kendiliginden gecti ya sinir gelmisti artik. bir anda kesildi. cilt yagli yapidaysa daha cok oluyor sanirim. baris burnunda sivilecelerle dogmustu mesela. atarli ergenBenimki de aylardır tekrarliyor her banyo öncesi temizlememe rağmen cnm. Sen bi çözüm bulabildin mi tüm mesajları okuyamadim?
ben evde cam kapakli kaseye koyuyorum herkes benim gibi yapiyor diye dusundum bir an
Doğru diyorsun :) kafa bir milyon benim:) yanlis biliuorsam kusura bakmayin Ama şöyle bir bilgi hatırlıyorum,konak vücuttaki fazla yağın dışa vurumuymus. Bazen şampuan sabunun iyi durulanmamasi da bu durumu artirabilirmisoyle temizleyince geciyor canim onu kastetmedim. muhim olan tekrarlamamasi :) her banyo oncesi temizleyeceksem karbonatin yagdan bir farki kalmiyor :)
aynen dogru biliyorsun. ayrica alerjik bir durum varsa da tekrarliyor konak. hatta kaslarda ve kulak arkasinda da oluyor. baris'in kulak arkasi kabuklanma da coktu mesela o da gecti. arada sirada 2 kasin ortasinda da oluyordu ama kafadaki gibi sert kabuk olmuyor o bolge.Doğru diyorsun :) kafa bir milyon benim:) yanlis biliuorsam kusura bakmayin Ama şöyle bir bilgi hatırlıyorum,konak vücuttaki fazla yağın dışa vurumuymus. Bazen şampuan sabunun iyi durulanmamasi da bu durumu artirabilirmis
Bende başladım oturma egzersizlerine artık :) sizlerden cesaretle. Dediğiniz gibi kafayı iyice kaldırıyor oturmak istercesine:)Bizimki oturuyor baya baya.zaten hafif yarı oturur gibi yapsam bile,hacıyatmaz gibi durmuyor kalkıyor:)
İyi akşamlar bayanlar, ıslak mendil ve pişik kremi konusu konuşulmuş ama kimin sorduğunu arayamadım . Ben hala pamuk ve su kullanıyorum. Bir koli pamuk almıştım onlar bitene kadar da devam edeceğim. Belki o yüzden belki de sık değiştirdiğim için pek pişik olmuyor. Her seferinde (sadece çiş yaptığında) silmenin de pişiği tetiklediğini okumuştum. Çok kızarırsa Zdrave diye bir krem var arkadaşım hediye etmişti sanırım muhacir kremi diye geçiyor onu sürüyorum. Ama bu aralar gece uykusu uzadığı için sanırım, bez daha uzun süre kalıyor ve daha sık kızarıyor. Her akşam sürmeli miyim emin değilim.
Ya zaten bebek belli ediyor oturmak istedigini,o yüzden sakınca olmaz cnm benceBende başladım oturma egzersizlerine artık :) sizlerden cesaretle. Dediğiniz gibi kafayı iyice kaldırıyor oturmak istercesine:)
Ya zaten bebek belli ediyor oturmak istedigini,o yüzden sakınca olmaz cnm bence
Ya yağlı da değil sanki amakendiliginden gecti ya sinir gelmisti artik. bir anda kesildi. cilt yagli yapidaysa daha cok oluyor sanirim. baris burnunda sivilecelerle dogmustu mesela. atarli ergen
Ben gece hiç değiştirmiyorum. Çünkü gece kaka yapmıyor. Uyumadan hemen önce değiştirdiğim için ve sadece çiş yaptığı için sabaha kadar idare ediyor. Bir de burda okumuştum derin uykuda çiş yapmadıklarını da şaşırmıştım. Çok derin uyuduysa o gün belki de o yüzden şişmemiştirBende pamuk ve su kullanıyorum, bi de silmek yerine tampon yaparak temizlemek daha iyi.silmek dedigin gibi daha cok kızartıyor sanki.bi de bizimki gece cok az çiş yapıyor ya bazen bakıyorum hiiç şişmemiş değiştirmiyorum.cok sükür bi sıkıntı olmadı.senin hiç deiştirmedigin oldu mu gece?
Bizimki de bu akşam ilk kez beni öptü hatta foto bile çekildik:) dişini kaşımaya çalışıyor da olabilir gerçi ama çok güzel bir histi :)Kızlar sanki oğlum beni öpüyor gibi ya bana mi öyle geliyor yoksa. Bazen kucağıma alıp eğlendirdikten sonra sevinç çığlıklarıyla yanagimi emiyor :) başta aç herhalde diye emzirmeye çalıştım ama yok. Baya öpüyor sanki
Yok yok opmustur annesi :) insanın içi gidiyor. Hiç kimse böyle güzel opmedi opemezBizimki de bu akşam ilk kez beni öptü hatta foto bile çekildik:) dişini kaşımaya çalışıyor da olabilir gerçi ama çok güzel bir histi :)
MerhabaPeynirci gibi olan yerlerde var. İyi bir peynirci bulursan güvenebilirsin. Eğer bu civara yakinsan Peynirci Sefa'yı önerebilirim daha hiç sevmediğim bir süt ürününe rastlamadım orada. Ben de kızımın süt alerjisi olmasa oradan alacaktım sütleri daha önce bir kez keçi sütü de almıştık, vardı.
Ben de sadece zeytinyagiyla yumasattim masaj yaptim sac derisine uzerine de banyo yapinca suan gorunmuyor hicbir sey umarim tekrarlamazİyi akşamlar kızlar. Oğlumun saçlarını kestik ve zeytinyağı karbonat karışımını sürdük kafasına. Birkaç dk ya ince tarakla geriye doğru taradim ve hiç konak kalmadı şükür.
Yarım kahve fincanı zeytonyagina yarım çay kaşığı kadar karbonat koydum
Ay ben de gece hiç almıyorum hayatta öyle bi hata yapmam zaten zor uyuyor bi de uyanır falan. Ama baya sis oluyor kup gibi bez aliyorum sabahBen gece hiç değiştirmiyorum. Çünkü gece kaka yapmıyor. Uyumadan hemen önce değiştirdiğim için ve sadece çiş yaptığı için sabaha kadar idare ediyor. Bir de burda okumuştum derin uykuda çiş yapmadıklarını da şaşırmıştım. Çok derin uyuduysa o gün belki de o yüzden şişmemiştir
Biz hacıyatmaz diyoruz babasıyla , sağa sola yatışı falan aynıBizimki oturuyor baya baya.zaten hafif yarı oturur gibi yapsam bile,hacıyatmaz gibi durmuyor kalkıyor:)
Bende gece yatmadan değiştiriyorum ve sabaha kadar gidiyor. Sabah baya ağır bi bezle karşılaşıyorum tabi o ayrıBen gece hiç değiştirmiyorum. Çünkü gece kaka yapmıyor. Uyumadan hemen önce değiştirdiğim için ve sadece çiş yaptığı için sabaha kadar idare ediyor. Bir de burda okumuştum derin uykuda çiş yapmadıklarını da şaşırmıştım. Çok derin uyuduysa o gün belki de o yüzden şişmemiştir
Ben gece hiç değiştirmiyorum. Çünkü gece kaka yapmıyor. Uyumadan hemen önce değiştirdiğim için ve sadece çiş yaptığı için sabaha kadar idare ediyor. Bir de burda okumuştum derin uykuda çiş yapmadıklarını da şaşırmıştım. Çok derin uyuduysa o gün belki de o yüzden şişmemiştir
İnsallah :)Ben de sadece zeytinyagiyla yumasattim masaj yaptim sac derisine uzerine de banyo yapinca suan gorunmuyor hicbir sey umarim tekrarlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?