2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Geçmiş olsun kuzuya. İnşallah tez zamanda iyileşir

Dayan son düzlüktesin, daha 15 günden fazla var bizim, bitmez ataklar bitmeez

Kizlar popo içi kizarklik var mi bebeklerinizde özellikle de süt diyeti yapanlar bizimki hep kırmızı hiç geçmiyor bir türlü ne kullansam uni bayb kullanıyorum ama pek ise yaramıyor gibi
Benim süt diyetiyle azalmıştı bi ara ama yeniden başladı. Hangi pişik kremini kullansam da geçmiyor içten düzelmedigi sürece, denenedigim yöntem kalmadı benim.

Gunaydinlar hasta bebis ve anneler e sifalar kolaylıklar diliyorum . İlk defa uzun uyudu oğlum. Diğer günlerin yorgunluğu çıktı resmen. Ama endişe ettim acaba birşey oldu aç mi diye :) resmen delilik annelik. Vücut dinlenmeye alışkın değil ya otomatik kalktım :) bu enerjiyle yemek yaptım bu saatte

Bizim de özellikle oradaki pisik hiç geçmiyor krem sursem biraz geçiyor ertesi gün tekrarliyor neden oluyormuş acaba?

Bizim de özellikle oradaki pisik hiç geçmiyor krem sursem biraz geçiyor ertesi gün tekrarliyor neden oluyormuş acaba?
Alerjik bildiğim kadarıyla. Bir de amip yapabiliyor onu. Antibiyotik tedavisinden sonra da birkaç gün geçmiyor. Benim deneyimlediğim nedenleri bunlar. Daha fazlası var mı bilmiyorum ama inşallah hepsini deneyimlemek zorunda kalmayız.

Amip var mı baktirmadik hiç. Ne gibi belirtiler vardı amipte?Ben doktordan kaka tahlili istediğimde çok ve sık kaka yaparsa gerek var demişti

Günaydın.
Uykusuz gözlerle yazıyorum bu cümlelerimi..
Bizim saat 21.30 22 de uyuyan bebeğimiz gitti yerine dk başı uyanıp ağlayan bi bebek geldi.3 4 gündür bu böyle.
Dün uyumadan yıkadık rahatlasın daha uzun uyur diye. Yook olmadı hiç fayda etmedi . 2 aydır falan görmemiştik bu hallerini. Gecede saat başı uyandı uyumak bilmedi.
Sonra ben ne yaptım da bu çocuk böyle diye düşününce çözdüm.
Rutini hiç değiştirmedim . Gün içinde her şey aynı farklı olan tek şey yeni kullanmaya başladığımız demir ilacı.
Gece hemen bi araştırma yaptm ve malesef demir ilaçlarının bu şekilde huzursuzluk yaptığını öğrendim.
Sonuç olarak ya değiştireceğiz yada bi kan tahlili yaptırıp hiç kullanmayacağız.
Doktorumuz ferromixin isimli toz demir ilacı vermişti ama ek gıdaya geçmediğimiz için kullanamadık.
Eski günlerim dönsün istiyorummm...

Kizlar popo içi kizarklik var mi bebeklerinizde özellikle de süt diyeti yapanlar bizimki hep kırmızı hiç geçmiyor bir türlü ne kullansam uni bayb kullanıyorum ama pek ise yaramıyor gibi
canım bizimde süt alerjisinden olmuştu hatta yara gibi olmuştu 10 tane farklı farklı pişik kremi kullandık sudokreminden sebamed bepantol lr hiç biri fayda etmedi tek çözüm kaynamış ılımış suyla pamuğu ıslattım öyle temizledim altını her açmada önce mavi olan hametan sürdüm arkasınada desitin o da mavi olanından 5 gün içerisinde geçti bir daha da olmadı sık sık poposunu yıkadım havalandırdım tabi. şimdi pişik olmuyor. daha önce alıp kullanmadığımız fayda görmediğimiz kremleri kullanıyorum şimdi çok şükür pişik olmuyor artık.

Amip var mı baktirmadik hiç. Ne gibi belirtiler vardı amipte?Ben doktordan kaka tahlili istediğimde çok ve sık kaka yaparsa gerek var demişti
mukuslu yeşil kokulu ve çok sıvı kaka hatta bazen kakada nokta şeklinde kan.günde 5-6 defa kaka, aşırı kusma ve ateş canım.

Kakada mukus, bazen kan, kaka renginde çeşitlilik yeşil ve kahvenin tonları, huzursuzluk. Belirtiler bunlar. En gec yarım saat önce yapılmış bir kakada yapılan tahlille anlaşılıyor.

Demir damlasinin yanında bir de atağın en can alıcı yerinin kıyısındasınız sanırım onun da etkisi var muhtemelen.

atagin en can alici yeri

Off malesef ya

rossmandan babydream diye bi pisik kremi aldim. simdiye kadar kullandigim en iyi krem bu oldu. tavsiye ederim.

el kol kalkmiyor,bel tutmuyor,emiri yatagindan dahi almaya güç yok,napicaz
Acaba termal bir tatile mi gitseniz 1 -2 geve bile yeter.belki rahatlatir vucudunu...biz dusunuyoruz.ankaranin ilcelerinde var..en uzak afyona gidebiliriz..benim psikolojik olarak da ihtiyacim var..ek gidaya baslamadan gidersek daha kolay olur.yazin da ayagimiz suya degmedi cildiricimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…