- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Gerginliği uzatmak istemiyorum o yüzden meydan okuma değil açıklama yazacağım sadece bu konuda.Eski kan yeni kan muhabbeti... Ilk günden beri yazanların hakkını yemek gibi oldu biraz kusura bakmayın ama. Evet bu platform kimsenin özeli değil ama öyle bir yazıldı ki buraya emek verenlerin emekleri de hiç edildi.
Ayyyyy disleriniz ne alemdeeeeHepinize iyi geceler kızlar. İnşallah bol uykulu bir gece olur :))
Iyi geceler canim insallahİyi geceler güzel anneler inş bol uykulu gecemiz olur
Hepinize iyi geceler kızlar. İnşallah bol uykulu bir gece olur :))
İyi geceler güzel anneler inş bol uykulu gecemiz olur
Forumun güzel anneleri cumleten hayirli geceler...
Evet ücretsiz, d vitamini de ücretsiz. Hamileyken decaviti de ücretsiz veriyorlardı.
Yok canim ucretsiz verildi. Saglik ocagi veriyor dvit bir de vegaferon uzedinde de yaziyor hatta ucretsiz verilir satilamaz diye
Bizede ücretsiz verdi sağlık ocağı ücretsiz veriliyor diye biliyorum ama bende onların verdiğini kullanmıyorum
Hanımlar bu arada benim oğlum sürekli kusan bi bebekti. Doğduğundan beri reflü yatağını, beşiğin içine koyup öyle yatırıyordum geceleri. Elim ayağım oldu resmen.
Düz eğimsiz bi zemine yatırınca kusacak fobisi vardı. Ama artık sığmıyor reflü yatağına. Keşke büyüğü olsada büyüğünü alsak diye düşünüyordum.
Doktorumuz yatağının altına bişeyler koyun yükseltin demişti. Bizde artık reflüyü kullanamıyoruz diye yatağın altına onu koyduk.
Gerçekten kocaman reflü yatağı gibi oldu eğimi falan tam istediğim gibi oldu. Aynı sorunu yaşayanlar varsa diye paylaşmak istedim .
O zaman eczanelerde satılmıyor.
Yada eczaneden mi ücretsiz alıcaktık acaba?
Ben sağlık ocağını arayıp öğreniyim en iyisi
Decavit'i ben hiç ücretsiz almadım. Hep parasini ödeyip aldım. Diğerlerini isteseydim sağlık ocagindaki ebe verecekti ama.Evet ücretsiz, d vitamini de ücretsiz. Hamileyken decaviti de ücretsiz veriyorlardı.
Ben de aynısını düşündüm geçen gün, bizim kız da sığmıyor yatağa artık ayaklar dışarıdan kollar yandan sarkıyor hepHanımlar bu arada benim oğlum sürekli kusan bi bebekti. Doğduğundan beri reflü yatağını, beşiğin içine koyup öyle yatırıyordum geceleri. Elim ayağım oldu resmen.
Düz eğimsiz bi zemine yatırınca kusacak fobisi vardı. Ama artık sığmıyor reflü yatağına. Keşke büyüğü olsada büyüğünü alsak diye düşünüyordum.
Doktorumuz yatağının altına bişeyler koyun yükseltin demişti. Bizde artık reflüyü kullanamıyoruz diye yatağın altına onu koyduk.
Gerçekten kocaman reflü yatağı gibi oldu eğimi falan tam istediğim gibi oldu. Aynı sorunu yaşayanlar varsa diye paylaşmak istedim .
Ben pastörize süt kullanırım kesinlikle çünkü salmonella, brucella, koli vs. riski varken hiç içime sinmez çiğ süt. Kendim veya çok güvendigim bir kişi hijyenik şekilde sağmadığı sürece kendim de kullanmam çünkü annem hasta olmuştu ben çocukken sütten.Arkadaşlar ben şimdiye kadar manda +inek sütünü çiğ alıp mayalıyordum ama ek gıdaya geçince çiğ süt mü, pastörize süt mü kullanıcam karar veremiyorum. Çiğ sütten korkuyorum açıkcası muhtemelende kullanmayacağım. Bir arkadaşım L'era fresca dondurmalarının günlük sütüyle mayaladı yoğurtlarını. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ben kullanıyorum günde 4 damlabenden başka vegaferon kullanan yok galiba. Ben de sidefer alayım madem. Peki içinde paraben varsa sağlık ocağı neden veriyor bunları ya uf
Hadi hayırlı olsun bundan sonra aynı yönteme devam herhalde, ben daha hiç mayalama yapmadım bi ara o konuyu derinlemesine araştıracagimGünaydın :) ilk yogurdumu yapmış bulunuyorum:) Eşim her yerde günlük süt aradı kalmamış. Sonra dedim ki Bim den al.Aldı geldi.Evde 250 ml lik bir kavanozum vardı daha küçüğü yoktu.O kadar sütü isittim kaynatmadim ama.42 43 derece civarında yarim yemek kasigi komsudan aldığım yoğurt ile mayaladim sardim kalorifer peteginin altına koydum.Yalnız hiç ama hiç olacağını dusunmuyordum .5 saat sonra bir baktım kavanoz yan yatmış falan dedim kesin olmadı.Aldım dolaba koydum sabah baktım ki taş gibi olmusOzensem olmazdı herhalde belki yapmak isteyen olur diye detaylı anlattim oğlumun atesolceri nin de hakkını yemeyeyim tabi
Evet bundan sonra devam ederim inşallah tutar :)surunmeyi benimki de yapıyor ama tam emekleme yi sanırım desteksiz oturunca yapacak.Öyle okumuştum emeklemek için desteksiz oturmali sırtını düz tutabilmeli diye :)Hadi hayırlı olsun bundan sonra aynı yönteme devam herhalde, ben daha hiç mayalama yapmadım bi ara o konuyu derinlemesine araştıracagim
Günaydın doğada aynısını yapıyor kollarıyla kendini kaldırmasını öğrenmesi lazımHanımlar bebekleriniz emekleme alıştırmaları yapıyor mu? Bizimki dünden beri poposunu kaldırıp yerde sürünerek gitmeye çalışıyor ama yüzünü yere sürüyor, onu da kaldırmayi ogrenirse çok mutlu olacağım
Beren de yapıyor aynısını sırtüstünden yüzüstüne dönüyor önce sonra kolunu kurtarmaya çalışıyor çırpına çırpına o esnada öğreniyor bence dizleriyle itme hareketini de kurtarınca da sürünmeye çalışıyor dediğin gibi ama bayaa ilk aşamasında olayın vücut yere yapışıkHanımlar bebekleriniz emekleme alıştırmaları yapıyor mu? Bizimki dünden beri poposunu kaldırıp yerde sürünerek gitmeye çalışıyor ama yüzünü yere sürüyor, onu da kaldırmayi ogrenirse çok mutlu olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?