2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Cok gecmis olsun,bizde atlattık aydı durumları.nası zor bilirim...Onlara gelen bize gelsin diorum valla insan kıyamıyor...sizde atlatın insallah bi an önce.

Allahım bu ataklar hepimizi vurdu herhalde...
Uyku nedir bilmiyor yatır kalksın yatır kalksın... yenidoganken bile daha uzun uyurdu offf offff
Dedim diş mi acaba? Ama görünürde bişey de yok,,dilerim atak mıdır ne zımbırtıdır gecsin gitsin bebelerimizden

Benim elim gitmiyor ek gıdaya ya cok hevesliydim halbuki. 3 gün kaldı 6 ay dolmasına ama bende tık yok

Benim elim gitmiyor ek gıdaya ya cok hevesliydim halbuki. 3 gün kaldı 6 ay dolmasına ama bende tık yok
Çok zor ya bizim kilomuz az ve uykular kısa diye başladım hoş daha öğün olmadığı için etkilemiyor hiçbir şeyi ama insan bir garip oluyor yavrusu yuvadan uçup gitmiş gibi bir şey :)

el kol kalkmiyor,bel tutmuyor,emiri yatagindan dahi almaya güç yok,napicaz
aynisi kaynimda var

tedavilerden ve hamilelikten kalan bir takintim var
sunu yesek zararli mi,hamama gitsek sicak su zararli mi,ay sunu yemeyim sunu icmeyim

ben de istiyorum aslinda ama iste firsat bulmak lazim. bize de oylat,yalova,afyon yakin. oylati merak ediyorum aslinda. yuruyus yerleri falan da varmis. anama birakirim emiri. 2 gun kacariz:)

afyona gidemeseniz de ankara yakin iste ne guzel

Masallah deniz kuzusuna
Valla o huzunlu korku bende de var...emerek uyudugu icin uyku egitimi veresim yok..hal boyleyken ek gidaya baslamak da travmatik olacak
Ay o dusunceler bende de vardisonradan kendime geldim artik kasmaya gerek yok...yeme icme sicak su soguk su serbest...ogluş sensiz durur mu... Ay ben birakamam yaaaa gotururum

Nasıl gidiyor sevdi mi yoğurdu :)
Kilosu düşük yazmışsın canım kaç kilo.

Nasıl gidiyor sevdi mi yoğurdu :)
Kilosu düşük yazmışsın canım kaç kilo.
7.7 canım çok düşük değil ama işte anayiz biz :) 5 gündür yiyor ama buna rağmen her seferinde ilk defa yemiş gibi davranıyor :) alisamadi aslında bende az az veriyorum ona rağmen elimdeki kaşığı sarılıyor ortalık savaş alanı :)

Oy maşallah ne heyecanlı :) farklı bir şey verdin mi sebze falan sadece yoğurtla mı gidiyorsunz

İki gündür sebze püresi verdim ona daha da değişik tepkiler veriyor :)biraz bu ikili ile devam edip kan damlasından önce ya da sonra meyve püresi de vereceğim ikindi vakti
Afiyet olsun kuzuna . Ek gıdaya geçme zorunluluğu olmasa böyle iyiydik diyorum bende
Bide emzirirken uyuyor napcaz bilmiyorm

biz de gidemedik 2 yazdir
bu sene insallah bebislerle gideriz

Art arda doğmuş bizimkiler ofelyam sen ben şimdi 24.haftanın içindeyiz yanılmıyorsam.Büyük bir merakla 26 yi bekliyorum allahtan hem aşı hem 26.haftada evde birileri olacak
Bizimki erken girdi atağa daha 1 hafta var . Tarihleri şaşırdı neyseki haftaya memleketr gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…