Yarın tekrar arayp sorayım tşkler.Evt cnm aç veriliyor. Beyazbulut arkadasimiz guzelce aciklamis. 8200 gr olan bir arkadasimiza dr u 1.1 ml demis dr un hesaplama yapsin en iyisi cunku 8 kg a 8 damla gibi degil cunku o ferrum icin gecerli
Tesekkurler yine harika bir paylasım
Bu ara bizimde çiş azaldı sanki ben regl donemimle baglanti kurdum sutum azaldi galiba diye duzelir umarim.
Yazdıklarında kendimi okudum canım üzulmemek alınmamak elde degil ve bunu sadece yasayanlar anlar. Bende ilk bir sene korundum sonra benimde olmadı ama korunmadıği halde olmayan arkadaslarım da var. Hatta yakın bir akrabam ilk cocugu hemen evlenince oldu isteyerek duşük oldu malesef ikinci ay tekrar gamile kaldi neyse ki ve bana esim ceketini evde biraksa hamile kaliyorum falan diyordu bana yani düşün. Şimdi ise doktor doktor gezip
Tesekkurler yine harika bir paylasım
Bu ara bizimde çiş azaldı sanki ben regl donemimle baglanti kurdum sutum azaldi galiba diye duzelir umarim.
Yazdıklarında kendimi okudum canım üzulmemek alınmamak elde degil ve bunu sadece yasayanlar anlar. Bende ilk bir sene korundum sonra benimde olmadı ama korunmadıği halde olmayan arkadaslarım da var. Hatta yakın bir akrabam ilk cocugu hemen evlenince oldu isteyerek duşük oldu malesef ikinci ay tekrar gamile kaldi neyse ki ve bana esim ceketini evde biraksa hamile kaliyorum falan diyordu bana yani düşün. Şimdi ise doktor doktor gezip ikinci icin ugraşıyorlar demek ki ceketle olan bir is degilmis takdirmiş. Bunun bir ceza oldugunu düsünmuyorum ama imtihan degil diyemem çünkü hayatin her evresi farkli farklı imtihamlardan oluşuyor tabi bu benim inancimda böyle. Arkadaşımızda bence iyi niyetli ama yasamadigi bir sey oldugu icin rahat konusmuş onu da yadirgamayalım.
Genel olarak lutfen arkadaşlar yapıcı olalım yıkıcı olmayalım. Sosyal medya yıpratıci olabiliyor lutfen karşımizdakinin kanli canli bir insan olduğunu ve herseyden once bir ANNE oldugunu unutmayalim
Pastörize süttense günlük süt daha sağlıklı bence.Arkadaşlar ben şimdiye kadar manda +inek sütünü çiğ alıp mayalıyordum ama ek gıdaya geçince çiğ süt mü, pastörize süt mü kullanıcam karar veremiyorum. Çiğ sütten korkuyorum açıkcası muhtemelende kullanmayacağım. Bir arkadaşım L'era fresca dondurmalarının günlük sütüyle mayaladı yoğurtlarını. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Arkadaşlar ben şimdiye kadar manda +inek sütünü çiğ alıp mayalıyordum ama ek gıdaya geçince çiğ süt mü, pastörize süt mü kullanıcam karar veremiyorum. Çiğ sütten korkuyorum açıkcası muhtemelende kullanmayacağım. Bir arkadaşım L'era fresca dondurmalarının günlük sütüyle mayaladı yoğurtlarını. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Hayat hepimiz icin basli basina bir imtihan deqil mi ? Kesinlikle oyle dusunme canim ve seni uzecek kiracak hicbiseyi okuma gormezden gel olur mu ? Senin ne yasadigini suan hicbirimiz bilemeyiz yalnizca anlamaya calisiriz burdaki bebegin icin ogrenme arastirma cabani hepimiz goruyoruz ve seni seviyoruz...sen cok iyi bi annesin Emir'de eminim dunya tatlisi bir mucize bebek...
Çiğ süt alıp mayalayacağım ben neden korkuyorsunArkadaşlar ben şimdiye kadar manda +inek sütünü çiğ alıp mayalıyordum ama ek gıdaya geçince çiğ süt mü, pastörize süt mü kullanıcam karar veremiyorum. Çiğ sütten korkuyorum açıkcası muhtemelende kullanmayacağım. Bir arkadaşım L'era fresca dondurmalarının günlük sütüyle mayaladı yoğurtlarını. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bu arada rüyamı yazmak istiyorum size ilk defa böyle bir rüya gördüm evde görüyorum kendimi karanlık ev mutfak tezgahının üzerinden kocaman bir böcek yere atlıyor ben yatak odasında çocukların yanına gidiyorum oda peşimden geldi bakıyorum böceğe kanatlarını açıyor havalanıyor ve birden sinek kuşu denilen bir kuş varya ona dönüşüyor ortalık ap aydınlık oluyor pencereden uçup gidiyor anlayanınız varmı rüyadan ilk defa böyle bişey görüyorum
Canım hiç uzulme sıkma da canini benim annemin 2 tane bebeği doğup vefat etmiş 1 tane de düşugü var ben onlardan 7 sene sonra doğmuşum mesela...annem ya da babam ne yapmış olabilir acaba bunları yaşayacak kadar m.ettim :)) Hayat zaten bi sınav önemli olan isyan etmemek sen Emir için neler yaptın o bir ağladı sen bin ağladın o zamanları hepimiz biliyoruz ama hiç isyan etmedin hep hayirlisi dedin...Rabbim kimseye kaldiramayacagindan fazla dert vermezmis emin ol ilerde çok güzel günlerin olacak Allah sağlık versin herkese butün bebislere:)) görmezden gel canını sıkan yazıları :)
Ciğ süt ve günlük sütle ilgili eşim çok araştırma yaptı. Evde çiğ sütü kaynatırken belli bir derecenin üstüne çıktığımızda yararlı olan bakterilerin hepsini öldürüyoruz. Biz şu an termometre kullanıyoruz.90 dereceye gelince 10 dakika kaynatıp kapattığımızda kaybı en aza indiriyoruz. Bu şekilde kaynatırsam bebeğe zararlı bakterileri tam öldürmemiş olabilirim ,100 derecede kaynatırsamda yararlı bakteriler ölecek. Günlük sütler 70 derecede şoklandıği için yararlı bakteri kaybı olmuyor. Kendimiz için günlük süt kullanmama nedenim günlük sütlerin içine konulmuş olabilecek koruyucular. O yüzden bebeğim için koruyucu konulmamış, güvenilir günlük süt arıyorum. Baya uzun oldu ama derdim buÇiğ süt alıp mayalayacağım ben neden korkuyorsun
Ciğ süt ve günlük sütle ilgili eşim çok araştırma yaptı. Evde çiğ sütü kaynatırken belli bir derecenin üstüne çıktığımızda yararlı olan bakterilerin hepsini öldürüyoruz. Biz şu an termometre kullanıyoruz.90 dereceye gelince 10 dakika kaynatıp kapattığımızda kaybı en aza indiriyoruz. Bu şekilde kaynatırsam bebeğe zararlı bakterileri tam öldürmemiş olabilirim ,100 derecede kaynatırsamda yararlı bakteriler ölecek. Günlük sütler 70 derecede şoklandıği için yararlı bakteri kaybı olmuyor. Kendimiz için günlük süt kullanmama nedenim günlük sütlerin içine konulmuş olabilecek koruyucular. O yüzden bebeğim için koruyucu konulmamış, güvenilir günlük süt arıyorum. Baya uzun oldu ama derdim bu
ben ilk başlarda içim markasının günlük sütünü alıp mayaladım doktorumuz özellikle böyle yapmamı istedi daha sonrasında normal inek sütüne geçmiştik. Bu sefer ek gıdaya başladığımda nasıl bir yol izlerim bilmiyorumArkadaşlar ben şimdiye kadar manda +inek sütünü çiğ alıp mayalıyordum ama ek gıdaya geçince çiğ süt mü, pastörize süt mü kullanıcam karar veremiyorum. Çiğ sütten korkuyorum açıkcası muhtemelende kullanmayacağım. Bir arkadaşım L'era fresca dondurmalarının günlük sütüyle mayaladı yoğurtlarını. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Hepinize iyi geceler kızlar. İnşallah bol uykulu bir gece olur :))
Ek gıdaya geçiceğimiz zaman doktora sorarım ama ben çok kasmak istemiyorum ya zararı olacağını düşünmüyorumCiğ süt ve günlük sütle ilgili eşim çok araştırma yaptı. Evde çiğ sütü kaynatırken belli bir derecenin üstüne çıktığımızda yararlı olan bakterilerin hepsini öldürüyoruz. Biz şu an termometre kullanıyoruz.90 dereceye gelince 10 dakika kaynatıp kapattığımızda kaybı en aza indiriyoruz. Bu şekilde kaynatırsam bebeğe zararlı bakterileri tam öldürmemiş olabilirim ,100 derecede kaynatırsamda yararlı bakteriler ölecek. Günlük sütler 70 derecede şoklandıği için yararlı bakteri kaybı olmuyor. Kendimiz için günlük süt kullanmama nedenim günlük sütlerin içine konulmuş olabilecek koruyucular. O yüzden bebeğim için koruyucu konulmamış, güvenilir günlük süt arıyorum. Baya uzun oldu ama derdim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?