2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim oğlumun sırt kaslarının geliştiğini düşünüyorum otururken hiç arkaya düşmüyor yanlara düşüyor yüz üstü popoyu elleri kafayı kaldırıyor ama hemen dönüyor emeklemeye pek niyeti yok gibi daha kırk meme süt içmesi lazım ona

Biz aynen şöyle yaptık;
Reflü yatağını tam sola dayayarak yatağın altına koyduk sağda birazcık boşluk kaldı . Oralarıda yan korumalar var ya onlarla doldurduk. Zaten kiloları çok yüksek olmadığı için o kadar farktan bişi olmaz. Ama cidden çok iyi oldu böyle kara kara düşünüyordum. Bi yandanda içinde sıkışmış kalmış gibi duruyordu

Bizde reflü yoktu ama daha rahat olur diye yatağının altına bişeyler koyduk.başını yükselttik.ama çocuk sabaha karşı yamuluyodu :)
Sonra düzelltim.belkide fazla yükselttik biz :)
Olabilir canım fazla olduysa toplanmıştır :) bende mert yeni doğduğunda saha sıcak tutsun diye pelus gibi parlak bi battaniyesi vardı altına onu sermiştim. Çocuk her sabah sabun gibi kayıp reflü yatağının altında toplanıyordu. Kaldırdım artık onuda kaymasın diye

Ya aklıma ne geldi hemen uyanıyor ya bebeğim acaba şekeri mi düşüyor. Gebelik şekeri olan var mıydı ? Benim çıkmıştı diyet yapmıştım hamileyken. Doğumdan sonra da bebeğe şekere dair hiçbir şey demedi doktorlar birkaç kan şekeri ölçümü normaldi bununla ilgili fikri olan var mı ?

Biz de cok sık uyanıyoruz hala ve cok nadiren emmeden geri uyuyor. Ama bende gebelik sekeri çıkmamistı aksine cok düşüktü saat başı ağzıma bir sèy atmam gerekti. Kızımin tahlilide normal cıkmıştı. Bizim en uzun uykumuz bir sefer 4 saatti sonradan onu da göremedik tabi. Meme reddi yaşadığımız için olabikeceğini düşünüyorum ben ve biraz da huyu böyle galiba.

bizimki arada çok nadir emekleme cabası gösteriyor, yatağın üzerinde ya da yerde döşekte yapıyoruz. acaba zeminin daha mı sert olması lazım. sizin bebeğiniz nerde emekliyor.

bizimki arada çok nadir emekleme cabası gösteriyor, yatağın üzerinde ya da yerde döşekte yapıyoruz. acaba zeminin daha mı sert olması lazım. sizin bebeğiniz nerde emekliyor.
Bence ellerinin gömüleceği bir zemin olmasın hem bilekleri dönüp ağrıyabilir. Ben halının üzerine temiz bir örtü seriyorum orda yuvarlanıyoruz.

Tebrikler canım:)dün ben de denedim ama benimki başarısız sonuçlandı:)

Evet baştaki kadar olmasa da hala meme reddi var bir de diş çıkarma var inşallah sebep bunlardır çünkü bunlar geçici. Şeker falan değildir umarım Allah korusun tüm bebekleri çok zor oluyor küçüklerde.

Ani bir kararla ben de yapmak zorunda kaldım çünkü kızım az kalsın reflü yatağıyla parmaklıların arasına sıkışıyordu yastığın kenarından çekip yan dönmeye çalışırken. Ben de kenarlara bir şey koymadim gerek kalmadı çünkü. Reflü yatağını ortalayınca kenarlarda çok alan kalmadı ve yatak sert olduğu için eğilmedi

Benim de buna çözümüm torba tulum oldu. Onu giydirmediğim geceler yine yatağın ucunda birikiyor çocuk

kizlar woolnat a girdim,bebek tulumu olarak bu cikti. woolnat tan alanlar bu muydu aldiginiz tulum?

Aynen canım yatak sert zaten eğilmez. Hadi hayırlı olsun bol uykulu geceleri olsun
Torba tulumdada içinde yığılıp kalmış gbi dizçökmüş gibi toplanıyor neyseki artık yatağında yatıyor.

Aynen bende peluş battaniye sermiştim

Eklentiler

• IMG_7916.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…