2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok sakınmak iyi deil bence ama su hastalıklı ortamda en iyisini yapmıssın...zaten surda 2-3 ay sonra bahar geldiginde atarsınız kendinizi sokaklara:)

sadece bu kışı evde gecirmek istedim canim. bence de cok sakınmayi istemiyorum ama hem emir iyice toparlasim hem de hastaliklar bitsin diye bekledim.bahai bekliyorum

evet,ucuza alirdik hem
kolsuz mu canim seninki de?
oyleyse kollari usumuyor mu?
Evet canım Kolsuz benimki de kolları Üşüyor gibi ama vücudu sıcak sanki kollu olursa iyice terlermis gibi geliyor.Kollusunu alan bir arkadasvardi o yazarsa daha iyi olur bu konuda.benimkinin göğsü biraz soğuk gibi oluyordu sonra biraz daha üstüne bir şey giydirdim iyi oldu memnunum ben .Sadece eğer gece alt degistiriyorsan ağ kısmına kadar yapmışlar fermuarini o biraz sıkıntı olabilir

Canım ben hep kolsuz aldım hiç aıkıntı haşamadım çinkü bebekler vücut sıcaklıklarını kolları ile dengeliyorlar. Bence yaka sıkıntı olmaz canım.

hımmmm,sizler kullandiniz biliyorsunuz da iste kararsiz kaldim,bi inceleyim tekrar ama ben sitesinde goremedim bu modeli. bakayim bir daha.

eczaneden degil saglik ocagindan ucretsiz alacaksin canim.
Şimdi aradım sağlık ocağını.
Bizim elimizde olmadığı için eczaneden alıcaksınız dedi.neden yok elinizde dedim.
Şuan ihale dönemi olduğu için bakanlık göndermiyor dedi.
Yani her yerde yok o zaman dedim.
Evet dedi.

2.ay asilari icin de bize erkenden gelin,elimizde sınırlı sayida var hemen bitiyor demislerdi. ilac da oyle demekki.

Ben fırına koymuştum galiba sıcaklığı da tam ayarlayamadım. Bir dahaki sefere dediğin gibi yapayım canım sağolasın

emire 2.ayda yapilip oyle verildi. ben de kansizlik var zaten,emirde de cikti.

tahlil yaptirip vermek daha iyi canim. insallah kansizlik cikmaz.

Heee ben anlamamışım önceki mesajında.
Aşı için erken gelin dediler sandım.
Peki kan alma nasıl oldu?
Ufacık çocuğun kolunu tutup zorla kan almak zor olur.başka yöntem varmı?

Emir hangi ilacı kullanıyor? Söylemiştin belki ama hatırlamıyorum.

Keşke annen Emir e bakarken temizleyip sonrasında geçseydin canım bebekle kolay değil :)

dusundum aslinda ama 1 gunde bitiremem canim,her yer toz. o yuzden mecburen geldik. annemim evle benim ev arasi 25 km. git gel de yapamazdim.
esim bakiyor neyseki. emzirip birakiyorum. o da altini degistirip oyalayip uyutuyor. yoksa yalniz yapamam haklisin.

Hmm uzakmış canım kolay gelsin .

evet evet canim asi icin:)
yani boyle ihaleler,ilac yetmemeler yuzunden erken gelin veya ilac yok diyebiliyorlar demek istedim:)

ben bakamiyorum kan alirken,esim tutuyor. zor tabiki. hem de tupler bizim icin olanlardan.minik degil

ferrum iciyor canim. 4 damla ama simdi 5 kilo oldu sanirim. artirabilir dozu.

Cok gecmis olsun size ve tum hastalarimiza da allahtan sifalar.

Internetten kitap almak icin hangi siteyi kullanıyorsunuz? Bir iki siteye baktim ama karar veremedim.
Ben kızım olana kadar kitapcıya gidip uzun uzun dolaşıp beģenip birazda okuyup aliyordum bu yüzden hic internetten siparis vermedim. Internetten siparis vermek konusunda cok onyargılyim ve hic eglenceli gelmiyor ama bu aralar kızımi oyle kalabalik yerlere gotürmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…