2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
atopik arkadasimiz var. O gorur cvp atar. Yatin istirahat edin 20. Haftaya dogru yukari cikma ihtimali var plesantanin cok gecmis olsun

İnşallah yukarı çıkar , benim de 10 gün önce çok fazla ve pıhtılı kanamam oldu ama hiç böle bişeyden bahsetmediler, bugün kanamam çok azdı , Bnm kilomda fazla ondan mı ki Allah yardımcımız olsun inşallah

Kızlar nasılsıniz herşey yolundadır umarım ben şimdi geldim yeni doktorumdan herşey yolunda dedi çok şükür ikili testte iyi çıktı hatta gününden 3 gun ilerde dedi Çok beğendim doktoru gayet iyi anlayışlı ve açıklayıcı biri buda yeni fotomuz teyzeler hadi bakalım bir tahminde bulunun bu arada cinsiyet için %80 erkek dedi kızlar

İnstagramda hediyelik kokulu taş satan öok yer var Can'ım doğum yaklaşsın da ben de Hatura bişeyler yaptırmak istiyorum keçe veya taştan haberleşelim nereye yaptırdığımızı

Yok canım abartmıyorsun. Biz de bebek arabasını eşimin ailesine aldırmayı planlıyoruz İlk torunları olacak kısmetse ellerini taşın altına koysunlar :) Ekim sonuna kadar havalar güzel gider bence..
Direk siz mi söylediniz Can'ım kendileri mi söyledi alalım diye ben kimseye al diyemem de onlar da bulaşmazsa büyük ihtimalle biz alırız hepsini

Hiç alakası yok için rahat olsun ben zayıfım. Hatta hiç tehlikeli hareket yapmadım vs. Yani yapısal olabilir bilmiyorum ki ailede de böyle bişey yaşayan duymadım. Olacağı varsa oluyor. Ama o korkuyu yaşadım. Hiç birşey almaya cesaret edemiyorum.Allah bu kadar heveslenmiş umutlanmışken kucağımzı boş koymasın. Araştırdıkça ileriki aylarda düşük yapan filan duyuyorum. Psikoloji gidiyor cidden. Her zaman Allaha emanet diyoruz yapacak bişey yok. Sen yatıyor musun

Direk siz mi söylediniz Can'ım kendileri mi söyledi alalım diye ben kimseye al diyemem de onlar da bulaşmazsa büyük ihtimalle biz alırız hepsini
Canım onların alacağından henüz haberi yokEşim diyecek. İyi bir şey aldırırız dedi Ben zaten bir şey diyemem

evde giydirirsiniz, üzülmeyin :) hiç yapmamasından iyidir bence :) bir de sohbet arasında beğendğiniz almak istediğiniz şeylerden bahsedin. belki onun için de daha kolay olur. belli ki almak isteyen bi kadın, en azından fikri olur. mesela atıyorum, kafadan geçirmeli bornozlar var çok rahat oluyomuş vs deseniz belki o da gider onu alır falan?

Doğru canım, artık çaktırmadan söylemeye çalışcam ama KV şehir dışında yaşıyor. Telde de olur mu o iş bilmem. Senede 2-3 kez görüşüyoruz. Baya bir şey almış, bize yavaş yavaş göndericekmiş fotoları ki biz aynı şeylerden gereksiz yere almayalım diye. Ben de istiyorum ki kıyafetleri ben kendim alayım, diğer gerekli şeyleri onlar alsın ama öyle olmıcak anlaşılan. Napalım, oluyor böyle şeyler. İyi niyetli sonuçta, idare edicez.

kıyafet dertleri başlamış grupta :) okuduğum kadarıyla ben de yazayım :) h&m gerçekten çok güzel modeller yapıyor. yalnız saf pamuk yazmasına bakmayın. biz bir iki kez iplik yakıp baktık, akrilik çıkıyor içinden biraz. mothercare müthiş. 3-6 ay diye alıyorsunuz bir body misal, nasıl oluyo bilmiyorum ama aylarca giyiyor. bir arkadaşım var hatta , hep bu mothercare kıyafetleri bebekle beraber büyüyor galiba derdi :))) o yüzden pahalı ama çok kaliteli. ve benim kızım aklı erdiği dönemde garip bir şekilde hep ordan aldığımız pijamaları giymek isterdi... bu arada heves edip önceden aldığımız bir sürü tarz ama dar pantolunu vs ayağına bile sürmedi... o yüzden ilerleyen zamanları vakti geldikçe almanızı tavsiye ederim. çünkü her çocuk başka :) bir arkadaşımın kızı 2 yaşında, ama çoook uzun zamandır lacivert giymiyor mesela,, bizimki de bir süre siyah giymedi. bir ara etek elbise giydiremedik şimdiyse kara kışta bile elbiseyle geziyoruz. zara lüzumsuz pahalı. görüntü süper ama kalite düşük. renkler çabuk soluyor, birçok kıyafeti de elde yıkama istiyor. ne kadar şort aldıysam hepsinin dikişler yamuldu yıkandıktan sonra. hırkaların rengi soldu falan... marksandspencer da ikinci favorim. ama indirim zamanı gitmek lazım. üçünü ve özellikle de daha büyükken giyebileceği ürünler için de panço çok güzel. c&a kapandı zaten. waikiki de uygun ama daha çok ev giyim için güzel. biz daha tarz şeyleri seviyorum dışarıda. fikir olsun diye kuzumun sadece vücudunun göründüğü birkaç foto ekleyebilirim size :) erkek için de güzel şeyler bakmıştım çok ama bizim yine kız olacağı için onlar düşüncede kalıcak tabi :)

Zaten başlarda çok kıyafet iyi oluyor. Sürekli yıkamamak için onunkileri yatarken falan giydirirsiniz artık :) ben de hiç konuşmuyorum o konularda kayınvalidem ile. Direk eşimle hallediyoruz. Annem de zaten alışveriş canavarı. En temizi öyle oluyor. Benim kayınvalide de örmeyi çok seviyor. Zevkli de o konuda. Yeleklerini falan epey giydirmiştim kışın. Hem de mutlu oluyor resmini falan görünce onlarla :)

ben varım bir de A atopikk vardı sanırım. Benim doktorum şu an için yapılacak ve korkulacak birşey olmadığını zamanla yukarı çıkması grektiğini söyledi. Bekliyoruz

Bebeklik fotosu bulamadım telefonda fazla ama böyle aşırı bebek bebek olmayan şeyleri daha çok seviyoruz biz. Bir de resimlerden birinde elinde tuttuğu şey sophie, diş kaşıyıcı. Kesinlikle tavsiye ederim. Nispeten pahalı ama çok rahatlatıcı. Hem de hatıra olarak kalıyor. Biz az alıp öz almaktan yana olduğumuz için bu tarz antibakteriyel boyasız vs çözümler bulunca kıyıp alıyoruz. Hediye listesi vs yapıcaksanız ona da ekleyebilirsiniz. Bunun kedi şeklinde olanını da kardeşimden istemiştim ben mesela :))))) ikinci resimdeki kıyafeti mothercare 0-3 aydı; 6 ay giydi hala taş gibi... ilk resim mango baby, hem tarz hem zaraya vs nispeten daha uygun fiyatlı ürünleri var, onu da tavsiye ederim :) siyah beyaz tulumu da H&M erkek reyonundan almıştım, pembeden bunalan kız anneleri, erkek reyonlarına da bakmanızı tavsiye ederim :) Eteği panço, bir yıldır giyiyoruz, ayağında parçalanıcak diye korkuyorum ama aşk yaşıyor ve hiç solmadı mesela, panço da candır yani :) ufak tefek fikir olsun dedim, kolay gelsin herkese :)

Eklentiler

• IMG_0993.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_0994.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_0995.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_0996.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_0998.webp
    76,5 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_0999.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_1001.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 81
İnstagramda hediyelik kokulu taş satan öok yer var Can'ım doğum yaklaşsın da ben de Hatura bişeyler yaptırmak istiyorum keçe veya taştan haberleşelim nereye yaptırdığımızı
Ben belki kendim yaparim cok eglenceli ve kolay hem herkes dogum izninde olur vakit olur heralde... internette anlatiyorlar inan cok basit arkadaslarla toplanip yapilabilir. Bir de kolonyalar var renkli siselere dolduruluyor hic duydun mu? Mevlid fln icin cok guzel bir hediyelik bence... onu disaridan yaptirtacagim buyuk ihtimalle ama haberleselim belki kokulu tasi da siparis ederiz

senaryolar çok fena. İlk öğrendiğimde 3 gün kendime gelemedim araştırdıklarımdan dolayı. Ama olmamış bişey için kendimi yıpratmamın hiçbir gereği ve faydası olmadığını kabullendim artık. İyi senaryolara bakıyorum ve iyi düşünüyorum. En kötüsünü düşünmenin hiçbir faydası yok ama güzel düşünmek depresyondan çıkmamı sağladı. hiç tavsiye etmiyorum internetten araştırma yapmanı. Herkesin durumu çook farklı. Doktorunun ne dediği önemli.

o şişeler kapalıçarşıda çok uygun, hatta üşenmezseniz şark handa daha da uygun. onu çok kolay yaparsınız kendiniz. ben bile yapabilirim sanırım :)))

Kolonyaları da gördüm Can'ım onlar da aklımın ucunda birkaç ay dah geçsin de fikri alışverişi yaparız karar verirken keçeden kapı süsleri falan var onları da çok beğeniyorum ben ayrı oda yapamıcam ama hastane odası sonrasında da yatak odası kapısında kullanılmak üzere aşabilirim yada yapabilirim kolaysa bir tabe

Eklentiler

• image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 77
Yüklediğim tarz kapı süsü de hoşuma gidiyor yapmak kolay Mıdır acaba dışarda yaptırmak pahalı olur mı
Bir yaş doğum gününe de kokulu taştan çerçeve dağıtanları gördüm o da çok hoşuma gitti doğumda kolonya yaş günüde kokulu taş da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…