- 3 Temmuz 2016
- 554
- 746
- 103
Çok güzelmiş çok da ucuz, kaçırmışım ben hangi siteden almıştın
Bende pamuk ve su kullanıyorum en sağlıklısı bu bana göre:) koca koli pamuğu alınca kariyerlerini biraz ilginç baksada epey götürüyorİyi akşamlar bayanlar, ıslak mendil ve pişik kremi konusu konuşulmuş ama kimin sorduğunu arayamadım . Ben hala pamuk ve su kullanıyorum. Bir koli pamuk almıştım onlar bitene kadar da devam edeceğim. Belki o yüzden belki de sık değiştirdiğim için pek pişik olmuyor. Her seferinde (sadece çiş yaptığında) silmenin de pişiği tetiklediğini okumuştum. Çok kızarırsa Zdrave diye bir krem var arkadaşım hediye etmişti sanırım muhacir kremi diye geçiyor onu sürüyorum. Ama bu aralar gece uykusu uzadığı için sanırım, bez daha uzun süre kalıyor ve daha sık kızarıyor. Her akşam sürmeli miyim emin değilim.
Sanırım hiç ıslak mendil kullanmayınca aradaki farkı bilmiyorum, bana da zor gelmiyor hiç. Belki ıslak mendil daha rahattır Bende pamuk ve su kullanıyorum en sağlıklısı bu bana göre:) koca koli pamuğu alınca kariyerlerini biraz ilginç baksada epey götürüyor. Biraz zahmetli gibi gorunse de alışınca kolay oluyor:) pek de pisik olmadı şükür.
Aminnnnnn
Ben de koca aylık paket aldım, 4 numarayı marketten küçük paket almıştık ama online aldığımız farklı olunca zaten aynı olmuyor niye küçük alayım ki diye bir deli cesareti geldi, patlamaz inşallahSanırım en mantıklısı ufak paket alıp deneme yapmak. Ben indirimden aldım kocaman bir paket. Gerçi premium care den memnunum benim bebe kaka sızdırmıyor pek bu bezle.
Çiş varken de silmiyor musun? Ben hiç cesaret edemezdim onaİyi akşamlar bayanlar, ıslak mendil ve pişik kremi konusu konuşulmuş ama kimin sorduğunu arayamadım . Ben hala pamuk ve su kullanıyorum. Bir koli pamuk almıştım onlar bitene kadar da devam edeceğim. Belki o yüzden belki de sık değiştirdiğim için pek pişik olmuyor. Her seferinde (sadece çiş yaptığında) silmenin de pişiği tetiklediğini okumuştum. Çok kızarırsa Zdrave diye bir krem var arkadaşım hediye etmişti sanırım muhacir kremi diye geçiyor onu sürüyorum. Ama bu aralar gece uykusu uzadığı için sanırım, bez daha uzun süre kalıyor ve daha sık kızarıyor. Her akşam sürmeli miyim emin değilim.
Şu an hayretler içinde siteyi inceliyorumKızlar şu da çok güzel bir şey çıktı ya :) deneyler var içinde :) gerçekten 30 lira değerinde hemen kullanamayız tabi ama şimdiden birikim yapmak isteyenler baksın :) ya reklam yaptığımı sanmayın ben de ilk kez alışveriş yaptımneden böyle paylaşıp duruyorum, çünkü güzel bir şeyler ucuza alınabilecekken tanımadığım insanların bile parasının boşuna gitmesini istemem. / ayrıca çocuğunuza istediği oyuncağı almayın, ama istediği kitabı alabilirsiniz. :)
Her seferinde silmiyorum diyeyim de çocuğu hep çişli bırakıyorum gibi olmasınBen de koca aylık paket aldım, 4 numarayı marketten küçük paket almıştık ama online aldığımız farklı olunca zaten aynı olmuyor niye küçük alayım ki diye bir deli cesareti geldi, patlamaz inşallah
Ya düşünüyorum deminden beri hatırlayamadım, senin oğlunun adı neydi? Beklenen doğum tarihleri 10 ağustos olduğu için unutmam diyordum ama hatırlayamadım. Utandım kendimden
Çiş varken de silmiyor musun? Ben hiç cesaret edemezdim ona
Ben de zaman zaman pamuk su kullanıyorum hazırlaması zahmetli olmasa kullanımı daha kolay aslında. Daha küçük olduğu için daha kolay geliyor bana.
bizimki cok sık tekrarliyordu her gun temizlememe ragmen yine oluyordu ama sonra kendiliginden durdu. banyodan 15 dk once yaglayip konak taragi ile tariyordum. baska da cozumu yok saniyorum :)Bu arada bebisi hasta olan arkadasim cok gecmis olsun acil sifalar amin Allah korusun evlatlarimizi ... Bir de bu aralar bizde konak var sac derisinde bir suredir yasayan var mi ? Dr a goturmedik henuz evde de tedavi edilebilirmis tecrube edeniniz var ise yardimlarinizi beklerim
ben surmuyordum ama artik suruyorum cunku hem kaka sayisi fazla hem de gaz problemi bittiginden beri bazen caktirmadan yapiyor kakasini. az miktar bile olsa pisiriyor. o yuzden her bez degisiminde surmeye calisiyorum.Hanımlar hazır konu açılmışken bende bişey sorayım. Ben pişik önleyici bepanthol baby kullanıyorum. Çok şükür pişiğimiz hiç olmadı. Sadece bacaklarının boğum yerlerinde kızarıklık oluyo arada. Siz pişik önleyici her bez değiştirmede sürüyor musunuz? Ben sadece kakalı bez değişiminde sürüyorum acaba her bez değişiminde sürmeli miyim
karbonatla gecmedi bizimkiKarbonatla tek seferde geçtiğini duydum. Ama tecrübe etmedim. Yaparsam sonucu yazacağım insallah
cok gecmis olsun insallah en kisa surede atlatirsiniz.Bebeğime canım minikleri etkileyen bi salgın. Mahvetti çocuğumu. İştah yok burun sürekli tıkalı, hapşurdukça biraz akıyor ama tıkanıklığı geçmiyor aspiratör damlada kar etmiyor. İshali var ateş bi anda 38 e çıkıyo ateş düşürücü kullanıyoruz. Uyku falan yok yani. Ne zaman geçer bilmiyorum internette pek bişey bulamadım hakkında. Solunumla bulaşıyor ve çok hızlı yayılıyor
doğrudur, iki saat önce yikadiim geçti bizimki ama belki kişiden kişiye degisiyordur:)bizimki cok sık tekrarliyordu her gun temizlememe ragmen yine oluyordu ama sonra kendiliginden durdu. banyodan 15 dk once yaglayip konak taragi ile tariyordum. baska da cozumu yok saniyorum :)
ben surmuyordum ama artik suruyorum cunku hem kaka sayisi fazla hem de gaz problemi bittiginden beri bazen caktirmadan yapiyor kakasini. az miktar bile olsa pisiriyor. o yuzden her bez degisiminde surmeye calisiyorum.
arayista olanlar icin bunu da buraya birakiyorum. su ana kadar mustela ve oxizinc kullandim ama pek bir ise yaramadi. suan bu kremden cok memnunum
karbonatla gecmedi bizimki
cok gecmis olsun insallah en kisa surede atlatirsiniz.
oyle temizleyince geciyor canim onu kastetmedim. muhim olan tekrarlamamasi :) her banyo oncesi temizleyeceksem karbonatin yagdan bir farki kalmiyor :)doğrudur, iki saat önce yikadiim geçti bizimki ama belki kişiden kişiye degisiyordur:)
disarda ne yapiyorsun pekiSanırım hiç ıslak mendil kullanmayınca aradaki farkı bilmiyorum, bana da zor gelmiyor hiç. Belki ıslak mendil daha rahattır 
Dışarda da su ve pamuk kullanıyorum. Su zaten hep şişesinde duruyor evde de. Onu atıyorum çantaya.disarda ne yapiyorsun peki
Benimki de aylardır tekrarliyor her banyo öncesi temizlememe rağmen cnm. Sen bi çözüm bulabildin mi tüm mesajları okuyamadim?oyle temizleyince geciyor canim onu kastetmedim. muhim olan tekrarlamamasi :) her banyo oncesi temizleyeceksem karbonatin yagdan bir farki kalmiyor :)
Bu arada bebisleri oturtmaya başladınız mi acaba.
ben evde cam kapakli kaseye koyuyorum herkes benim gibi yapiyor diye dusundum bir anDışarda da su ve pamuk kullanıyorum. Su zaten hep şişesinde duruyor evde de. Onu atıyorum çantaya.
Teşekkür ederimbizimki cok sık tekrarliyordu her gun temizlememe ragmen yine oluyordu ama sonra kendiliginden durdu. banyodan 15 dk once yaglayip konak taragi ile tariyordum. baska da cozumu yok saniyorum :)
ben surmuyordum ama artik suruyorum cunku hem kaka sayisi fazla hem de gaz problemi bittiginden beri bazen caktirmadan yapiyor kakasini. az miktar bile olsa pisiriyor. o yuzden her bez degisiminde surmeye calisiyorum.
arayista olanlar icin bunu da buraya birakiyorum. su ana kadar mustela ve oxizinc kullandim ama pek bir ise yaramadi. suan bu kremden cok memnunum
karbonatla gecmedi bizimki
cok gecmis olsun insallah en kisa surede atlatirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?