Çok sakınmak iyi deil bence ama su hastalıklı ortamda en iyisini yapmıssın...zaten surda 2-3 ay sonra bahar geldiginde atarsınız kendinizi sokaklara:)
Evet canım Kolsuz benimki de kolları Üşüyor gibi ama vücudu sıcak sanki kollu olursa iyice terlermis gibi geliyor.Kollusunu alan bir arkadasvardi o yazarsa daha iyi olur bu konuda.benimkinin göğsü biraz soğuk gibi oluyordu sonra biraz daha üstüne bir şey giydirdim iyi oldu memnunum ben .Sadece eğer gece alt degistiriyorsan ağ kısmına kadar yapmışlar fermuarini o biraz sıkıntı olabilirevet,ucuza alirdik hem
kolsuz mu canim seninki de?
oyleyse kollari usumuyor mu?
Canım ben hep kolsuz aldım hiç aıkıntı haşamadım çinkü bebekler vücut sıcaklıklarını kolları ile dengeliyorlar. Bence yaka sıkıntı olmaz canım.
Şimdi aradım sağlık ocağını.eczaneden degil saglik ocagindan ucretsiz alacaksin canim.
Tamam cnm, geriye dönük okuyup bakayım hemen :)
Şimdi aradım sağlık ocağını.
Bizim elimizde olmadığı için eczaneden alıcaksınız dedi.neden yok elinizde dedim.
Şuan ihale dönemi olduğu için bakanlık göndermiyor dedi.
Yani her yerde yok o zaman dedim.
Evet dedi.
2.ay asilari icin de bize erkenden gelin,elimizde sınırlı sayida var hemen bitiyor demislerdi. ilac da oyle demekki.
Aynen canım.
Ben özeldeki doktorumu dinleyip 6 ayda kan tahlili yaptırıcam.
Ben fırına koymuştum galiba sıcaklığı da tam ayarlayamadım. Bir dahaki sefere dediğin gibi yapayım canım sağolasınSağol canım ben şey diye düşündüm petegin altına koymak ve dereceyi kullanmak ise yaradı.Eger bebeğinin derecesi yüzey de olcuyorsa kullanabilirsin.Gerek yok ama ben acemi olduğumdan sıcaklığı ayarlayamayacagimi düşünüp öyle yaptım. Bizim kombi 40 ta yanıyor öyle olunca sıcaklıkta sabit kaldı. Yoksa yapamazdim inan ki
Ben ayaklı aldım bundan bulamamistim.Ayaklı daha iyi .Bu arada kim demişti. Keşke kehribar gibi bunu da toplu alsaydik baya kişi aldık cunku
Keşke annen Emir e bakarken temizleyip sonrasında geçseydin canım bebekle kolay değil :)4 aydir yasanmayan ev nolur sizce
cook isim var cook
nerden baslasam sasirdim,o derece
emire 2.ayda yapilip oyle verildi. ben de kansizlik var zaten,emirde de cikti.
tahlil yaptirip vermek daha iyi canim. insallah kansizlik cikmaz.
Allah kolaylık versin canım:)4 aydir yasanmayan ev nolur sizce
cook isim var cook
Keşke annen Emir e bakarken temizleyip sonrasında geçseydin canım bebekle kolay değil :)
İşin zor canım. Kolay gelsin.4 aydir yasanmayan ev nolur sizce
cook isim var cook
Hmm uzakmış canım kolay gelsin .dusundum aslinda ama 1 gunde bitiremem canim,her yer toz. o yuzden mecburen geldik. annemim evle benim ev arasi 25 km. git gel de yapamazdim.
esim bakiyor neyseki. emzirip birakiyorum. o da altini degistirip oyalayip uyutuyor. yoksa yalniz yapamam haklisin.
Heee ben anlamamışım önceki mesajında.
Aşı için erken gelin dediler sandım.
Peki kan alma nasıl oldu?
Ufacık çocuğun kolunu tutup zorla kan almak zor olur.başka yöntem varmı?
Emir hangi ilacı kullanıyor? Söylemiştin belki ama hatırlamıyorum.
Cok gecmis olsun size ve tum hastalarimiza da allahtan sifalar.Selam cnm,giremedim son günlerde,yılbası için sehir dışından misafirimiz vardı.sonra kızım hastalandı bronsit başlangıcı teshisi konuldu o tedavi aşamasındayken ki hala bitmedi bugün yine kontrole gidicez.gecen hafta ben hastalandım serum yedim 2 tane ancak öyle ayaga kalkabildim... yeni yeni toparlanıyorum. Gerci kızım iyi olsun da bn bi sekilde toparlarım... hala öksürügü devam ediyor gunde 3 kere buhar veriyorumtoparlayacak insallah en kısa zamanda...
sordugun için cok sagol... okuyamadım önceki sayfaları,sizde durumlar nasıl? Atlattınız mı? Ayse , Duru iyi mi cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?