2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yakasından dolayı mı diyorsun Can'ım ağustos sonu doğum yapıcam inşallah kısa kol mu uzun kol mu iyi olur
ilk zamanlar için uzun kollu sanki daha uygun olur canm,ya da odanın ve havanın ısısına göre içine kısa kol veya kolsuz body üstüne de bir tulum ya da takım yeterli olur sanırım,açıkçası bende ağustos da ilk defa doğum yapacağım için sadece tahmin yürütüyorum,gerçi en güzeli annelik iç güdüsü size yol göstericektir,bazı bebekler sıcağı sewmiyor özellikle erkekler,ama dr un bize dediği ilk bir hafta 15 gün başını ve ayaklarını sıcak tutun,kıyafetlerini de siz ne giyiyorsanız bir kat fazlasını giydirin şeklindeydi,bütün dr lar bu konuda hemfikir sanırım,oda sıcaklığı 22-24 arası olmasına da dikkat edin demişti bebekler için uygun sıcaklıklarmış...

niyeyse ananeler daha iyi performans sergiliyor bu gibi durumlarda. :) Ama benim kv iyidir canım yaa sağolsun :) ona laf etmiş gibi olmayayım. Ama annem herşeyiyle sahipleniyo herşeyi kendi almak istiyo falan. Geçen gün ayy annnne burda çok güzel şeyler var birkaç parça alsammı dedim telefonda. sakıııın diye payladı beni. Niye noldu ki dedim. İlk kıyafetini o alacakmış :) Çok hevesli. kv bu kadar parçalamıyo kendini tabi. o da kızının çocuklarına böyle. doğuran canı değil ya ondan heralde bu fark :)

boşver canım takma kafana zaten çabuk büyüyorlar ben çoğunu giydiremedim bile.. giydirmezsin.. kayınvaliden görmek istese o varken giydir o yokken çıkar.. o da heveslenmiş napsın..
Doğru canım, öyle yapıcaz artık. Hevesini kırmak doğru olmaz.

kızlar ayrıca bebek doğduğu zaman şekerli su verin diyenlerde olucaktır,nedeni sarılık olmasın diye,kv demişti verelim verelim diye hayır demiştim vermicez, verdirtmedim de, oğlumun bir hafta sonraki kontrolünde sarılık olduğunu öğrendik,ve bundan dolayı 1 gün hastanede yatmıştı ,tabi bizim kv konuşmaya başladı ,vermedik verseydik olmıyacaktı, bir kaşıktan sanki nolcaktı vs vs
ama bilimsel açıdan yapılan araştırmalar da sezaryenlerin çoğun da, 35-37 haftalarda yapılan doğumlar da ayrıca anne ve babanın kan grup uyuşmazlıklarından dolayı bile sarılık olma riskleri yüksekmiş,ilk zamanlar kendimi suçlamıştım kendimi çok kötü hissetmiştim,zaten bir haftalık bebğini hastanede bırakıp ewe gitmek hiç kolay değilken...
ayrıca baş ucuna sarı tülbentte koymak adettendir bu da sarılıktan korurmuş dediler,buna karşı değildim mesela koyduk başucuna korudu mu hayır

Ay canm ne sinir oluyorsun boşver kendin beğen al sonra yok yaptık aldık lafını etmelerindense bırak almasınlar. Benimki ilk aldı. Geldi sözde baktı. Kendine baktirdi. Sinir etti beni. 11. Gün gitti. Çünkü çocuğu düşürecekti eşim fircaladi. Allah için ağzımı açmadım. Sonra onların tarafı aa geldi baktı lafını edip durdu. Yok bunu o aldı sunu bu aldı oldu. Ben sonrasına karıştırmadm. Zaten kendi de ondan sonra bozuldu mi ne çocuğa bir atlet almadı. İlk torun sözde bizde de. Zaten yapmasınlar almasınlar bende ınan istemiyorum. Kendi annen kardesin gibi olmuyor. Erkek kardesim doğum gününde çocuğa elbise almış getirmişti. Erkek ve bekar olmasına rağmen her gelişte birşeyler getirdi. Görümce gelir el boş sözde ölüp bitiyorlar.ay çok sertliğini bu konuda. Ama hiç almadı diye dert etmem içime almaması daha iyi. Ablam iki üç aya kargo yapar oyuncağı kıyafeti yollar. Yok canıyla bunları yapar. Bu gönülden gelme meselesi. Bosver

Hic bebek arabasiz olur mu? Kanguru gibi 7 24 tasiyacak misin ustelik cok cabuk buyuyorlar seneye yaza aliriz dedigi zaman cocuk neredeyse yurumeye basliyor zaten arabanin icinde durmak istemez o zaman...
teşşekkr edrm içim rahatladı yaaa:) bi avm ye bile gtsek koyarım arabasına gezeriz ... en basit örnek..

la rosa canm o modelden benim kv de de. Allahım bir ton para veriyor dandik şeylere. Hiç unutmuyorum daha hamileyken resim attı. 23 nisanda giysin diye kelebek kanatları ve asasi olan birşey almış. Eşim bu ne istemiyorum saçma şeyler dedi. Yanına getirmedi bile. Çocuğun temini yakacak kumaşlar almış. Bir bere atkı örmüş ya rabbim çocuğa oynasın diye veriyorum artık. Saçma sapan el kadar yapmış. Bir battaniye yapmış yamuk yılık. Birde kenarına çocuğun yüzünü zedeleyecek sus yapmış. Yani ınan nankörlük değil ama bırak ver parasını daha iyi. Biraz mantıklı ve makul olmak lazım. Ve anne babaya bırakmak lazım bu tarz şeyleri. Zevkine göre alsınlar bırakın. Ben birine hediye alırken illa bildik yerden alıyorum değişim kartı koyuyorum. Ki keyfince alsin daha iyi

KIZLAR mrb, az önce hastaneden geldim , sabah kalktım baktım biraz kan gelmiş, Dr gittim bebeğin eşi Rahime yakınmış , yukarı çıkması gerekiyormuş, zaten Protestan kullanıyordum, ona devam edeceğim birde ecopirin verdi,13+3 haftalık bebeğim, bu durumu yaşayanlar var mı aranızda?

cnm ben zaten hiçbişey demedim hayr alcaz faln diye hmm dedm sustum ... tabii ki bizim buralrda anneanne bi eşya babanne bi eşyasını alır..görümcelerime yağdırıyor ilk defa babanne olacak geliri iyi almasın da napsın lafta herşeyi alıyor ama icraata gelince pıss pıss eşime de dedim çamaşırını eşyasını biz alırız büyük eşyayı alcvaksa alsın almıcaksa benm alışverişime de lkarışmasın..(çünkü karışık biliyorum'çok pahalı',2ne gerek var' 'ee aldık yyeter o kadar' vs vs diyecekkk)

Kızlar suya atılıp eriyen kalsiyum ilacını icemiyorum midemi bulandırıyor. Yutamıyorum o suyu.
Hap şeklinde kullanan var mı.
Hangisini kullanıyorsunuz

bende çıkarım yani ki ağustos başı gbi olsa eylülde bayram miss gbi hava 20 günlük olduktan sonra çıkılır yani.. yook yook kesin karar verdm kıyafetlerini almaya sadecee eşimle gidicemm yoksa deli eder o gün benii

Aynen canım ya. Ben de onlara harcanan paraya acıyorum. Eksik çok, giydirmeyeceğim şeylere bi sürü para harcıyor. Çok istiyorsa daha bebek arabası falan gibi şeyler için modeli biz seçelim destek olsun. Neyse şimdi bir şey desek yanlış anlıcak, elini eteğini iyice çekicek. Sonuçta ilk torunu göz yumucaz artık.

Canm alıyorsa begendiginizi alsn almıyorsa hiç kafa yorma valla boşver. Siz alin butcenize göre daha iyi. Kız tarafı alınca lafını etmiyor da erkek tarafı pek bir farklı oluyor.
Hamileliğin en keyifli zamanlarını bile böyle saçma şeylerle strese donusturuyorlar. Beni en çok sonrası geriyor. Rabbim bir an önce sağlıkla doğumu yapıp evimize dondursun. Kimseye muhtaç etmeden iki üç güne toparlayayaim insallah. Bu kez de sen kaldın ben kaldım meselesi oluyor. Ne kavgalar ne sorunlar oluyor asıl o zamanlar. Lüzumsuz yere. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Yok canım abartmıyorsun. Biz de bebek arabasını eşimin ailesine aldırmayı planlıyoruz İlk torunları olacak kısmetse ellerini taşın altına koysunlar :) Ekim sonuna kadar havalar güzel gider bence..
aklın yolu bir bizimki de ilk defa babanne olacak ve maddi durumu gayeett iyi yani lafta herşeyini alırız yaparız ama icraat zayıfff

Ben de çok yoğun ve pıhtılı kanamayla gittim geçen hafta. Progestan kullanıyorum ve yatıyorum. Eş aşağıda aynen. İnşallah ileriki aylarda çıkar diyolar rahime dikiş atmaktan bile bahsetti doktor. İnşallah gerek kalmaz ve sağlıkla kucağımıza alırız

Aynen canm ya. Ben hep eşime anlattım. Bu böyle olmalı su şöyle diye çok şeyi kendimiz önden alıp odedigimizden çok sorun olmadı. Ama bence sen suna bayıldım diyip önceden beğenip eşine ballandıra ballandıra anlatsn o da annesine ona göre davranir. Sen arada kaynamamis olursun. Evladina kizamaz anne

zaten öyle olacak eşim dedi bak beğen bir iki ay sonra alalım takst makst öderiz gider... aminn evet doğumda da yok kim gelcek vs işide kafa yorucu.. kv 8.yıl hacca yazılalı bu yıl çıkma şansı yüksekmiş inşaalah çıkarda doğum zamnı ve lohusalığımn başında burada olmaz görümcemler hastaneye gelirz biz diyor ama isteyen kimmmm..... ???
annem biraz rahtsz bnm ama bana kvden daha iyi bakar eminim iyi ki yaz ayı okullar tatil oluncqa teyzoşlarım vs gelicekler inşallah ilk sürede toparlamam için hatta doğuma bile teyzemi istyrm denk gelir hayrlısı ile inşaallah

bizde de durum aynı gbi 3 tane görümce var ilk defa hala olacaklar insan bi hevesli olur yok annem tarafı hazırlıklara başladı bile kaçıncı yelek örülüyor battaniye örmeye başladılar ... annem zaten kendi dedi beşiğini alıcam diye demeden daha..

kendi kanın canın daha iyi bakıyor canm gerçekten. Kimi kv deler bambaşka oluyor keşke öylesi olsa da gelse de 40 gün baksa . Ama malesef benimki birşey bilmiyorum ne kadar ne yapsam ayağına yemek bile yapmadı. Eşim yaptı yazık. Bir hosaf kaynatmayi bilemedi. Çok hakkima girdi. Yavrumunda öyle. Umarım senin annen gelir canm. Benim annem yok

teşşekkr edrm içim rahatladı yaaa:) bi avm ye bile gtsek koyarım arabasına gezeriz ... en basit örnek..
Tabiki cnm zaten simdi bir dusunsene bebekler agustos da dogacak 40 i cikmasi eylulu ekimi bulacak evde durup bunalamayiz... eylul ekim bazen sicak bazen esintili olur ve araba korunakli birsey yani sart. Bunun aşisi var saglik ocagi var... gezmesi tozmasi var dedigin gibi avm si var... marketi var var da var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…