- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
Canın kaplıyor kesinliklr çok iyi ama zaten kakaları su gibi olunca eğer yatıyorsa belinden kucağımzdaysa yada oturuyorsa da bacağından çıkıyor .biz pampers kullaniyorduk. molfix deneyim dedim,hic sevmedim. kakalar belinden taştı. pampers belini de karnini da tamamen kapliyor,iyi oluyor. bu paket bitsin hemen pampers alalim diyoruz ama bitmek bilmedi
Hanımlar kaç numara bez kullanıyorsunuz? Ben premium care 4 numara kullanıyorum ama her kaka yapışta ya belinden çıkıyor yada bacağından ... her seferinde çıkıyor ama. Kilosuda uyumlu.
Prima aktif bebek4+ var onu kullanan var mi?
Evet ben ona geçtim . Aktif bebek 4 numara. Ama Kaka yaptığını fark etmeden oturtup çok oynarsam bele kadar gidiyor bizim de bazen
Kaka kabusum oldu son günlerde. Her yaptığında çıkıyor baştan soy giydir... bide üzerini giyerken aşırı sinirleniyor bende çok sinirlisin diye seviyordum demiycem artık mizacına şekil verdiğimizi unutmuşum . Bugün bunu hatıtlattığın için tşk ederimEvet ben ona geçtim . Aktif bebek 4 numara. Ama Kaka yaptığını fark etmeden oturtup çok oynarsam bele kadar gidiyor bizim de bazen
Kaka kabusum oldu son günlerde. Her yaptığında çıkıyor baştan soy giydir... bide üzerini giyerken aşırı sinirleniyor bende çok sinirlisin diye seviyordum demiycem artık mizacına şekil verdiğimizi unutmuşum . Bugün bunu hatıtlattığın için tşk ederim
Ya tabiki yapsın onda hiç sıkıntı yok ben değil oğlum krize giriyor üzerini değişirken. Keşkeyapsın allah başka dert vermesin :):) rica ederim. Malesef benimki az Kaka yapanlardan olduğu için biraz şanslıyım , ama bazen o kadar seyrek yapıyor ki yeter ki yapsın komple yıkarım diye düşünüyorum. Bu açıdan bak bi de bebeğin sağlıklı ve mis gibi Kaka yapıyorbizim Kaka yapmama skorumuz 18 gün biliyor musun? buna da şükür yani.
6.5 kilo.sizden 1 ay sonra dogmusuz.oturmuyor henuz ama akrep yelkovan gibi donuyorPampers kaç numara peki kilosu kaç şuan?
Bide artık oturtuyoruz ya galiba ondanda kaynaklanıyor.
Anne olarak bebeğinin hazır olup olmadığını en iyi sen bilirsin tabi, meme reddiniz tez geçer inşallah.tecrübe etmişsiniz sanırım:) bence biraz küçük benim oglus o yüzden erteliyorum. Hem meme reddi varken birde onu yaparsam ikimiz içinde iyi olmaz gibi
Evet rengi de kokusu da değişti. Hangi marka damla kullanıyorsun?Bizim de koku değişimi oldu. Normalde bizde salgılanan prolaktin hormonu nedeni ile bebeğin kaka kokusu normal bir insana göre daha az rahatsız ediciymis. Bizde bir de renginde koyulaşma da oldu hardal sarısı iken koyu yeşile döndü..
Evet ben de Ferrum kullanıyorum ve değiştireceğim daha az leke ve mümkünse koku yapan bir damlayla. Her ilaç içimi laboratuvar deneyine dönüyor naylon mama önlüğü giydirip, alt değiştirme bezinin üstünde dikkatlice içirip hızla ağzının içini silmeye götürüyorum ama her seferinde elini kaçırıp ağzına götürmeyi başarıyor küçük veledimcanim ferrum ve bazen cok kotu kokuyor.
Premium Care 4 kullanıyordum ama Active Baby 4 aldım, birkaç bez kaldı bugün yarın başlarım. Bacaklarının yanını sıktı, iz yaptı. Daha kızım 3 numara bez kilosunda ilki çok iz bıraktığı için 4e geçtik, bu da iz yapıyor. Active Baby işe yarar umarım. Koruyuculuk konusunda Premium Care çok iyiydi ama rahatlıktan sınıfta kaldı.Hanımlar kaç numara bez kullanıyorsunuz? Ben premium care 4 numara kullanıyorum ama her kaka yapışta ya belinden çıkıyor yada bacağından ... her seferinde çıkıyor ama. Kilosuda uyumlu.
Ya tabiki yapsın onda hiç sıkıntı yok ben değil oğlum krize giriyor üzerini değişirken. Keşkeyapsın allah başka dert vermesin :)
Özellikle kazak giyerken allahım sesi kesiliyor ağlamaktan.
Ben de hem premium care hem de active baby kullandım ama aynı numara olmasına rağmen premium care daha büyük ve lastikleri daha az sıkıyor canım. Active Baby daha sıkı lastiklere sahip. Benim deneyimim o yönde oldu.Anne olarak bebeğinin hazır olup olmadığını en iyi sen bilirsin tabi, meme reddiniz tez geçer inşallah.
Evet rengi de kokusu da değişti. Hangi marka damla kullanıyorsun?
Evet ben de Ferrum kullanıyorum ve değiştireceğim daha az leke ve mümkünse koku yapan bir damlayla. Her ilaç içimi laboratuvar deneyine dönüyor naylon mama önlüğü giydirip, alt değiştirme bezinin üstünde dikkatlice içirip hızla ağzının içini silmeye götürüyorum ama her seferinde elini kaçırıp ağzına götürmeyi başarıyor küçük veledim
Premium Care 4 kullanıyordum ama Active Baby 4 aldım, birkaç bez kaldı bugün yarın başlarım. Bacaklarının yanını sıktı, iz yaptı. Daha kızım 3 numara bez kilosunda ilki çok iz bıraktığı için 4e geçtik, bu da iz yapıyor. Active Baby işe yarar umarım. Koruyuculuk konusunda Premium Care çok iyiydi ama rahatlıktan sınıfta kaldı.
aynen molfiksde kakasi disari cikiyordu bizim oglanin da.pamperstan memnunun komiliyi merak ediyorum
Ben de hem premium care hem de active baby kullandım ama aynı numara olmasına rağmen premium care daha büyük ve lastikleri daha az sıkıyor canım. Active Baby daha sıkı lastiklere sahip. Benim deneyimim o yönde oldu.
ben active baby 4 numara kullaniyorum ve bundan daha memnun kaldim. premium care'den daha uzun. cok daha az tasma problemi yasiyoruz. o da ishal gibi oldugu zamanlarda oluyor. bir de artik hareketlendiler donmeler falan basladi. bezler kayiyordur illa ki. artik daha sık tasmalar yasanmasi normal gibi geliyor bana.Hanımlar kaç numara bez kullanıyorsunuz? Ben premium care 4 numara kullanıyorum ama her kaka yapışta ya belinden çıkıyor yada bacağından ... her seferinde çıkıyor ama. Kilosuda uyumlu.
Prima alanlar gittigidiyor'dan alabilir kendi hesabı indirim yapıyor. Bir de prima'nın sitesinden sık sık indirim bildirimi geliyor ama siteye özel mi yoksa normal indirim mi hiç fark etmedim.Bez konusu açılmışken ucuza denk geldiğinizde haber verelim :) ben genelde N11’den alıyorum
Bizimkide henüz sadece mama sandalyesinde düzgün oturabiliyor. Normal bi yere koydugumda arkaya düşmüyor sadece sağa sola yalpalıyor ama az kaldı hissediyorum6.5 kilo.sizden 1 ay sonra dogmusuz.oturmuyor henuz ama akrep yelkovan gibi donuyor
ay ben de tam zittini gozlemledim :)Ben de hem premium care hem de active baby kullandım ama aynı numara olmasına rağmen premium care daha büyük ve lastikleri daha az sıkıyor canım. Active Baby daha sıkı lastiklere sahip. Benim deneyimim o yönde oldu.
Ya kesinlikle katılıyorum çok iyi ama aşırı iz yapıyor ya bacak kısımları falan bazen koyu kırmızı iz bırakıyor. Çok sıkmıyorum iz yapmasın diye bu seferde çiş bile sızıyor. Allahım bi çözüm bulamadımAnne olarak bebeğinin hazır olup olmadığını en iyi sen bilirsin tabi, meme reddiniz tez geçer inşallah.
Evet rengi de kokusu da değişti. Hangi marka damla kullanıyorsun?
Evet ben de Ferrum kullanıyorum ve değiştireceğim daha az leke ve mümkünse koku yapan bir damlayla. Her ilaç içimi laboratuvar deneyine dönüyor naylon mama önlüğü giydirip, alt değiştirme bezinin üstünde dikkatlice içirip hızla ağzının içini silmeye götürüyorum ama her seferinde elini kaçırıp ağzına götürmeyi başarıyor küçük veledim
Premium Care 4 kullanıyordum ama Active Baby 4 aldım, birkaç bez kaldı bugün yarın başlarım. Bacaklarının yanını sıktı, iz yaptı. Daha kızım 3 numara bez kilosunda ilki çok iz bıraktığı için 4e geçtik, bu da iz yapıyor. Active Baby işe yarar umarım. Koruyuculuk konusunda Premium Care çok iyiydi ama rahatlıktan sınıfta kaldı.
Evet canım aktif bebek 4+ deneyelim diyorum olmazsa bide komili deneyeceğim. Her seferinde çıkmasın ya . Haftada 3 kez çamaşırları yıkanıyor ütü yapmaktan sıkıldım artıkben active baby 4 numara kullaniyorum ve bundan daha memnun kaldim. premium care'den daha uzun. cok daha az tasma problemi yasiyoruz. o da ishal gibi oldugu zamanlarda oluyor. bir de artik hareketlendiler donmeler falan basladi. bezler kayiyordur illa ki. artik daha sık tasmalar yasanmasi normal gibi geliyor bana.
Hakikaten oyle korka korka acmiyorum acep sirtinda kaka gorur muyum diyeaynen pampers candır,gerisi heyecandır
Ben sızdırmama konusunda primadan memnun değilim .huggies kullandım sonra primaya geçmiştim en az iki güne bir elimde kıyafet yıkamaya başladım. Şimdi tekrar huggies e geçtim hiç taşma olmadıHanımlar kaç numara bez kullanıyorsunuz? Ben premium care 4 numara kullanıyorum ama her kaka yapışta ya belinden çıkıyor yada bacağından ... her seferinde çıkıyor ama. Kilosuda uyumlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?