2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
M MrsAsli bu arada mantar oldum deyince, ben de hayatımda ilk kez hamileliğimin ilk aylarında oldum o zaman ilaç da kullanamadım az suyla karıştırılmış sirkeyi doldurdum bir şişeye sürekli onunla taharet aldım 1 haftada falan geçti. Çok kötü bir şey ya Allah şifa versin. Sürekli oluyorsa bu yöntemi de yapıyorsundur ama yazayım dedim.

Canım öyle tabi de çocukluk çağlarında dalga konusu yapıyor ya arkadaşları öyle olsun istemem.Biz de kepçe kulak hiç yok birde

Öneri için sağol.Ben de uzun süredir olmuyorum.

Bizde öyle valla şuan 48 li hiç açılmamış kutum var bir de geçen ay kampanyaya denk geldik %30 indirim vardı ordan da 40 paket devam mendili aldık. Herhalde yaşına kadar götürür bizi
Devam mendili hiç kullanmadım canım yenidoğan iyi diye denemedim de hiç :)
Ben aktif bebek +4 kullanıyorum,premium care bende de tasırdı simdilik bundan memnunum cnm,oturdugunda da tasmıyor
Teşekkürler canım 4+ alacak eşim bakalım taşmaz inş.

Devam mendili hiç kullanmadım canım yenidoğan iyi diye denemedim de hiç :)

Teşekkürler canım 4+ alacak eşim bakalım taşmaz inş.
Bende daha kullanmaya başlamadım ama bi tanıdıkta gördüğümde içeriği aynı sadece ekstra zeytinyağlı ve daha yumuşak olduğunu görünce bi de böyle alalım dedik

Bizde değişim olmadı evet hafif yeşil hangi marka kullanıyorsun

Ben sağlık ocağının verdiği vegaferonu kullanıyorum, kabızlık huzursuzluk vs. yapmadı, sadece koku ve renk değişimi oldu.
Çok geçmiş olsun..

4 gözle kar bekliyorum gelen giden yok
Evet bir türlü gelemedi ama bazı yüksek yerlere yağmış soğuğu var baya

Çok geçmiş olsun, bir an önce atlatır bebisleriniz hanımlar

Bu arada ıslak mendil ve bez konusu konuşulmuş, ıslak mendili sadece eşim kullanıyor bebegin altını değiştiğinde o da gunde bir defa, onun dışında ben hep pamuk ve su kullandım. E bebekteki kare pamuklar bunun için çok ideal. Pişik kremi için ise bepanthol ve Sebamed in pişik kremlerini onerebilirim her gün kullanmıyorum popoda kızarıklık olduğunda kullanıyorum yarım saat içinde geçiyor genelde ama Metehan çok kaka yapan bir bebek degil onun da etkisi olabilir herkes Sudocrem i öneriyor ama içeriğini bir okuyun derim bez olarak da pampers kullanıyoruz arada taşırma yapsa da memnunum genelde gece bezini degismiyorum sabahına tasabiliyor onun haricinde bir sıkıntı yasamadik

Bu demir damlası etkileri de sanırım çocuktan çocuğa değişiyor ben sidefer veriyorum bir sorun yaşamadık

Bizimki günde 2 3 defa yapıyo çok şükür o yüzden pişik önleyici kullanıyorum. Sudocrem de evde bulunduruyorum. Sadece kaka dan sonra sürsem yeter o zaman günde 3 defa sürmüş oluyorum ortalama
Mesela bezin iz yaptığı hafif kızarık yere sürüyorum ince bi tabaka bir daha ki bez açmam da kızarıklık gitmiş oluyo böyle gün içinde tuaf bi döngüye girdik

Çok güzelmiş çok da ucuz, kaçırmışım ben hangi siteden almıştın

Burun tıkanıklığı ve ishal biz de var aman allah korusunn

Burun tıkanıklığı ve ishal biz de var aman allah korusunn
Allah korusun inş sadece okadardır ve hemen geçer ama yinede Ateşine dikkat et canım bi anda yükseliyor. İlk gün sadece burun tıkanıklığı hapşırma vardı ertesi gün isal başladı akşamına bi anda 38 e çıktı ateşi

Sanırım en mantıklısı ufak paket alıp deneme yapmak. Ben indirimden aldım kocaman bir paket. Gerçi premium care den memnunum benim bebe kaka sızdırmıyor pek bu bezle.

Cok gecmis olsun acil sifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…