2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benimki de aylardır tekrarliyor her banyo öncesi temizlememe rağmen cnm. Sen bi çözüm bulabildin mi tüm mesajları okuyamadim?
kendiliginden gecti ya sinir gelmisti artik. bir anda kesildi. cilt yagli yapidaysa daha cok oluyor sanirim. baris burnunda sivilecelerle dogmustu mesela. atarli ergen

oyle temizleyince geciyor canim onu kastetmedim. muhim olan tekrarlamamasi :) her banyo oncesi temizleyeceksem karbonatin yagdan bir farki kalmiyor :)
Doğru diyorsun :) kafa bir milyon benim:) yanlis biliuorsam kusura bakmayin Ama şöyle bir bilgi hatırlıyorum,konak vücuttaki fazla yağın dışa vurumuymus. Bazen şampuan sabunun iyi durulanmamasi da bu durumu artirabilirmis

aynen dogru biliyorsun. ayrica alerjik bir durum varsa da tekrarliyor konak. hatta kaslarda ve kulak arkasinda da oluyor. baris'in kulak arkasi kabuklanma da coktu mesela o da gecti. arada sirada 2 kasin ortasinda da oluyordu ama kafadaki gibi sert kabuk olmuyor o bolge.

Bende pamuk ve su kullanıyorum, bi de silmek yerine tampon yaparak temizlemek daha iyi.silmek dedigin gibi daha cok kızartıyor sanki.bi de bizimki gece cok az çiş yapıyor ya bazen bakıyorum hiiç şişmemiş değiştirmiyorum.cok sükür bi sıkıntı olmadı.senin hiç deiştirmedigin oldu mu gece?

kendiliginden gecti ya sinir gelmisti artik. bir anda kesildi. cilt yagli yapidaysa daha cok oluyor sanirim. baris burnunda sivilecelerle dogmustu mesela. atarli ergen
Ya yağlı da değil sanki ama tam kafasının tepesi kuruyo cok fena eli de hep orda kasiniyor. Bana da çok sinir geldi artık

Ben gece hiç değiştirmiyorum. Çünkü gece kaka yapmıyor. Uyumadan hemen önce değiştirdiğim için ve sadece çiş yaptığı için sabaha kadar idare ediyor. Bir de burda okumuştum derin uykuda çiş yapmadıklarını da şaşırmıştım. Çok derin uyuduysa o gün belki de o yüzden şişmemiştir

Bizimki de bu akşam ilk kez beni öptü hatta foto bile çekildik:) dişini kaşımaya çalışıyor da olabilir gerçi ama çok güzel bir histi :)

Merhaba
Benim oglumda 14 agustos dogumlu ve süt alerjisi cikti ben süt ürünleridiyeti yapiyorum cok zorlaniyorum süt ve süttozu olan bisey yiyemiyorum simdiden özledim cikolata pasta hele peynir cok ...ama oglum siddetli vucut kizarmasi deride kuruluk ve doküntü yasadi ...kakişide salyamsı...sizin belirtiler nedir sizin dr ne dedi bu gecici mi ek gidada ne yedirecez ...ne bileyim sütlac muhallebi yerdi buyuk oglum iştahsiz bir cocuktu (hala öyle) bu kuzum yer dedim ondada alerji cikti

Ay nasıl özendim sadece su ve pamuk kullanan arkadaslara. Kesinlikle daha iyi bence ama bana o zor geldi. Kırkı çıktığından beri uni baby yenidogan ıslak mendilini kullanıyorum. Şükür sorun yaşamadık biz de. Bi de samimi bi arkadaşım bana doğum hediyesi olarak koca paket uni baby yenidogan ıslak mendilinden getirdi. 48li mi ne. Hala kullanıyorum çok süper bi hediyeymis meğer :)

Ben de sadece zeytinyagiyla yumasattim masaj yaptim sac derisine uzerine de banyo yapinca suan gorunmuyor hicbir sey umarim tekrarlamaz

Ay ben de gece hiç almıyorum hayatta öyle bi hata yapmam zaten zor uyuyor bi de uyanır falan. Ama baya sis oluyor kup gibi bez aliyorum sabah

Bizimki oturuyor baya baya.zaten hafif yarı oturur gibi yapsam bile,hacıyatmaz gibi durmuyor kalkıyor:)
Biz hacıyatmaz diyoruz babasıyla , sağa sola yatışı falan aynı
Bende gece yatmadan değiştiriyorum ve sabaha kadar gidiyor. Sabah baya ağır bi bezle karşılaşıyorum tabi o ayrı

Aynen gece kaka yapmıyor bizimki de,cok küçükken yapardı (cok büyüdüler ya )
o zmn genelde derin uyuyor demek ki:) cogu zaman yapmıyor cunku,işime de gelmiyor deil uykusu acılmıyor değiştirmedigim icin

Ben de sadece zeytinyagiyla yumasattim masaj yaptim sac derisine uzerine de banyo yapinca suan gorunmuyor hicbir sey umarim tekrarlamaz
İnsallah :)
Az önce internetten baktim da çok fazla tekrarlayan ve sulu bicimdeyse dr a başvurmak gerekirmiş. Enfeksiyon veya mantar şüphesi olabilirmiş. Aklımızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…