2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

d&r

kitapyurdu.com

sagolasin canim:)
kısım kısım yapacagim artik napayim.

dersler ne alemde canim?
evi yasanabilir yapayim ben de baslicam
Tarihten ve coğrafyadan epey yol katettim videolarla anlamadığm konuları tekrarlıyorum gecede soru çözüyorum. Mert gece rahat uyuduysa (ki bende rahat uyumuş oluyorum ozaman) o zamanlarda sabah 7gibi kalkıp çalışıyorum.
Başla canım nerden başlarsak kâr :)

Oy kuzummm
Kolundan mı kan alıyolar?
Yazık yaa bende bakamam yaa.
İçime dert oldu bak şimdi

Aman biz nelere dayandık.koskoca ameliyat geçirdi benim kızım.bunamı dayanamıcaz.

Aynı mesajda iki duygu :)

Kitapyurdu,kitapsec,idefix,d&r hepsinden almadım ama alan tanıdıklarım oldu güvenilir siteler özellikle kpss zamanı kitapsec falan baya iyi olmuştu.Birde bazen bazı kitaplar tükenmiş se PTT kitapta bulabiliyordum onu da söylemek isterim.

ben idefix, kitapyurdu ve d&r kullanıyorum hepsinden de alışveriş yaptım sorun olmadı güvenilir siteler. alacağım şey hangisinde daha uygun fiyatlıysa onu tercih ediyorum bu üç siteden.

Göğüs kısmı baya yukarıda cnm. Yatırırken biraz daha arkaya alabilirsin. Bence yeterli. Uyku tulumu olarak Ayşe’de de hep kolsuz kullanmıştım ben. Göğsü ve bacakları ısınınca kolları da ısınıyor sanırım, çünkü uyandıklarında hep kontrol ederim, el kol ve ayakları soğuk mu diye. Alt değiştirirken rutinimiz oldu artık :) ipliğini maaile kontrol ettik, gerçekten saf yün ve o yüzden hiç terletmiyor, mükemmel bir ısı dengeleyicisidir zaten merinos yünü. Fiyatı da çok çok makul, elimizde aynı cins birkaç çeşit kumaş olduğu halde atölyeye gönderip diktirmeye bile değmez diye direk siteden aldım ben de. O yüzden kesinlikle tavsiye ederim, memnun kalacağını düşünüyorum.

once kitaptan calisip sonra mi video izliyorsun?
ben de baslamak istiyorum evi halledip.
gunduz uykularini napicam hic bilmiyorum. gunduz yorgunluktan öldügüm icin aksam emir uyudugunda calismya mecalim kalmiyor. dun yine rekor kirdi. 14 saat uyumadi

Doğan egmont yayıncılığın tüylü dostlar canım kusura bakma geç yazdım fotoğraflarını paylaşmak istedim incelesin diye. Çalışan anne olunca böyle oldu tekrar kusura bakma

gogsunu iyice kapamasam da sabah mutlaka acilmis oluyor karnina kadar. annemdeyken kombiliydi ev sicakti.bizim ev merkezi. gece 12de sonuyor. sabah 6da yaniyor. usur diye korkuyorum.
S sakyuz un sabah paylastigini mi aldin sen de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…