2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu gece tam bilgi bombardımanı olmuş.
Kartlar,yoğurt mayalama,demir damlası, dokunmatik kitaplar kafam karıştı valla. Çok işim varda ben hiçbişey yapıyormuşum gibi hissettim. Bende iyi geceler dokunma kitabı var. Ama ben çok başarılı bulmadım. İş bankasının hareketli kitapları var, gayet başarılı. Birde içinde türkçe-ingilizce isimleri yazılı resimlerin olduğu bir kitap var,resimler yanyana olduğu için çok ilgisini çekmiyor. Ayrı kartonlarda olsa daha iyi olacak, o yüzden kendim yapmayı planlıyorum.

Bunu bilen vardır belki. Çok güzel bir etkinlik. Ben de yapmak istiyorum inşallah yapacağım. Kütüphane kültürü çok önemli, malesef ülkemizde o kadar az ki.. Malesef pek çoğumuza da küçükken kitaplar sevdirilmemiştir. Ben de onlardan biriyim. Kitapların muhteşem dünyasını çok sonradan keşfettim. Ama çocuklarımız öyle olmasın. İnşallah onların en sevdiği yerlerden biri kütüphaneler olur :)

Eklentiler

• CB0CEB29-0218-4805-BF02-E06FC8183DFF.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 57
Arkadaşlar ben şimdiye kadar manda +inek sütünü çiğ alıp mayalıyordum ama ek gıdaya geçince çiğ süt mü, pastörize süt mü kullanıcam karar veremiyorum. Çiğ sütten korkuyorum açıkcası muhtemelende kullanmayacağım. Bir arkadaşım L'era fresca dondurmalarının günlük sütüyle mayaladı yoğurtlarını. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

bence de canim hayatin her evresi farkli farkli imtihanlardan olusur,konustuklarimiz da dahil.

Pastörize süttense günlük süt daha sağlıklı bence.

Neden çiğ sütten korkuyorsun ? Güvenilir bir yerden alma imkanın varsa bence en faydalısı

sagol canim,ben de sizleri seviyorum. tum bebekler cok kiymetli ve mucize. allah herkesin evladini bagislasin.

Çiğ süt alıp mayalayacağım ben neden korkuyorsun

Hayır olsun. Rüyayı nasıl yorumlarsan öyle olur. Pek anlamam ama Aklıma ilk gelen çocuklarının başına gelecek olan bir kötülüğün senin yaptığın bir iyilik sayesinde hayra dönüşmesi. :)

herkes bir seyler yasiyor canim,eminim annen de cok zor gunler gecirmistir. ama sonradan sana kavusmus cok sukur.

allahim hepimize evlatlarimizin guzel gunlerini gostersin insallah.sagolasin :)

Kızlar çok şey paylaştım ama şuna da bi bakın bebelerimiz daha küçükler interaktif kitaplar en iyisi onlar için ama kitap kitaptır :) birkaç tane var bende bundan, büyük boy bunlar Ve çok ince de değil . normalde bu fiyata bulunmaz herhalde. :)

Eklentiler

• 8E19D687-6B79-40DF-B7B0-83DCDF670992.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 72
Çiğ süt alıp mayalayacağım ben neden korkuyorsun
Ciğ süt ve günlük sütle ilgili eşim çok araştırma yaptı. Evde çiğ sütü kaynatırken belli bir derecenin üstüne çıktığımızda yararlı olan bakterilerin hepsini öldürüyoruz. Biz şu an termometre kullanıyoruz.90 dereceye gelince 10 dakika kaynatıp kapattığımızda kaybı en aza indiriyoruz. Bu şekilde kaynatırsam bebeğe zararlı bakterileri tam öldürmemiş olabilirim ,100 derecede kaynatırsamda yararlı bakteriler ölecek. Günlük sütler 70 derecede şoklandıği için yararlı bakteri kaybı olmuyor. Kendimiz için günlük süt kullanmama nedenim günlük sütlerin içine konulmuş olabilecek koruyucular. O yüzden bebeğim için koruyucu konulmamış, güvenilir günlük süt arıyorum. Baya uzun oldu ama derdim bu

Hmm yeni bir şeyler öğrendim :) ama zararlı bakterilerin ne zararı varmış ya hu analarımızın ninelerimizin yıllarca yaptığı mis gibi süt yoğurt işte :) herhangi bir hastalığa mı sebep oluyormuş?

ben ilk başlarda içim markasının günlük sütünü alıp mayaladım doktorumuz özellikle böyle yapmamı istedi daha sonrasında normal inek sütüne geçmiştik. Bu sefer ek gıdaya başladığımda nasıl bir yol izlerim bilmiyorum

Ek gıdaya geçiceğimiz zaman doktora sorarım ama ben çok kasmak istemiyorum ya zararı olacağını düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…