- 24 Şubat 2016
- 1.131
- 2.103
- 133
- 37
Nasıl yani bebek ağlıyor diye duvara mı vuruyorlarUyku eğitimi şart oldu, belim kopuyor kucagimda gezdirmekten gezdir allah gezdir uyumuyor da.Bizim alt kattakiler bebegimiz ağlıyor diye duvara vuruyolar onların yüzünden eğitime baslayamadim bir türlü.
Uyku eğitimi şart oldu, belim kopuyor kucagimda gezdirmekten gezdir allah gezdir uyumuyor da.Bizim alt kattakiler bebegimiz ağlıyor diye duvara vuruyolar onların yüzünden eğitime baslayamadim bir türlü.
Oyyy ben onun elini yerim
Ben bir bebek ağlaması duyunca neyi var acaba diye üzülüyorum ama herkes bizim gibi değil malesef,bir daha yaparlarsa kavga edicez sanırım.Bizim üst kattada ikiz kızlar var üç yasindalar evi başımıza yikiyolar bazen hiçbirşey söylemiyoruz çocuk diyeNasıl yani bebek ağlıyor diye duvara mı vuruyorlar
Biz psikopatız zaten bilerek ağlatıyoruz. Tövbe tövbe nasıl insanlar var ya. Büyük çocuk olsa hadi belki derim de bebek yahu be-bek. Bırak vursunlar yumruklasınlar hiç gerilme.
Hayret bisey sanki kumandasi var da siz kullanmiyorsunuz.Uyku eğitimi şart oldu, belim kopuyor kucagimda gezdirmekten gezdir allah gezdir uyumuyor da.Bizim alt kattakiler bebegimiz ağlıyor diye duvara vuruyolar onların yüzünden eğitime baslayamadim bir türlü.
Ay uyuyorsa gayet iyi yontemmis ya.Bizimkinin gaz problemide geçmedi sanırım hala çok ağlıyorBebek ağlıyor diye duvara vurmak nasıl bir zihniyet Allah’ım insanlar ne kadar hoşgörüsüz olmuş.
Bir ara kendi kendine uyuyor diye sevinmiştim ama öyle olmamış . :)) ağlayarak uyuyor genelde. Ben de başlarda kucakta uyutuyordum ama kol iptalartık şöyle bir şey yapıyorum. Ana kucağı mı denir böyle altı demirli kaygan bir şey var ona yatırıyorum fonda ninni ya da beyaz gürültü eline battaniye azıcık yüzüne dokunduruyorum yatağın üstünde aynı arabada gezdirir gibi bir o yana bir bu yana sürüklüyorum hafif sarsıntıyla. En azından ben oturmuş oluyorum. ne yöntem ama değil mi
Lokal anestezide ac olmasina gerek yok cnm.yani bize ozellikle oyle bisey soylemediler.hatta igneyi vurup 15 dk beklenen surede emzirdim ben.1 beden buyuk bez almani oneririm bir de kopuk bardak.kopuk bardak taktiktan sonra 2 kat bez baglamistik.emzirdim cok hareketli bir donemde degildi ama bizi kisitlayan hicbirsey olmadi.gazini cikarttik yan yatirdik yuzustu yatirdik.kopuk bardak ve2 kat bez isi kolaylastirdi.
ben eger sayica cok alacaksam kitapyurdu'nu tercih ediyorum genelde. d&r ve idefix'ten daha ucuz oluyor. zaten d&r idefix'i satin almisti ayni sayilirlar :) hepsiburada da ara sira guzel indirimler oluyor, oradan da cok kitap almisligim var.Internetten kitap almak icin hangi siteyi kullanıyorsunuz? Bir iki siteye baktim ama karar veremedim.
Ben kızım olana kadar kitapcıya gidip uzun uzun dolaşıp beģenip birazda okuyup aliyordum bu yüzden hic internetten siparis vermedim. Internetten siparis vermek konusunda cok onyargılyim ve hic eglenceli gelmiyor ama bu aralar kızımi oyle kalabalik yerlere gotürmek istemiyorum.
Amin canım sağol bez bizimde kafamızı karıştırmıştı 1 beden büyük alayım madem. Köpük bardak normal sünnette önerilmiyormuydu dikişten dolayı , bu klipsli ya zaten temaz etmeyecek anladığım kadarıyla . Bir de kaç gün sonra klips çıkartılıyor onu merak ediyorum. Çok teşekkür ederim bu arada.Lokal anestezide ac olmasina gerek yok cnm.yani bize ozellikle oyle bisey soylemediler.hatta igneyi vurup 15 dk beklenen surede emzirdim ben.1 beden buyuk bez almani oneririm bir de kopuk bardak.kopuk bardak taktiktan sonra 2 kat bez baglamistik.emzirdim cok hareketli bir donemde degildi ama bizi kisitlayan hicbirsey olmadi.gazini cikarttik yan yatirdik yuzustu yatirdik.kopuk bardak ve2 kat bez isi kolaylastirdi.
Hayirli olsun simdiden.alla butun guzel gunlerini gostersin.
Sagol yaa internet avantajlı gercekten ama bir turlu begenemiyorum hic bana göre degil. Kac saattir ara ara geziniyorum site site dedigin gibi fiyatta farklilıklar var ve de istediklerim tukenmis. Hepsiburada dan alıcam son olarak ona karar verdim.ben eger sayica cok alacaksam kitapyurdu'nu tercih ediyorum genelde. d&r ve idefix'ten daha ucuz oluyor. zaten d&r idefix'i satin almisti ayni sayilirlar :) hepsiburada da ara sira guzel indirimler oluyor, oradan da cok kitap almisligim var.
bir de d&r magaza ve internet arasinda neredeyse yari yariya oynuyor bazen fiyatlar. internet her zaman avantajli.
Hangi kitapları almayı düşünüyorsun canımSagol yaa internet avantajlı gercekten ama bir turlu begenemiyorum hic bana göre degil. Kac saattir ara ara geziniyorum site site dedigin gibi fiyatta farklilıklar var ve de istediklerim tukenmis. Hepsiburada dan alıcam son olarak ona karar verdim.
Rica ederim cnm.sunnet oldugu an kopuk bardak koydular pipisine.her iki yontem icin de guvenli. Yaranin bezle temasi olmuyor darbelere karsi koruyor.klips de olsa korumak lazim. ve klips cikarildiginda da bir kac gun kopuk bardak ve cift bez kullandik.Amin canım sağol bez bizimde kafamızı karıştırmıştı 1 beden büyük alayım madem. Köpük bardak normal sünnette önerilmiyormuydu dikişten dolayı , bu klipsli ya zaten temaz etmeyecek anladığım kadarıyla . Bir de kaç gün sonra klips çıkartılıyor onu merak ediyorum. Çok teşekkür ederim bu arada.
Bende de ayni sorun var 3. Ayda felan basladi. Kan tahlilimde kanim normal cikiyor ben de anlamadim neden oldugunu siz cozum buldunuz muKafayı yiycem bu saç dökülmesi de ne böyle ya
İnanılmaz çok dökülüyor kel kalcam yakında
Şampuanımı mı değiştirsem hanımlar sizler nr kullanıyorsunuz?
Tamam canım uyguluycam hepsini inş. Kaç gün kaldı klips peki?Rica ederim cnm.sunnet oldugu an kopuk bardak koydular pipisine.her iki yontem icin de guvenli. Yaranin bezle temasi olmuyor darbelere karsi koruyor.klips de olsa korumak lazim. ve klips cikarildiginda da bir kac gun kopuk bardak ve cift bez kullandik.
Hayır malesef tahlil yaptırıcam vitamin eksikliği mi var bakılsın. Kan değeri benmde normal çıktı ama felaket dökülüyorBende de ayni sorun var 3. Ayda felan basladi. Kan tahlilimde kanim normal cikiyor ben de anlamadim neden oldugunu siz cozum buldunuz mu
Sali gun sunnet olmustu cumartesi cikti.4 gunTamam canım uyguluycam hepsini inş. Kaç gün kaldı klips peki?
Tamam canım çok teşekkür ederim tekrar bilgiler için .Sali gun sunnet olmustu cumartesi cikti.4 gun
Rica ederim.icin ferah olsun.ben gozumde buyutmustum hic korkacak buyutecek bisey degilmis.sunnet aninda bisey hissetmiyor zaten.anestezi etkisi gecince baslayan agrilar icinde agri kesici ilaclar veriyorlar.diyebilirim ki 4.ay asilarini oldugu geceden daha huzursuz olmadiTamam canım çok teşekkür ederim tekrar bilgiler için .
Şu an baya rahatladim 4. Ay aşımız deprem etkisi yaratmıştı evde. O kadar huzursuzdu ki.1
Rica ederim.icin ferah olsun.ben gozumde buyutmustum hic korkacak buyutecek bisey degilmis.sunnet aninda bisey hissetmiyor zaten.anestezi etkisi gecince baslayan agrilar icinde agri kesici ilaclar veriyorlar.diyebilirim ki 4.ay asilarini oldugu geceden daha huzursuz olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?