2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İyi akşamlar kızlar. Oğlumun saçlarını kestik ve zeytinyağı karbonat karışımını sürdük kafasına. Birkaç dk ya ince tarakla geriye doğru taradim ve hiç konak kalmadı şükür.
Yarım kahve fincanı zeytonyagina yarım çay kaşığı kadar karbonat koydum

İyi akşamlar bayanlar, ıslak mendil ve pişik kremi konusu konuşulmuş ama kimin sorduğunu arayamadım . Ben hala pamuk ve su kullanıyorum. Bir koli pamuk almıştım onlar bitene kadar da devam edeceğim. Belki o yüzden belki de sık değiştirdiğim için pek pişik olmuyor. Her seferinde (sadece çiş yaptığında) silmenin de pişiği tetiklediğini okumuştum. Çok kızarırsa Zdrave diye bir krem var arkadaşım hediye etmişti sanırım muhacir kremi diye geçiyor onu sürüyorum. Ama bu aralar gece uykusu uzadığı için sanırım, bez daha uzun süre kalıyor ve daha sık kızarıyor. Her akşam sürmeli miyim emin değilim.

Bende pamuk ve su kullanıyorum en sağlıklısı bu bana göre:) koca koli pamuğu alınca kariyerlerini biraz ilginç baksada epey götürüyor . Biraz zahmetli gibi gorunse de alışınca kolay oluyor:) pek de pisik olmadı şükür.

Sanırım hiç ıslak mendil kullanmayınca aradaki farkı bilmiyorum, bana da zor gelmiyor hiç. Belki ıslak mendil daha rahattır 

Kızlar şu da çok güzel bir şey çıktı ya :) deneyler var içinde :) gerçekten 30 lira değerinde hemen kullanamayız tabi ama şimdiden birikim yapmak isteyenler baksın :) ya reklam yaptığımı sanmayın ben de ilk kez alışveriş yaptım neden böyle paylaşıp duruyorum, çünkü güzel bir şeyler ucuza alınabilecekken tanımadığım insanların bile parasının boşuna gitmesini istemem. / ayrıca çocuğunuza istediği oyuncağı almayın, ama istediği kitabı alabilirsiniz. :)

Eklentiler

• 81283619-53D7-4820-97FB-F2D71A0BBC21.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 75
Sanırım en mantıklısı ufak paket alıp deneme yapmak. Ben indirimden aldım kocaman bir paket. Gerçi premium care den memnunum benim bebe kaka sızdırmıyor pek bu bezle.
Ben de koca aylık paket aldım, 4 numarayı marketten küçük paket almıştık ama online aldığımız farklı olunca zaten aynı olmuyor niye küçük alayım ki diye bir deli cesareti geldi, patlamaz inşallah
Ya düşünüyorum deminden beri hatırlayamadım, senin oğlunun adı neydi? Beklenen doğum tarihleri 10 ağustos olduğu için unutmam diyordum ama hatırlayamadım. Utandım kendimden

Çiş varken de silmiyor musun? Ben hiç cesaret edemezdim ona
Ben de zaman zaman pamuk su kullanıyorum hazırlaması zahmetli olmasa kullanımı daha kolay aslında. Daha küçük olduğu için daha kolay geliyor bana.

Şu an hayretler içinde siteyi inceliyorum

Her seferinde silmiyorum diyeyim de çocuğu hep çişli bırakıyorum gibi olmasın

Selam kızlar,

Tüm yolları deniyoruz. Uyumuyor, uyumuyor Bu haftalarda bir atak mı var bilginiz var mı? Veya yine diş sancısı mı acaba? Bu arada karnı tok eminim. 2 akşamdır 3,4 saat uyutmaya çalışmakla geçiyor

bizimki cok sık tekrarliyordu her gun temizlememe ragmen yine oluyordu ama sonra kendiliginden durdu. banyodan 15 dk once yaglayip konak taragi ile tariyordum. baska da cozumu yok saniyorum :)
ben surmuyordum ama artik suruyorum cunku hem kaka sayisi fazla hem de gaz problemi bittiginden beri bazen caktirmadan yapiyor kakasini. az miktar bile olsa pisiriyor. o yuzden her bez degisiminde surmeye calisiyorum.

arayista olanlar icin bunu da buraya birakiyorum. su ana kadar mustela ve oxizinc kullandim ama pek bir ise yaramadi. suan bu kremden cok memnunum

Karbonatla tek seferde geçtiğini duydum. Ama tecrübe etmedim. Yaparsam sonucu yazacağım insallah
karbonatla gecmedi bizimki
cok gecmis olsun insallah en kisa surede atlatirsiniz.

doğrudur, iki saat önce yikadiim geçti bizimki ama belki kişiden kişiye degisiyordur:)

oyle temizleyince geciyor canim onu kastetmedim. muhim olan tekrarlamamasi :) her banyo oncesi temizleyeceksem karbonatin yagdan bir farki kalmiyor :)
Benimki de aylardır tekrarliyor her banyo öncesi temizlememe rağmen cnm. Sen bi çözüm bulabildin mi tüm mesajları okuyamadim?

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…