Kabızlık yaptı mı ,purferro alacaktım eczaneler de bulamadım ,ferrum alacam artık
Maşallah cnm ilk sadece yoğurt mu verdin başka bir şey vermednmiSelam kızlar. İki gündür birikmiş yine sayfalar. Kan ilacı ile ilgili bizim doktor tahlil sonucuna göre karar vermişti. Kansızlık olmadığı için başlamadık. Ek gıdaya geçtiğimiz için biraz uğraştırıyor beni pek zamanım kalmıyor. Şimdilik çok iyi gidiyoruz. Önce yoğurtla başlamıştık. Bir hafta sonra sebze ve meyveyide dahil ederek tadımlık başladık. Şimdi baya baya yemeye başladı. Mamayada devam ediyoruz ama eskiye göre azaldı haliyle. O ilk kaşıkla tanıştığı günler çok komikti gerçekten. Kaşığı emiyor damaklarını kaşıyor yarısını döküyor:) Ben dorukta da aynısını yapmıştım. Şimdi de aynı devam ediyorum kesinlikle zorlamıyorum bir kaşık daha diye. Ya da bir an önce bitsin diye hızlı hızlı vermiyorum. Onun için de epey uzun sürüyor yemek saatlerimiz. Ama çok eğlencelişimdi alıştı artık. Kaşığı yaklaştırınca ağzını açıyor hemen yutmuyor önce bir test ediyor tadını sonra sanki dişleri varmış gibi çiğniyor:) sonra yutuyor. Henüz hiç bir şeyi reddetmedi hatta çorbalarını ve yoğurdu çok daha iştahla yiyor. Umarım devamı da güzel gelir.
Kafayı yiycem bu saç dökülmesi de ne böyle ya
İnanılmaz çok dökülüyor kel kalcam yakında
Şampuanımı mı değiştirsem hanımlar sizler nr kullanıyorsunuz?
Evet bundan sonra devam ederim inşallah tutar :)surunmeyi benimki de yapıyor ama tam emekleme yi sanırım desteksiz oturunca yapacak.Öyle okumuştum emeklemek için desteksiz oturmali sırtını düz tutabilmeli diye :)
Günaydın doğada aynısını yapıyor kollarıyla kendini kaldırmasını öğrenmesi lazım
Beren de yapıyor aynısını sırtüstünden yüzüstüne dönüyor önce sonra kolunu kurtarmaya çalışıyor çırpına çırpına o esnada öğreniyor bence dizleriyle itme hareketini de kurtarınca da sürünmeye çalışıyor dediğin gibi ama bayaa ilk aşamasında olayın vücut yere yapışık
Benim oğlumun sırt kaslarının geliştiğini düşünüyorum otururken hiç arkaya düşmüyor yanlara düşüyoryüz üstü popoyu elleri kafayı kaldırıyor ama hemen dönüyor emeklemeye pek niyeti yok gibi daha kırk meme süt içmesi lazım ona
Teşekkürler hanımlar cevaplarınız icinbizimki arada çok nadir emekleme cabası gösteriyor, yatağın üzerinde ya da yerde döşekte yapıyoruz. acaba zeminin daha mı sert olması lazım. sizin bebeğiniz nerde emekliyor.
Ben kollu olanindan aldim tavsiye ederim önceleri devamlı usuyor mu terliyor mu diye gece 20 kez kontrol ederdim woolnat tan sonra 22-23 derece pamuklu pijamalarinin üzerine giydirip gece boyu rahat ediyorum tavsiye ederimEki Görüntüle 2092324
kizlar woolnat a girdim,bebek tulumu olarak bu cikti. woolnat tan alanlar bu muydu aldiginiz tulum?
Canım çok geçmiş olsun, zor zamanlar gecirmissiniz, tamamen düzelir ins. bebisin de...Selam cnm,giremedim son günlerde,yılbası için sehir dışından misafirimiz vardı.sonra kızım hastalandı bronsit başlangıcı teshisi konuldu o tedavi aşamasındayken ki hala bitmedi bugün yine kontrole gidicez.gecen hafta ben hastalandım serum yedim 2 tane ancak öyle ayaga kalkabildim... yeni yeni toparlanıyorum. Gerci kızım iyi olsun da bn bi sekilde toparlarım... hala öksürügü devam ediyor gunde 3 kere buhar veriyorumtoparlayacak insallah en kısa zamanda...
sordugun için cok sagol... okuyamadım önceki sayfaları,sizde durumlar nasıl? Atlattınız mı? Ayse , Duru iyi mi cnm?
D&R den alıyorum geneldeInternetten kitap almak icin hangi siteyi kullanıyorsunuz? Bir iki siteye baktim ama karar veremedim.
Ben kızım olana kadar kitapcıya gidip uzun uzun dolaşıp beģenip birazda okuyup aliyordum bu yüzden hic internetten siparis vermedim. Internetten siparis vermek konusunda cok onyargılyim ve hic eglenceli gelmiyor ama bu aralar kızımi oyle kalabalik yerlere gotürmek istemiyorum.
Uyku eğitimine nasıl karar verdim biliyor musun saatlerce sallayıp da uyumadigini gördüğümde. İlk basta sallarken hemen daliyordu zamanla o da fayda etmedi. Bir de üzerine sık gece uyanmalari... Aslında tam tersi kendi yatağında uyumalarini ogretmemiz gerek bebeklerimize diye düşünüyorum. Çünkü bebek nasıl uyursa uyandığında aynı şekilde devam etmek istiyor. Kucakta ise kucakta, memede ise memede, yatağında ise yatakta. Bebeklerin uyku döngülerinin 1 saat olduğunu varsayarsak saat başı uyandığında sallamak ya da emzirmek zordur diye tahmin ediyorumrica ederim canim,yanlis anlanacak bir sey yok:)
canim baslarda hic sallamiyorduk kendi uyuyordu ama artik yeter ki uyusun diye salliyorum hem besikte hem kucakta. soyle bir durum var. daha 3.5 aylik aslinda emir,dogali 5 ay olmasina karsin. egitim icin erken mi acaba diyorum ama uyumuyor gunduzleri saatler gecmesine ragmen. e egitimi bekleyim desem bir sekilde uyutmam lazim. mecburen salliyorum.bir de sunu dusunuyorum. dogru mu yanlis mi siz de yorum yapin lutfen. dun saatlerce salladim da uyumadi,ben sersemledim o sersemlemedi
e sallamayla mayisip uyumayan bebe,yatagina yatip kendi kendine nasil uyur cok merak ediyorum.
zaten kendim egitim vermeyibeceremezsem ki emir reddi birakmadigi surece zor,mecburem destek alacagim.
dün artik yorgunluktan delirdim
6aymı ????Ay şimdi duş aldım onu söyleyemeye geldim tevafuk :) dehşet dökülüyordu benim ama azalmış 6 aya kadarmış ya zaten hormonal dökülme o da etkilidir belki. Şampuan olarak helal sertifikalı şampuan kullanıyorum ben Bab-ı Şifa. Normalde pek taramazdım ama her banyodan sonra tarar oldum baş etmek için .
Kitapyurdundan alırım ben hep, hem güvenilir hem fiyatları uygunInternetten kitap almak icin hangi siteyi kullanıyorsunuz? Bir iki siteye baktim ama karar veremedim.
Ben kızım olana kadar kitapcıya gidip uzun uzun dolaşıp beģenip birazda okuyup aliyordum bu yüzden hic internetten siparis vermedim. Internetten siparis vermek konusunda cok onyargılyim ve hic eglenceli gelmiyor ama bu aralar kızımi oyle kalabalik yerlere gotürmek istemiyorum.
O arkadaş önceden de başka hesaptan aynı şeyleri yazıp çıkmıştı sanırımAynen ben de merak ediyorum @zmrk canım nerelerdesin?
Kan tahlili yaptır canım vitamin eksikliğine bağlıdır büyük ihtimalle , emzirme dönemi de aynı hamilelik gibi çocuk bizdeki tüm vitaminleri alıyır takviye almak lazımKafayı yiycem bu saç dökülmesi de ne böyle ya
İnanılmaz çok dökülüyor kel kalcam yakında
Şampuanımı mı değiştirsem hanımlar sizler nr kullanıyorsunuz?
Evet yoğurtla başlattı dr.iki hafta kadar sadece yoğurt sonra sebze ve meyve dahil oldu. Ama herşeye tadımlık başladık. Sonra yavaş yavaş porsiyonları arttı. Artmaya devam ediyor şuanda da.Maşallah cnm ilk sadece yoğurt mu verdin başka bir şey vermednmi
Geçen gün kan vermiştim tam sayım dediler vitaminlere bakılmamış sinir oldum. Tekrar gidicemKan tahlili yaptır canım vitamin eksikliğine bağlıdır büyük ihtimalle , emzirme dönemi de aynı hamilelik gibi çocuk bizdeki tüm vitaminleri alıyır takviye almak lazım
Evet yoğurtla başlattı dr.iki hafta kadar sadece yoğurt sonra sebze ve meyve dahil oldu. Ama herşeye tadımlık başladık. Sonra yavaş yavaş porsiyonları arttı. Artmaya devam ediyor şuanda da.[/QUOTE
iyi oldu bu ya teşekkürler ben de net bir şey oluşturamıyorum kafamda. yoğurda ne kadarla başladınız ve ölçüsü ne kadar arttı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?