz 2016
- 554
- 746
- 103
Benim oğlumun sırt kaslarının geliştiğini düşünüyorum otururken hiç arkaya düşmüyor yanlara düşüyorHanımlar bebekleriniz emekleme alıştırmaları yapıyor mu? Bizimki dünden beri poposunu kaldırıp yerde sürünerek gitmeye çalışıyor ama yüzünü yere sürüyor, onu da kaldırmayi ogrenirse çok mutlu olacağım
Biz aynen şöyle yaptık;Decavit'i ben hiç ücretsiz almadım. Hep parasini ödeyip aldım. Diğerlerini isteseydim sağlık ocagindaki ebe verecekti ama.
Ben de aynısını düşündüm geçen gün, bizim kız da sığmıyor yatağa artık ayaklar dışarıdan kollar yandan sarkıyor hepBu hafta biz de dediğin gibi yapacağız eğer yanlardaki boşlukları dengeli doldurursak.
Sen tam kapatabildin mi boşluğu?
Ben pastörize süt kullanırım kesinlikle çünkü salmonella, brucella, koli vs. riski varken hiç içime sinmez çiğ süt. Kendim veya çok güvendigim bir kişi hijyenik şekilde sağmadığı sürece kendim de kullanmam çünkü annem hasta olmuştu ben çocukken sütten.
Lera Fresco'yu duymuştum hatta bu başlıktan bile okumuş olabilirim emin değilim ama ayrıntılı bilgim yok.
Olabilir canım fazla olduysa toplanmıştır :) bende mert yeni doğduğunda saha sıcak tutsun diye pelus gibi parlak bi battaniyesi vardı altına onu sermiştim. Çocuk her sabah sabun gibi kayıp reflü yatağının altında toplanıyordu. Kaldırdım artık onuda kaymasın diyeBizde reflü yoktu ama daha rahat olur diye yatağının altına bişeyler koyduk.başını yükselttik.ama çocuk sabaha karşı yamuluyodu :)
Sonra düzelltim.belkide fazla yükselttik biz :)
Biz de cok sık uyanıyoruz hala ve cok nadiren emmeden geri uyuyor. Ama bende gebelik sekeri çıkmamistı aksine cok düşüktü saat başı ağzıma bir sèy atmam gerekti. Kızımin tahlilide normal cıkmıştı. Bizim en uzun uykumuz bir sefer 4 saatti sonradan onu da göremedik tabi. Meme reddi yaşadığımız için olabikeceğini düşünüyorum ben ve biraz da huyu böyle galiba.Ya aklıma ne geldi hemen uyanıyor ya bebeğim acaba şekeri mi düşüyor. Gebelik şekeri olan var mıydı ? Benim çıkmıştı diyet yapmıştım hamileyken. Doğumdan sonra da bebeğe şekere dair hiçbir şey demedi doktorlar birkaç kan şekeri ölçümü normaldi bununla ilgili fikri olan var mı ?
Canım şuanda 2 alt diş uzama aşamasında :) ilk günlerdeki aşırı huzursuzluk kalmadı çok şükür. Diğer dişler için de kontroldeyim ama şuanda başka diş belirtisi yok.:)Ayyyyy disleriniz ne alemdeeeemerak ettim
Hanımlar bebekleriniz emekleme alıştırmaları yapıyor mu? Bizimki dünden beri poposunu kaldırıp yerde sürünerek gitmeye çalışıyor ama yüzünü yere sürüyor, onu da kaldırmayi ogrenirse çok mutlu olacağım
Bence ellerinin gömüleceği bir zemin olmasın hem bilekleri dönüp ağrıyabilir. Ben halının üzerine temiz bir örtü seriyorum orda yuvarlanıyoruz.bizimki arada çok nadir emekleme cabası gösteriyor, yatağın üzerinde ya da yerde döşekte yapıyoruz. acaba zeminin daha mı sert olması lazım. sizin bebeğiniz nerde emekliyor.
Evet elleri gömülüyor o yüzden sanırım. Peki halının üzerinde örtü serince örtüyü çekiştirmiyor mu.Bence ellerinin gömüleceği bir zemin olmasın hem bilekleri dönüp ağrıyabilir. Ben halının üzerine temiz bir örtü seriyorum orda yuvarlanıyoruz.
Tebrikler canım:)dün ben de denedim ama benimki başarısız sonuçlandı:)Günaydın :) ilk yogurdumu yapmış bulunuyorum:) Eşim her yerde günlük süt aradı kalmamış. Sonra dedim ki Bim den al.Aldı geldi.Evde 250 ml lik bir kavanozum vardı daha küçüğü yoktu.O kadar sütü isittim kaynatmadim ama.42 43 derece civarında yarim yemek kasigi komsudan aldığım yoğurt ile mayaladim sardim kalorifer peteginin altına koydum.Yalnız hiç ama hiç olacağını dusunmuyordum .5 saat sonra bir baktım kavanoz yan yatmış falan dedim kesin olmadı.Aldım dolaba koydum sabah baktım ki taş gibi olmusOzensem olmazdı herhalde belki yapmak isteyen olur diye detaylı anlattim oğlumun atesolceri nin de hakkını yemeyeyim tabi
Biz de cok sık uyanıyoruz hala ve cok nadiren emmeden geri uyuyor. Ama bende gebelik sekeri çıkmamistı aksine cok düşüktü saat başı ağzıma bir sèy atmam gerekti. Kızımin tahlilide normal cıkmıştı. Bizim en uzun uykumuz bir sefer 4 saatti sonradan onu da göremedik tabi. Meme reddi yaşadığımız için olabikeceğini düşünüyorum ben ve biraz da huyu böyle galiba.
Size de :) Vakitler birbirine karıştı bizdeGünaydın ya da tünaydın güzel anneler:)
Ani bir kararla ben de yapmak zorunda kaldım çünkü kızım az kalsın reflü yatağıyla parmaklıların arasına sıkışıyordu yastığın kenarından çekip yan dönmeye çalışırken. Ben de kenarlara bir şey koymadim gerek kalmadı çünkü. Reflü yatağını ortalayınca kenarlarda çok alan kalmadı ve yatak sert olduğu için eğilmediBiz aynen şöyle yaptık;
Reflü yatağını tam sola dayayarak yatağın altına koyduk sağda birazcık boşluk kaldı . Oralarıda yan korumalar var ya onlarla doldurduk. Zaten kiloları çok yüksek olmadığı için o kadar farktan bişi olmaz. Ama cidden çok iyi oldu böyle kara kara düşünüyordum. Bi yandanda içinde sıkışmış kalmış gibi duruyordu
Benim de buna çözümüm torba tulum oldu. Onu giydirmediğim geceler yine yatağın ucunda birikiyor çocukOlabilir canım fazla olduysa toplanmıştır :) bende mert yeni doğduğunda saha sıcak tutsun diye pelus gibi parlak bi battaniyesi vardı altına onu sermiştim. Çocuk her sabah sabun gibi kayıp reflü yatağının altında toplanıyordu. Kaldırdım artık onuda kaymasın diye
Ani bir kararla ben de yapmak zorunda kaldım çünkü kızım az kalsın reflü yatağıyla parmaklıların arasına sıkışıyordu yastığın kenarından çekip yan dönmeye çalışırken. Ben de kenarlara bir şey koymadim gerek kalmadı çünkü. Reflü yatağını ortalayınca kenarlarda çok alan kalmadı ve yatak sert olduğu için eğilmedi
Benim de buna çözümüm torba tulum oldu. Onu giydirmediğim geceler yine yatağın ucunda birikiyor çocuk
Olabilir canım fazla olduysa toplanmıştır :) bende mert yeni doğduğunda saha sıcak tutsun diye pelus gibi parlak bi battaniyesi vardı altına onu sermiştim. Çocuk her sabah sabun gibi kayıp reflü yatağının altında toplanıyordu. Kaldırdım artık onuda kaymasın diye
Fotoğrafa gülesim geldiEki Görüntüle 2092324
kizlar woolnat a girdim,bebek tulumu olarak bu cikti. woolnat tan alanlar bu muydu aldiginiz tulum?
CANIM altta yükledim bu tukum ayaklı almanı tavsiye ederim hareketlendiklerinde torba tulum sorun oluyorEki Görüntüle 2092324
kizlar woolnat a girdim,bebek tulumu olarak bu cikti. woolnat tan alanlar bu muydu aldiginiz tulum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?