- 18 Şubat 2016
- 878
- 1.194
- 113
Canim 14 saat çok fazla yanlış anlamazsan bir şey soracağım.Salladin mi hiç.Sallamak doğru bir şey değil kesinlikle bunu savunmuyorum.Ama insan çaresiz kalınca yeter ki uyusun diye sallıyor da.Bir de artık teksin.Uyku eğitimi vereceksen orasını bilemem hic alistirmazsin direkt egitom verip baslarsin .Sadece bu şekilde hayat çok yorucu sende çok yorgun olacağın icin nacizane bir düşünce (artık cümlelerimi daha da tartarak yaziyorum)once kitaptan calisip sonra mi video izliyorsun?
ben de baslamak istiyorum evi halledip.
gunduz uykularini napicam hic bilmiyorum. gunduz yorgunluktan öldügüm icin aksam emir uyudugunda calismya mecalim kalmiyor. dun yine rekor kirdi. 14 saat uyumadi
ben de baktım şimdi de bir ay olmuş.. iyidirler inşallah..
Teşekkür ederizÇok güzelmiş bu
Canim 14 saat çok fazla yanlış anlamazsan bir şey soracağım.Salladin mi hiç.Sallamak doğru bir şey değil kesinlikle bunu savunmuyorum.Ama insan çaresiz kalınca yeter ki uyusun diye sallıyor da.Bir de artık teksin.Uyku eğitimi vereceksen orasını bilemem hic alistirmazsin direkt egitom verip baslarsin .Sadece bu şekilde hayat çok yorucu sende çok yorgun olacağın icin nacizane bir düşünce (artık cümlelerimi daha da tartarak yaziyorum)
Bizimkide sallayarak uyuyanlardan. Ama ana dizinde sallıyoruz hep ve uyku için ana dizi istiyor mutlaka. Hatta bi kaç kere misafirlikte ayağımda sallıyayım dedim. Garip garip yüzüme baktı ve asla uyumadırica ederim canim,yanlis anlanacak bir sey yok:)
canim baslarda hic sallamiyorduk kendi uyuyordu ama artik yeter ki uyusun diye salliyorum hem besikte hem kucakta. soyle bir durum var. daha 3.5 aylik aslinda emir,dogali 5 ay olmasina karsin. egitim icin erken mi acaba diyorum ama uyumuyor gunduzleri saatler gecmesine ragmen. e egitimi bekleyim desem bir sekilde uyutmam lazim. mecburen salliyorum.bir de sunu dusunuyorum. dogru mu yanlis mi siz de yorum yapin lutfen. dun saatlerce salladim da uyumadi,ben sersemledim o sersemlemedi
e sallamayla mayisip uyumayan bebe,yatagina yatip kendi kendine nasil uyur cok merak ediyorum.
zaten kendim egitim vermeyibeceremezsem ki emir reddi birakmadigi surece zor,mecburem destek alacagim.
dün artik yorgunluktan delirdim
Aynen ben de merak ediyorum Z zmrk canım nerelerdesin?insallah canim.
calismaya baslayacak miydi ben mi yanlis hayirliyorum. belki ondandir. hem de 2 cocuk. kolay degil.
Z zmrk vardi hatirlarsiniz belki. canı sıkkın bir sekilde msj yazmisti bir gun,herkes sakin ol falan demisti ama bir daha o da yazmadi sanirim degil mi?
baya merak etmistim,simdi de ediyorum aslinda ama tamamen cikti sanirim kk dan.
Anladım canım zaten salliyorsun. O zaman diyecek bir şey yok :) bence de eğitim icin biraz daha beklemelisin küçük daha.Ama işin zor hem re hem uykusuzluk çok iyi anlıyorum seni.Aynı yollardan geçtik. Emir in en azından red için birazcık daha zamana ihtiyacı var.Bizde emzik vardı az da olsa onu kaldırinca biraz daha iyi olmuştu. Uyku konusunda keşke bir şey diyebilsem kel-merhem ilişkisi :)rica ederim canim,yanlis anlanacak bir sey yok:)
canim baslarda hic sallamiyorduk kendi uyuyordu ama artik yeter ki uyusun diye salliyorum hem besikte hem kucakta. soyle bir durum var. daha 3.5 aylik aslinda emir,dogali 5 ay olmasina karsin. egitim icin erken mi acaba diyorum ama uyumuyor gunduzleri saatler gecmesine ragmen. e egitimi bekleyim desem bir sekilde uyutmam lazim. mecburen salliyorum.bir de sunu dusunuyorum. dogru mu yanlis mi siz de yorum yapin lutfen. dun saatlerce salladim da uyumadi,ben sersemledim o sersemlemedi
e sallamayla mayisip uyumayan bebe,yatagina yatip kendi kendine nasil uyur cok merak ediyorum.
zaten kendim egitim vermeyibeceremezsem ki emir reddi birakmadigi surece zor,mecburem destek alacagim.
Kitaptan çalışmıyorum hiç canım geçen yıl kursa gitmiştim o bilgilerime bi bakıyorum. Eksik olduğum yerleri video izleyerek soru çözerek tamamlıyorum. Mertte aynı valla uyumuyor gündüzleri ya 40dkda uyanıyoronce kitaptan calisip sonra mi video izliyorsun?
ben de baslamak istiyorum evi halledip.
gunduz uykularini napicam hic bilmiyorum. gunduz yorgunluktan öldügüm icin aksam emir uyudugunda calismya mecalim kalmiyor. dun yine rekor kirdi. 14 saat uyumadi
En iyisini düsünmüssün bence cnm:) biz cok dolandık ettik kaptık sifayı... neyse ki gecti sayılır.dikkat etmek lazım valla bu ara...sadece bu kışı evde gecirmek istedim canim. bence de cok sakınmayi istemiyorum ama hem emir iyice toparlasim hem de hastaliklar bitsin diye bekledim.bahai bekliyorum
Peki doyduğuna eminmisin doğa da emmiyor ve doğal olarak doymuyor saatlerce uyumuyor ben mamaya başladım mecburi emmediği için süt üretimi azaldı emzirebildiğim kadar emzirip üstüne mama veriyorum sen sağarakta veriyordun süt takviyemi etsen acabarica ederim canim,yanlis anlanacak bir sey yok:)
Canım çok güzel, çok şirin bir kitapmış :) Ben de listeme aldım. Ayrıca geç yazmadın erken bile :) Benim çok daha geç cevaplarım olmuştur, malum hayat yoğun geçiyor :)Doğan egmont yayıncılığın tüylü dostlar canım kusura bakma geç yazdım fotoğraflarını paylaşmak istedim incelesin diye. Çalışan anne olunca böyle oldu tekrar kusura bakmaEki Görüntüle 2092450 Eki Görüntüle 2092451 Eki Görüntüle 2092452 Eki Görüntüle 2092453 Eki Görüntüle 2092454 Eki Görüntüle 2092455
Ben neredeyse hiç keyfi çıkamıyorum bir süredirTeşekkür ederizdaha güzel dokun hisset kitapları görmüştüm bunu görmeden aldım ama buda güzel çıktı
Ben neredeyse hiç keyfi çıkamıyorum bir süredirinternetten de kapıda ödemeli almam gerekiyor birçok şeyi; var mı bildiğin siteler? Ayşe’ye de Duru’ya da almak istiyorum biraz yeni kitap çünkü..
Ben hepsiburada dan almıştım canım bunları, d&r yada kitapyurdu kullanıyorum normalde de ama onlarda yok sanırım kapıda ödemeBen neredeyse hiç keyfi çıkamıyorum bir süredirinternetten de kapıda ödemeli almam gerekiyor birçok şeyi; var mı bildiğin siteler? Ayşe’ye de Duru’ya da almak istiyorum biraz yeni kitap çünkü..
Msallah cnm herkezi hatrlyp sorysn insan kendini değerli hissediyor:)@HIRSIZI yazdı mı hiç hanımlar?
Oyy yerim ya maşallahh.
Kabızlık yaptı mı ,purferro alacaktım eczaneler de bulamadım ,ferrum alacam artıkevet evet canim asi icin:)
yani boyle ihaleler,ilac yetmemeler yuzunden erken gelin veya ilac yok diyebiliyorlar demek istedim:)
ben bakamiyorum kan alirken,esim tutuyor. zor tabiki. hem de tupler bizim icin olanlardan.minik degil
ferrum iciyor canim. 4 damla ama simdi 5 kilo oldu sanirim. artirabilir dozu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?