2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Uyku konusunda yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı. Bende 4. Aydan sonra degistiklerini bayan güzel öğrendim. Akışına bırakıyorum bazen olmuyor ama geçecek bugünlerde
kg konusunda maşallah ya hanımlar.bir ben topiskoyum sanirimm70 kgufacigim zayenr

Ben sana tamamen göndereyim ister misin? Bütün yedeği? Sen istediğin yerden keser biçer paylaşırsın. Sıkıntı yok benim adıma, hatta benim cümlelerimi ismimi karalamadan da paylaşabilirsin? Ne dersin? Yalnız bu kadar akıllı bir kadın olarak şunu kabul et. O konuşmalarda “mutella sallamaya niye bu kadar karşı” demiş birisi, bir diğeri de “annesi fazla sallamıştır kendisini” demiş.. böyle esprilere de oturup ağlamayacağız herhalde.. neyse.. mutellanın annesi sadece bu konuşmada geçiyor, ve mutella iki gün önce bana “anama babama dil uzatmışsınız, arkamdan konuştuklarınızı da biliyorum” diyor. Şimdi bu kız daha iki gün önce kendi ağzıyla arkamdan ne konuştuğunuzu biliyorum derken, bugün nasıl bu konuşmalardan bihaber olabiliyor??? O mesajı da yapıştırayım mı buraya, ne dersin?

uzulme yahu verirsin ne olacak daha peslerinden kosturacagimiz gunler gelmedi

4 saat bizim için tam bir hayal.Memede uyumak uykudan sayiliyorsa günde 1.5 saat uyuyor saymazsak besiginde yarım saat.Gece de 12 den önce uyutamiyoruz.Şimdi dönün yavrulariniza ve beterin beteri varmış diyip bol bol öpun:)

Gretchen Grundler buyrun bugün haberim bile yok linç edildim diye duygu sömürüsü yapan arkadaşın iki gün önceki mesajlarına bakın. Hala mutellanın haberi yoktu diyebilecek misin çok merak ediyorum. Yoktu da bbg muhabbetine kadar nereden biliyordu, vahiy mi indi ne oldu onu da kendi açıklar belki... belki? Sanmam..

Hanımlar,

Kim haklı kim haksız yönetimi ilgilendirmiyor ama dün kapatılması gereken mevzuyu kapatmadığınız için topik karışabilir ve sonu kapatmayla bitebilir.

Ayrıca dün de belirttim, özel görüşmeleri ifşa edemezsiniz yasak, rica ediyorum konuyu kapatınız artık.

Dışardan bakan bi göz olarak yorumum şu;
Kimse art niyetle konuşmamış, espri olsun diye konuşulmuş her şey. Bence bu kısım normal. Benim için bile konuşabilirsiniz mesela kendi kendine paylaşım yapıyor bu kız da deyip gülebilirsiniz herkes bir değil Esprisi yapılan kişiler de alınmış olabilir. Ama arada gerçekten iki yüzlü bir köstebek var ki ortalığı karıştıran o. Gülen gülsün kendi içinde. Bunu resmen ortalığı kışkırtmak adına bir ona bir ona söyleyip çok çirkin bir şey yapmış. Ha o kişi de hatasını kabul ederse tarafların birbirinden özür dileyip affetmesi, gerekirse bahsedilen WhatsApp grubunun kapatılması ya da gerçekten samimiyetine inandığınız kişiler kalması önerimdir.

Sana ne? de diyebilirsiniz :)

Canım ben bi ara kendi kafama göre yapmıştım sadece şimdi yapmıyorum yani.Ama başından beri osteocare kullanıyorum kalsiyum magnezyum d3 takviyesi dr demişti.Zaten süt yoğurt sevmem yemem iyi oluyo öle benim için

Çok haklısın.
Pınarla eylül annelerinden tanışıyoruz.
2 gündür gelişmeleri takip edemedim ama bu sözleri beni bitirdi...
Ne zor bi anne için bu sözleri söyleyebilmek.çok dokundu bu sözleri..
Allahım yardımcısı olsun.evladına acil şifalar versin..

Günde kaç tane alıyorsun. Benimde sırt ağrım çok arttı.

Sen de sagol....hepiniz sagolun...hamilelik surecinde ve uzun bir sure sonrasinda sessiz takipciniz olarak sizlerden cok sey ogrendim.gecmis gitmis olsun.ne guzel herkes kendi adina pozitif yaklasmaya basladi.yikmak yerle bir etmek tehditler savurmak kolay; yapmak zor.yavrularimiza sarilip huzur bulalim.yok yere stres yaratip sutumuze onlara bakim performansiiza zarar vermeyelim
Amin...canim baktim da bugun uzucu seyler okudum.Allah yardimcilari olsun
Mucizesiyle sevindirsin

Nerden aldin cnm mumkunse paylasir misin?

Aminnn bende biraz önce okudum çok üzüldüm..
Rabbim ol desin yeterki..

Rica ederim canım. Meme reddinde sende benim gibi çok sorun yaşadın. Umarım ek gıda da yaşamazsın. Yemeyen bebek büyütmek çok zor. Doruk hiç sorun çıkarmadı bana sabahları gözünü mamaaaa diye açardı:) hiç yemek seçmezdi. Denizde abisi gibi olursa süper. Ama etrafımda görüyorum bir öğünü saatlerce yedirmeye çalışan anneler var gerçekten zor bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…