2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
biz pampers kullaniyorduk. molfix deneyim dedim,hic sevmedim. kakalar belinden taştı. pampers belini de karnini da tamamen kapliyor,iyi oluyor. bu paket bitsin hemen pampers alalim diyoruz ama bitmek bilmedi
Canın kaplıyor kesinliklr çok iyi ama zaten kakaları su gibi olunca eğer yatıyorsa belinden kucağımzdaysa yada oturuyorsa da bacağından çıkıyor .

Evet ben ona geçtim . Aktif bebek 4 numara. Ama Kaka yaptığını fark etmeden oturtup çok oynarsam bele kadar gidiyor bizim de bazen

Evet ben ona geçtim . Aktif bebek 4 numara. Ama Kaka yaptığını fark etmeden oturtup çok oynarsam bele kadar gidiyor bizim de bazen
Kaka kabusum oldu son günlerde. Her yaptığında çıkıyor baştan soy giydir... bide üzerini giyerken aşırı sinirleniyor bende çok sinirlisin diye seviyordum demiycem artık mizacına şekil verdiğimizi unutmuşum . Bugün bunu hatıtlattığın için tşk ederim

:) rica ederim. Malesef benimki az Kaka yapanlardan olduğu için biraz şanslıyım , ama bazen o kadar seyrek yapıyor ki yeter ki yapsın komple yıkarım diye düşünüyorum. Bu açıdan bak bi de bebeğin sağlıklı ve mis gibi Kaka yapıyor bizim Kaka yapmama skorumuz 18 gün biliyor musun? buna da şükür yani.

Ya tabiki yapsın onda hiç sıkıntı yok ben değil oğlum krize giriyor üzerini değişirken. Keşkeyapsın allah başka dert vermesin :)
Özellikle kazak giyerken allahım sesi kesiliyor ağlamaktan.

tecrübe etmişsiniz sanırım:) bence biraz küçük benim oglus o yüzden erteliyorum. Hem meme reddi varken birde onu yaparsam ikimiz içinde iyi olmaz gibi
Anne olarak bebeğinin hazır olup olmadığını en iyi sen bilirsin tabi, meme reddiniz tez geçer inşallah.

Evet rengi de kokusu da değişti. Hangi marka damla kullanıyorsun?

canim ferrum ve bazen cok kotu kokuyor.
Evet ben de Ferrum kullanıyorum ve değiştireceğim daha az leke ve mümkünse koku yapan bir damlayla. Her ilaç içimi laboratuvar deneyine dönüyor naylon mama önlüğü giydirip, alt değiştirme bezinin üstünde dikkatlice içirip hızla ağzının içini silmeye götürüyorum ama her seferinde elini kaçırıp ağzına götürmeyi başarıyor küçük veledim

Premium Care 4 kullanıyordum ama Active Baby 4 aldım, birkaç bez kaldı bugün yarın başlarım. Bacaklarının yanını sıktı, iz yaptı. Daha kızım 3 numara bez kilosunda ilki çok iz bıraktığı için 4e geçtik, bu da iz yapıyor. Active Baby işe yarar umarım. Koruyuculuk konusunda Premium Care çok iyiydi ama rahatlıktan sınıfta kaldı.

Ya tabiki yapsın onda hiç sıkıntı yok ben değil oğlum krize giriyor üzerini değişirken. Keşkeyapsın allah başka dert vermesin :)
Özellikle kazak giyerken allahım sesi kesiliyor ağlamaktan.

Aynen şu kıyafetler konusunda daha pratik şeyler üretilmeli bence. Mesela yumuşacık fermuarlı olabilir :) kolları bile fermuarlı olsun mesela ayaktayken bile tık tık üstüne giydirelim

Ben de hem premium care hem de active baby kullandım ama aynı numara olmasına rağmen premium care daha büyük ve lastikleri daha az sıkıyor canım. Active Baby daha sıkı lastiklere sahip. Benim deneyimim o yönde oldu.

Bez konusu açılmışken ucuza denk geldiğinizde haber verelim :) ben genelde N11’den alıyorum

Hadi ya, ben de Active Baby aktif çocukları sikmaz diye düşünmüştüm ama anladığım kadarıyla aktif çocuklardan sızdırmamak önemli onlar için
Neyse onu da kullanalım bakalım. Baktim olmuyor Huggies falan denerim yavaş yavaş deneye deneye bulurum belki idealini. Teşekkürler

ben active baby 4 numara kullaniyorum ve bundan daha memnun kaldim. premium care'den daha uzun. cok daha az tasma problemi yasiyoruz. o da ishal gibi oldugu zamanlarda oluyor. bir de artik hareketlendiler donmeler falan basladi. bezler kayiyordur illa ki. artik daha sık tasmalar yasanmasi normal gibi geliyor bana.

Bez konusu açılmışken ucuza denk geldiğinizde haber verelim :) ben genelde N11’den alıyorum
Prima alanlar gittigidiyor'dan alabilir kendi hesabı indirim yapıyor. Bir de prima'nın sitesinden sık sık indirim bildirimi geliyor ama siteye özel mi yoksa normal indirim mi hiç fark etmedim.

Ya kesinlikle katılıyorum çok iyi ama aşırı iz yapıyor ya bacak kısımları falan bazen koyu kırmızı iz bırakıyor. Çok sıkmıyorum iz yapmasın diye bu seferde çiş bile sızıyor. Allahım bi çözüm bulamadım

Evet canım aktif bebek 4+ deneyelim diyorum olmazsa bide komili deneyeceğim. Her seferinde çıkmasın ya . Haftada 3 kez çamaşırları yıkanıyor ütü yapmaktan sıkıldım artık

Ben sızdırmama konusunda primadan memnun değilim .huggies kullandım sonra primaya geçmiştim en az iki güne bir elimde kıyafet yıkamaya başladım. Şimdi tekrar huggies e geçtim hiç taşma olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…