2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İnsallah :) sanki bundan sonrası daha eğlenceli olacak gibi. Oturma ,emekleme, ek gıda derken bir bakacağız kocamaan olmuşlar :) kelebeğin hikayesi gibi
Kesinlikle,bi de oturunca mutlu oluyor resmen ellerini dizlerine vuruyor fln cok tatlılar yaa,sırada emekleme ve yürüme var yürümeye baslayınca da oturmak istemeyecekler,elimizden tutup gezdir beni dicekler :) her halleri bi ayrı güzel

Ay ben de gece hiç almıyorum hayatta öyle bi hata yapmam zaten zor uyuyor bi de uyanır falan. Ama baya sis oluyor kup gibi bez aliyorum sabah
Aynen bi de uyku tulumu giyiyor 2. Aydan beri, onu çıkarıp uyandırmayı hiç göze alamadım
Biz hacıyatmaz diyoruz babasıyla , sağa sola yatışı falan aynı

Bende gece yatmadan değiştiriyorum ve sabaha kadar gidiyor. Sabah baya ağır bi bezle karşılaşıyorum tabi o ayrı
Evet ya baya ağır oluyor :)
Aynen gece kaka yapmıyor bizimki de,cok küçükken yapardı (cok büyüdüler ya )
o zmn genelde derin uyuyor demek ki:) cogu zaman yapmıyor cunku,işime de gelmiyor deil uykusu acılmıyor değiştirmedigim icin
Büyüdüler yaa. Az önce baktım fotoğrafına kuş kadarmış

Ben de gece uykusu bolunmesin diye bezini degistirmiyorum, sabah cok agir oluyor bez. Alt temizleme de unibaby yenidogan kullaniyorum. Babyme ve huggies de denedim en iyisi unibaby ama pahali. Farkli markalari da deneyecegim.

Asrın ateş canım hepsini akılda tutmak zor zaten ben de karıştırıyorum çoğunlukla. Senin kuzun defneydi diye hatırlıyorum yanlışsam düzelt ama yeğenimin ismi olduğu için kodlamıştım. Hatta bir iki kişi daha vardı sanki 10 ağustos olan. Ne güzel bir telaştı doğumu beklerken :) ne çabuk geçti zaman. İlk günler gün sayıyordum gazı bitsin diye, hey yavrum hey şimdi neredeyse emekleyecekler. :)

Bu ıslak mendil konusunda da ben de pişiği tetiklediğini düşünüyorum. Hep unibaby yenidoğan kullandım ama her alt açmada silmemeye özen gösteriyorum. Pişik olduğunda ise birkaç gün kalası var ise yıkamayı tercih diyorum popoyu. Birkaç tane krem kullanmışlığım var ama en iyi Nivea geldi diye gözlemledim.

Canım her alt değiştirmede silmiyor musun gerçekten. Ben abartıyorum galiba bu silme işini ya . Pişik olacak diye daha çok siliyorum . Kakasını yaptıysa en az 4 ıslak mendil, çişini yaptıysa 2 ıslak mendil kullanıyorum kesin . Ayy bilmeden pişiği tetikliyormuşummm

Çiş yaptıysa bende silmiyorum sadece kakada siliyorum

Eki Görüntüle 2094308

Neleri dert ediyoruz değil mi? Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın

Takip ediyorum kendisini
Her gördüğümde dua ediyorum.çok şükür solunum cihazından kurtulmuş.iyileşiyormuş.inşaallah eylül annelerinden pınarın oğlu kaanda iyileşir.

Müzisyenannenin sayfasını ik keşfette buldum.gece 12 de kızımı uyuttum.instagramda dolaşıyordum.bu sayfaya girdim videoları izledim.
Gecenin bi yarısı yatağımda hıçkıra hıçkıra ağladım.bu anne nasıl dayanıyor.ben olsam bu kadar güçlü olurmuydum dedim.

Kızım bazen uykusu olduğu halde direndiğinde hafiften sinirlerim zıplıyor.
Hemen aklıma böyle anneler geliyor.çocuğum iyi olsaydı da uyumasaydı.
Yada yaramaz olsaydı da iyi olsaydı diyen anneler..

Bu yüzden kıymet bilelim..çok şükür sağlıklılar ya elhamdülillah..

Silmeden ziyade tampon yaparak temizlersen daha ii bence,tahris etmiyor silme gibi.

Ben ilk klasikle başlayıp 7 8 ayda blw ye başlıcam.tamamen çocuğun gelişimine göre gidicem.ufak ufak eline verip denemeler yapıcam.

Ben varım. 6 ay 10 günlük olsun klasik yöntemle başlamayı düşünüyorum. Blw'ye 9,10. Ay gibi geçmeyi düşünüyorum.
Bende sizin gibi yapacağım sanırım
Biz basladık, patates,havuc ve balkabagıyla ve tabii 3 gün kuralı ile.bi de meyvelerden elma ve armut verdik ,sırada avokado var. Sende mi baslayacaksın?
bu kontrolde doktoru başla derse başlarım mamada veriyorum çünki artık sütüm azaldı her sebzeyi tek tek mi verdin önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…