Canım çok geçmiş olsun allah şifa versin bebeğine ve sana.Selam cnm,giremedim son günlerde,yılbası için sehir dışından misafirimiz vardı.sonra kızım hastalandı bronsit başlangıcı teshisi konuldu o tedavi aşamasındayken ki hala bitmedi bugün yine kontrole gidicez.gecen hafta ben hastalandım serum yedim 2 tane ancak öyle ayaga kalkabildim... yeni yeni toparlanıyorum. Gerci kızım iyi olsun da bn bi sekilde toparlarım... hala öksürügü devam ediyor gunde 3 kere buhar veriyorumtoparlayacak insallah en kısa zamanda...
sordugun için cok sagol... okuyamadım önceki sayfaları,sizde durumlar nasıl? Atlattınız mı? Ayse , Duru iyi mi cnm?
Örtü biraz büyük olursa cekistirmek de sorun olmaz sanırım. Ben de ince yorgan ya da battaniye kalınlığında bir örtü serdim, toplayıp cekiştiremiyor ağır olduğu için.Evet elleri gömülüyor o yüzden sanırım. Peki halının üzerinde örtü serince örtüyü çekiştirmiyor mu.
Çok sagol cnmmCanım çok geçmiş olsun allah şifa versin bebeğine ve sana.
Sağol canım ben şey diye düşündüm petegin altına koymak ve dereceyi kullanmak ise yaradı.Eger bebeğinin derecesi yüzey de olcuyorsa kullanabilirsin.Gerek yok ama ben acemi olduğumdan sıcaklığı ayarlayamayacagimi düşünüp öyle yaptım. Bizim kombi 40 ta yanıyor öyle olunca sıcaklıkta sabit kaldı. Yoksa yapamazdim inan kiTebrikler canım:)dün ben de denedim ama benimki başarısız sonuçlandı:)
Ben ayaklı aldım bundan bulamamistim.Ayaklı daha iyi .Bu arada kim demişti. Keşke kehribar gibi bunu da toplu alsaydik baya kişi aldık cunkuEki Görüntüle 2092324
kizlar woolnat a girdim,bebek tulumu olarak bu cikti. woolnat tan alanlar bu muydu aldiginiz tulum?
Geçmiş olsun canım. Zor şeyler atlatmissiniz.Umarim bir an önce duzelirsiniz. Yavrun da sen de.Çok sagol cnmm
Çook sagol cnm,Allah herkesin yavrusunu korusun...Geçmiş olsun canım. Zor şeyler atlatmissiniz.Umarim bir an önce duzelirsiniz. Yavrun da sen de.
Saol cnm, çok geçmiş olsun.. bizde de tekrar tekrar aynı durum olduSelam cnm,giremedim son günlerde,yılbası için sehir dışından misafirimiz vardı.sonra kızım hastalandı bronsit başlangıcı teshisi konuldu o tedavi aşamasındayken ki hala bitmedi bugün yine kontrole gidicez.gecen hafta ben hastalandım serum yedim 2 tane ancak öyle ayaga kalkabildim... yeni yeni toparlanıyorum. Gerci kızım iyi olsun da bn bi sekilde toparlarım... hala öksürügü devam ediyor gunde 3 kere buhar veriyorumtoparlayacak insallah en kısa zamanda...
sordugun için cok sagol... okuyamadım önceki sayfaları,sizde durumlar nasıl? Atlattınız mı? Ayse , Duru iyi mi cnm?
Tünaydın kk nın fedakar anneleri nasılsınız...
Tartışmalardan sonra buraların eski haline dönmesi çok güzel. Ben fikir olarak A AysheDuru v e @garipkedi nin yazılarına katılıyor ve destekliyorum.
Selam cnm,giremedim son günlerde,yılbası için sehir dışından misafirimiz vardı.sonra kızım hastalandı bronsit başlangıcı teshisi konuldu o tedavi aşamasındayken ki hala bitmedi bugün yine kontrole gidicez.gecen hafta ben hastalandım serum yedim 2 tane ancak öyle ayaga kalkabildim... yeni yeni toparlanıyorum. Gerci kızım iyi olsun da bn bi sekilde toparlarım... hala öksürügü devam ediyor gunde 3 kere buhar veriyorumtoparlayacak insallah en kısa zamanda...
Ben ayaklısını aldım cnm. Çok memnunum :)Eki Görüntüle 2092324
kizlar woolnat a girdim,bebek tulumu olarak bu cikti. woolnat tan alanlar bu muydu aldiginiz tulum?
CANIM altta yükledim bu tukum ayaklı almanı tavsiye ederim hareketlendiklerinde torba tulum sorun oluyor
Sağol canım ben şey diye düşündüm petegin altına koymak ve dereceyi kullanmak ise yaradı.Eger bebeğinin derecesi yüzey de olcuyorsa kullanabilirsin.Gerek yok ama ben acemi olduğumdan sıcaklığı ayarlayamayacagimi düşünüp öyle yaptım. Bizim kombi 40 ta yanıyor öyle olunca sıcaklıkta sabit kaldı. Yoksa yapamazdim inan ki
Ben ayaklı aldım bundan bulamamistim.Ayaklı daha iyi .Bu arada kim demişti. Keşke kehribar gibi bunu da toplu alsaydik baya kişi aldık cunku
Saol cnm, çok geçmiş olsun.. bizde de tekrar tekrar aynı durum olduAyşe iyi ama Duru’yu korumak için ikinci yarıyıla kadar okula gitmeyecek. Doktor tartışmasını bile yapmadı konunun. Avm, kapalı alan ve parklar, kalabalık olan her yer yasak ikisine de . Ayşe büyük olduğu için buharsız atlattı ama Duru’ya biz de günde dört kez buhar uyguladık şimdi günde bire düştü, ayrıca zaditen ve bağışıklık güçlendirici probiyotik kullanıyor.. nisana kadar devam dedi onunla beraber bizim de göğsümüz sıkışıyor her öksürdüğünde.. Allah beterinden saklasın.. umarım siz çok çok daha kolay atlatırsınız.. doktorlar havanın soğuması ve kar yağışı olmasıyla beraber salgının azalacağını söylüyor hep.. inşallah kazasız belasız atlatalım şu kışı da güneşli günlerde güzel haberlerle yazalım hep :) öpüyorum seni ve bebişini
Canım ben hep kolsuz aldım hiç aıkıntı haşamadım çinkü bebekler vücut sıcaklıklarını kolları ile dengeliyorlar. Bence yaka sıkıntı olmaz canım.canim bunun bisiklet yaka olanlari var mi?
bu ucgen cok mi asagida duruyor bebeklerde?gogus kismi kapansin istiyorum ben.
bir de kollari usumuyor mu kolsuzda? emir kollari icerde asla uyumuyor,gece mutlaka cikariyor ve sabah kollar usumus oluyor. kollari da isinsin diye istiyorum tulumu. kollular daha sicak tutmaz mi?
cok sordum ama
Saol cnm, çok geçmiş olsun.. bizde de tekrar tekrar aynı durum olduAyşe iyi ama Duru’yu korumak için ikinci yarıyıla kadar okula gitmeyecek. Doktor tartışmasını bile yapmadı konunun. Avm, kapalı alan ve parklar, kalabalık olan her yer yasak ikisine de . Ayşe büyük olduğu için buharsız atlattı ama Duru’ya biz de günde dört kez buhar uyguladık şimdi günde bire düştü, ayrıca zaditen ve bağışıklık güçlendirici probiyotik kullanıyor.. nisana kadar devam dedi onunla beraber bizim de göğsümüz sıkışıyor her öksürdüğünde.. Allah beterinden saklasın.. umarım siz çok çok daha kolay atlatırsınız.. doktorlar havanın soğuması ve kar yağışı olmasıyla beraber salgının azalacağını söylüyor hep.. inşallah kazasız belasız atlatalım şu kışı da güneşli günlerde güzel haberlerle yazalım hep :) öpüyorum seni ve bebişini
bu gidisle kar da yagmayacak sanirim.mevsimler de sapıttı iyice.
ben avm lere hic goturmedim emiri. daha dogrusu doktora goturmek disinda disari cikarmadim. annemle esim bir sey olmaz dediler hep ama ben direndim ve goturmedim. hata mi yapiyorum disari cikarmayarak diye dusunuyordum ama bu hastalikli ortamda en iyisi bu sanirim.
ocagi da ortaladik,az kaldi insallah bahara.
Ben ayaklısını aldım cnm. Çok memnunum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?