Kesinlikle,bi de oturunca mutlu oluyor resmenİnsallah :) sanki bundan sonrası daha eğlenceli olacak gibi. Oturma ,emekleme, ek gıda derken bir bakacağız kocamaan olmuşlar :) kelebeğin hikayesi gibi
Aynen bi de uyku tulumu giyiyor 2. Aydan beri, onu çıkarıp uyandırmayı hiç göze alamadımAy ben de gece hiç almıyorum hayatta öyle bi hata yapmam zaten zor uyuyor bi de uyanır falan. Ama baya sis oluyor kup gibi bez aliyorum sabah
Evet ya baya ağır oluyor :)Biz hacıyatmaz diyoruz babasıyla , sağa sola yatışı falan aynı
Bende gece yatmadan değiştiriyorum ve sabaha kadar gidiyor. Sabah baya ağır bi bezle karşılaşıyorum tabi o ayrı
Büyüdüler yaa. Az önce baktım fotoğrafına kuş kadarmışAynen gece kaka yapmıyor bizimki de,cok küçükken yapardı (cok büyüdüler ya)
o zmn genelde derin uyuyor demek ki:) cogu zaman yapmıyor cunku,işime de gelmiyor deil uykusu acılmıyor değiştirmedigim icin
Asrın ateş canım hepsini akılda tutmak zor zaten ben de karıştırıyorum çoğunlukla. Senin kuzun defneydi diye hatırlıyorum yanlışsam düzelt ama yeğenimin ismi olduğu için kodlamıştım. Hatta bir iki kişi daha vardı sanki 10 ağustos olan. Ne güzel bir telaştı doğumu beklerken :) ne çabuk geçti zaman. İlk günler gün sayıyordum gazı bitsin diye, hey yavrum hey şimdi neredeyse emekleyecekler. :)Ben de koca aylık paket aldım, 4 numarayı marketten küçük paket almıştık ama online aldığımız farklı olunca zaten aynı olmuyor niye küçük alayım ki diye bir deli cesareti geldi, patlamaz inşallah
Ya düşünüyorum deminden beri hatırlayamadım, senin oğlunun adı neydi? Beklenen doğum tarihleri 10 ağustos olduğu için unutmam diyordum ama hatırlayamadım. Utandım kendimden
Çiş varken de silmiyor musun? Ben hiç cesaret edemezdim ona
Ben de zaman zaman pamuk su kullanıyorum hazırlaması zahmetli olmasa kullanımı daha kolay aslında. Daha küçük olduğu için daha kolay geliyor bana.
Canım her alt değiştirmede silmiyor musun gerçekten. Ben abartıyorum galiba bu silme işini ya . Pişik olacak diye daha çok siliyorum . Kakasını yaptıysa en az 4 ıslak mendil, çişini yaptıysa 2 ıslak mendil kullanıyorum kesin . Ayy bilmeden pişiği tetikliyormuşummmAsrın ateş canım hepsini akılda tutmak zor zaten ben de karıştırıyorum çoğunlukla. Senin kuzun defneydi diye hatırlıyorum yanlışsam düzelt ama yeğenimin ismi olduğu için kodlamıştım. Hatta bir iki kişi daha vardı sanki 10 ağustos olan. Ne güzel bir telaştı doğumu beklerken :) ne çabuk geçti zaman. İlk günler gün sayıyordum gazı bitsin diye, hey yavrum hey şimdi neredeyse emekleyecekler. :)
Bu ıslak mendil konusunda da ben de pişiği tetiklediğini düşünüyorum. Hep unibaby yenidoğan kullandım ama her alt açmada silmemeye özen gösteriyorum. Pişik olduğunda ise birkaç gün kalası var ise yıkamayı tercih diyorum popoyu. Birkaç tane krem kullanmışlığım var ama en iyi Nivea geldi diye gözlemledim.
Çiş yaptıysa bende silmiyorum sadece kakada siliyorumCanım her alt değiştirmede silmiyor musun gerçekten. Ben abartıyorum galiba bu silme işini ya . Pişik olacak diye daha çok siliyorum . Kakasını yaptıysa en az 4 ıslak mendil, çişini yaptıysa 2 ıslak mendil kullanıyorum kesin . Ayy bilmeden pişiği tetikliyormuşummm
Çiş daha çok pişik yapacak diye bi korku var bende yakar gibiÇiş yaptıysa bende silmiyorum sadece kakada siliyorum
Kızlar klasik yöntemle ek gıdaya başlayacak varmı
kilosu nasil bebeginin? toplu bi bebek mi?Ya yağlı da değil sanki amatam kafasının tepesi kuruyo cok fena eli de hep orda kasiniyor. Bana da çok sinir geldi artık
Biraz cnm 9 kilo civarı şu an 19 temmuz doğumluyuzkilosu nasil bebeginin? toplu bi bebek mi?
Ben varım. 6 ay 10 günlük olsun klasik yöntemle başlamayı düşünüyorum. Blw'ye 9,10. Ay gibi geçmeyi düşünüyorum.Kızlar klasik yöntemle ek gıdaya başlayacak varmı
4 gözle kar bekliyorum gelen giden yok
evet ya kis gunu ben bile usuyorum banyo icin.konu acilmisken sorayim. kac gunde yikiyorsunuz bebisleri?
Canım her alt değiştirmede silmiyor musun gerçekten. Ben abartıyorum galiba bu silme işini ya . Pişik olacak diye daha çok siliyorum . Kakasını yaptıysa en az 4 ıslak mendil, çişini yaptıysa 2 ıslak mendil kullanıyorum kesin . Ayy bilmeden pişiği tetikliyormuşummm
Biz basladık, patates,havuc ve balkabagıyla ve tabii 3 gün kuralı ile.bi de meyvelerden elma ve armut verdik ,sırada avokado var. Sende mi baslayacaksın?Kızlar klasik yöntemle ek gıdaya başlayacak varmı
Ben ilk klasikle başlayıp 7 8 ayda blw ye başlıcam.tamamen çocuğun gelişimine göre gidicem.ufak ufak eline verip denemeler yapıcam.
Bende sizin gibi yapacağım sanırımBen varım. 6 ay 10 günlük olsun klasik yöntemle başlamayı düşünüyorum. Blw'ye 9,10. Ay gibi geçmeyi düşünüyorum.
bu kontrolde doktoru başla derse başlarım mamada veriyorum çünki artık sütüm azaldıBiz basladık, patates,havuc ve balkabagıyla ve tabii 3 gün kuralı ile.bi de meyvelerden elma ve armut verdik ,sırada avokado var. Sende mi baslayacaksın?
e yagli isteBiraz cnm 9 kilo civarı şu an 19 temmuz doğumluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?