2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Valla sayenizde kimlerin grupta olduğunu öğreniyoruz :) iyi oluyor
Biz kendimizi saklamıyoruz ki arkadaşım siz bizim kadar mert misniz. Sizin geupta kimler var Mutella drucilla ofelyam sen şapkalıa Gretchen Grundler siz neden saklıyorumuz gurbunuzu bizim özel hayatlarımızı çarşaf çarşaf okuyup şimdi birde normal miş gibi burada paylaşıyorsunuz. Size ne arkadaşım gurubunuz olur olmaz . Sayın mutella şakşakcısı.

Valla sayenizde kimlerin grupta olduğunu öğreniyoruz :) iyi oluyor
Bir whatsapp grubunda olmak kötü bişey mi? Forum için sıkıntılı bi durum mu acaba dedik vatsap da kuralım ordan da foto filan paylaşırız diye burda alenen yazmıştık. Burdakilerden kurulan bi grup oldğu için başlangçta herkes kadar tanıyorduk birbirimizi. Biçoğumuz grupta varız. Ama konuştukça kendini belli edenler oldu o yüzden tahmin etmesi zor değil kimin taşıdığını

Hayırdır neler oluyor hanımlarbir türlü anlam veremedim bu konuşmalaratadımız niye kaçtı Yarabbim
her ortamda gun gelir boyle olur canım ...insan öğreniyor ...gizliligimizi koruyan bu topikte gizlice birbirimizle takilmak yerine neden hala ozelimizi bozmaya çalıştığımızı...
ben yakinimla neden her seyi mi paylasamiyorum...çünkü gun geliyor kocan bile başına kakiyor...cok içimi doktugum zamanlar oldu kk da ama o bana teselli veren arkadadlari hem unutamam hemde yolda görsem tanimam :)

Evt kk nin ozelligi bu cnm kisisel yazismalarda kisinin ozel guvenligini de koruyan bir platform...

Cımbızla alıntılansa da itiraf ediyorsun yani o konuşmada Han ve Agâh zehirlenmesi yaşandığından bahsedildiğinden ve AysheDuru'nun dediği gibi çocuğunu duyunca aklınıza bilmem hangi dizideki teröristbaşı geldiğini. Yazılanı okumak yetti. Diğer güzel anneler hakkinda konuşulanları da SapkaliA dökmemiş belli ki kanına dokunan kısım belli yerler olduğu için onu da sen dök için soğusun. Hala savunulabilmesini aklım almıyor ya. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.

Evet iş hayatı zor olucak ama sıcak kahveye koşucam valla:)
Kistik fibroz diildir hiç takma kafana ishal falan olmadı bildiğim kadarıyla
Bade dün kreşin face sayfasında arkadaşlarını görünce ağladı ya.Ben de tabi

İnşallah :) bizimkiler de 100 gün kutlaması yapmış, pasta kesmiş falan.. öğretmen gönderdi ama hemen sildim telefondan görmesin diye (

Kötü olan grup kurmanız değil kötü olan dün gördüğüm fotoğraf. Bu yaşıma kadar da kimsenin şakşakçısı olmadım çok şükür.

milletin arkasindan konustugunuzu alenen burda ifade etmekten bile cekinmiyorsunuz suclu niye biz oluyoruz ben anlamadim? ayrica S sakyuz kimlerin saksakci oldugunu herkes goruyor suan. kimseye ne canak tuttum ne de saksakcilik yaptim. kendi hur iradem var sukur ki. hakkimizda bu kadar kotu dusuncelere sahipken neden burda millete karsi canimli cicimli konusuyorsun soruyorum sana? madem o kadar durustsunuz insanlarin arkasindan konusmak yerine yuzlerine soyleyin. bu ortaya cikti diye insanlardan ozur dileyeceginize uste cikmaya calisiyorsunuz. yanlisa bir yerde dur dedik diye fitili atesleyen olduk bilmem ne olduk.
FarahFarah idi sanirim bu tabiri kullanan, yanlis etiketlediysem kusura bakma, buz daginin gorunmeyen kismini gorur umarim insanlar. bugune kadar hep kavga cikaran tipler olarak gosterildik, neden? yanlisa yanlis dedik diye mi?

Ben ilk günden beri neyi savunduysam onu savunmaya devam ettim. Şafak operasyonu sonrası da bazılarının yüzünü gördüm ve taraf oldum. Şakşakçı diyemezsin bana, şakşakçının kim oldukları zaten belli hala yüzsüz yüzsüz Hayır konuşmadık kimsenin arkasından diyeceğine hala tavrınızın karşısında her daim net durmuş bir insanı şakşakçılıkla suçluyorsun.
Mutella olsun ya da olmasın ben o çirkinliği gördükten sonra nasıl sahte sahte :) :) diye gülücük dizeydim? Benim karakterime ters. Az çok 1 yıldır anlaşılmıştır karakterim.
Ekleme: kimsenin günahını almayın bence daha çok vebal biriktirmeyin.
Whatsapp grubunda olmak kötü bir şey mi bilmem ama insanların masum sabilerinin arkasından atıp tutmak tabi ki kötü bir şey. Hepimiz 1 yıldır neler anlatıyoruz kim bilir benim arkamdan ne konuştunuz Mutella şakşakçısı demekten başka. Utanmak nedir onu da bilmiyorsunuz belli ki.

hifanur demisti haklıymısta

Bizim dr 3 gun kuralina gerek yok İrem alerjik bir bebege benzemiyor dedi fakat ben yine de 3 gun denetecegim bence dogru yapiyorsun sen de peki yiyeceklere tepkisi nasil? Ek gida vakti yaklastikca ben de cok merak ediyorum nasil olacak diye.
Denizde atopik bir bebek değil yinede doğru olan bencede üç gün kuralı. Hem tadınıda almış oluyorlar bir dahaki sefere tanıyor tadı. Bizim güzel ilerliyor sürecimiz. Şimdiye kadar sorun yaşamadık meyveden çok sebze ve yoğurdu daha çok seviyor. İstemediğinde zorlamıyorum bırakıyorum. Üstüne mamasını içiyor isterse.

Kötü olan grup kurmanız değil kötü olan dün gördüğüm fotoğraf. Bu yaşıma kadar da kimsenin şakşakçısı olmadım çok şükür.

cidden ya baska neler konusuyorsunuz arkamizdan ben de merak ediyorum
.

Sevgili mutella müridleri acaba siz ne konuşuyorunuz grubunuzda bizim hakkımızda kk dakilwein hakkında bizim özel hayatımızı yazışmalarımı okurkends keyif aldınızmı ? Mutella nerede sin sinsirella bak arkadaşlarım seni savunuyorlar deve kuşu gibi gömme kafanı kuma çık ortaya .

Siz konuşmadan, telekinez ile mi yolladınız bu görüntüyü birbirinize peki canım? Nerden çıktı durup dururken aramıza birini sokup konuşmalarımızı kaydetmek peki? Yapma lütfen, muhatapların aptal değiller.

Konu hep Mutella'ya geliyor bir şekilde ama aslında konu o değil. Önceki seferde de o değildi. İki seferde de SapkaliA'ya yapılanlardı. Suç bastırma çabası görüyorum sende ama işe yaramıyor.

kizlar noluyor allah askina bize de anlatin. herkes birbirini sucluyor bir suredir ama konu nerden basladi ben hala anlamadim.
S SapkaliA nin paylastigi ama biz goremeden kalkan fotoda bu kadar kotu ne var,cocuklarinin isimleri disinda@purpleworld (yanlis alintilamadim umarim),yani gorsel olarak?
bu yazismalari sizdiran kisinin kim oldugunu bilen yok mu?

ne guzel yazisiyorduk konusuyorduk,niye boyle oluyor

Görüntüyü neden birbirimize yollamış olalım? Dün gördüklerimiz yetmez mi? Dahası da mı var?

Ya beni ilgilendiren hiçbir şey yok tabiki ama şunu söylemek istiyorum. Ben gerçekten çok safım. Keşke bu düşüncelerde olan insanlar hep yakınımda olsa diyordum, burda Bebeklerimiz için en iyisini bulmaya çalışıyoruz, kendimiz için güzel şeyler yapmaya.. zaten en iyi arayışındayız ki böyle bir forumdayız.. Şurda takılmaya başlayalı çok az olmasına rağmen kafamda öyle güzel hayaller kurmaya başlamıştım ki.. yazın belki görüşürüz.. Ev adreslerini bilsem küçük sürprizler gönderirim. Ne bileyim.. olsun. Ben ümitsizliğe kapılmıcam Allah’ım..

Konu hep Mutella'ya geliyor bir şekilde ama aslında konu o değil. Önceki seferde de o değildi. İki seferde de SapkaliA'ya yapılanlardı. Suç bastırma çabası görüyorum sende ama işe yaramıyor.
Tabibi bayan mükemmel dünyanın en dürüst insanı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…