2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kanin sebebi baska olabilir demir takviyesi cok cok onemli muhakkak druna danis bu konuda

Canım ben kullanmıyorum ama kakada kan görünce arkadaşım direk demir kullanıyomusun demişti.Böyle olan duydum bikaç kişi

Maşallah Yaman Beye şifa olur inşallah

Evt ya ne superdi degil mi? Ayni fikirdeyim

canim ...benim kiza kan ilacini verirken şişenin kapağının catlak olduğunu görmeden ağzına damlatmaya çalışıyordum...yanlışlıkla catlak yerden agiz dolusu kan ilaci boşaldı...tabi ben kaldirana kadar çoğunu yuttu...bir aylik ilaci bir seferde verdim kuzuma..
ama ona ragmen kakasında kan yada ona benzer bir sey görmedim...

Aynısı oluyor canım malesef ben de bilmiyorum

Kan gibi değil de pul biber gibi kırmızılıklar oldu .

S sakyuz senin göbeğin azaldı mı ya ne güzel :) iki kez adet oldum ama sanki bi tane daha bebek var, bi de zayıfım resmen ben burdayım diye bağırıyor göbeğim nasıl gidecek bilmiyorum

Kızlar bişey soracam regl oldum geçen ay bu ay gecikti normalde döngüm tam düzenli değildi ama bu şekilde ilkinden sonra ikinciyi bayağı beklemek normal mi test mi yapsam

Kızlar bişey soracam regl oldum geçen ay bu ay gecikti normalde döngüm tam düzenli değildi ama bu şekilde ilkinden sonra ikinciyi bayağı beklemek normal mi test mi yapsam
Ben ilkinden tam iki ay sonra oldum. Risk varsa test yap, ama emzirirken düzensiz olması normal. Hepimizde aynı tedirginlik

Maşallah kuzuya insallah hep fazlasıni cıkarır ki zaten yumusak okdugu icin sorun olmaz herhalde dimi? Nasil pişiriyorsun peki? Giderken beni de al bana da anlatsin ben doktorumla detaylı konusamadim cünkü suan hala doktor konusunda mutabakata varamadık esim beyle.
Kanin sebebi baska olabilir demir takviyesi cok cok onemli muhakkak druna danis bu konuda
Ben 6. Aya kadar vermek istemiyordum çünku ben hamileliğimin son ayina kadar yasamadım. Doktor kesinlikle basla diyince esimde israr etti. Başka bir damla alıp denicem tekrar.
Ayy o anı düşnemiyorumm cok korkmuşsundur. Neyse ki birsey olmamış. 8 damla vermem gerekirken 2 damlada bunu gorünce bende korktugum icin başıma geldigini düsündüm.
Sakarya’lı var mı burda :)
Bennnn
FarahFarah acı bir şey yedin mi? Bi kere çok fazla acı biber yemiştim sanki o zaman da olmuştu bilmiyorum bağlantılı olabilir mi.
Acı yemedim dondurma yedim. Geçen süt ictiğimdede bir nokta kadar olmuştu. Ama doktor onemsememisti o zaman.
Bu ay 10 gün gecikmeli oldum ki 1. Ve 2. Neredeyse pespese olmuştu. Ama normal mi bilemem tabi baska bir belirti var mi?

insallah bir sey cikmaz canim.
emirin 20.haftada bagirsaklarinda genisleme oldugu goruldu. biz de cerrahpasa da prof a goturduk.muayeneden sonra kistik fibrozdan bahsetmisti. amniyosentez onerdi ama biz yaptirmadik. simdi sen ishalden bahsedince icime kurt dustu.
topuk kaniyla ilgili nereyle gorustunuz?
bir sorun olsa saglik bakanligindan ararlardi dedi saglik ocagindaki hemsire. saglik bakanligini arayip sorsam mi acaba?

2
Geçmiş olsun cnm

Ben ilkinden tam iki ay sonra oldum. Risk varsa test yap, ama emzirirken düzensiz olması normal. Hepimizde aynı tedirginlik
İyi bari ya ihtimal her zaman var ama geç olunca korktum yine de olmadı hala bakalım bide sen sordun sanırım eskiden ağrım olurdu ilk gün bayağı bu sefer hiç anlamadım tabi bi seferle genelleme yapamam ama inşallah bitmiştir o ağrılar

Yok belirti ya sadece günü takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…