KIZLAR mrb, az önce hastaneden geldim , sabah kalktım baktım biraz kan gelmiş, Dr gittim bebeğin eşi Rahime yakınmış , yukarı çıkması gerekiyormuş, zaten Protestan kullanıyordum, ona devam edeceğim birde ecopirin verdi,13+3 haftalık bebeğim, bu durumu yaşayanlar var mı aranızda?
İnşallah yukarı çıkar , benim de 10 gün önce çok fazla ve pıhtılı kanamam oldu ama hiç böle bişeyden bahsetmediler, bugün kanamam çok azdı , Bnm kilomda fazla ondan mı ki Allah yardımcımız olsun inşallahBen de çok yoğun ve pıhtılı kanamayla gittim geçen hafta. Progestan kullanıyorum ve yatıyorum. Eş aşağıda aynen. İnşallah ileriki aylarda çıkar diyolar rahime dikiş atmaktan bile bahsetti doktor. İnşallah gerek kalmaz ve sağlıkla kucağımıza alırız
Çok teşekkür ederim inşalllahatopik arkadasimiz var. O gorur cvp atar. Yatin istirahat edin 20. Haftaya dogru yukari cikma ihtimali var plesantanin cok gecmis olsun
İnstagramda hediyelik kokulu taş satan öok yer var Can'ım doğum yaklaşsın da ben de Hatura bişeyler yaptırmak istiyorum keçe veya taştan haberleşelim nereye yaptırdığımızıAy insallah dediginiz gibi olur benim bunye kilo konusunda inatçidir da:) deneyin tabi internette gayet ozel ders gibi anlatiyorlar. Mesela gecen gun kokulu taş diye bisey ogrendim bebek hediyeligi gibi gelenlere verilebilir yapimi fln da cok kolay hatıra olsun işte
Direk siz mi söylediniz Can'ım kendileri mi söyledi alalım diye ben kimseye al diyemem de onlar da bulaşmazsa büyük ihtimalle biz alırız hepsiniYok canım abartmıyorsun. Biz de bebek arabasını eşimin ailesine aldırmayı planlıyoruzİlk torunları olacak kısmetse ellerini taşın altına koysunlar :) Ekim sonuna kadar havalar güzel gider bence..
Hiç alakası yok için rahat olsun ben zayıfım. Hatta hiç tehlikeli hareket yapmadım vs. Yani yapısal olabilir bilmiyorum ki ailede de böyle bişey yaşayan duymadım. Olacağı varsa oluyor. Ama o korkuyu yaşadım. Hiç birşey almaya cesaret edemiyorum.Allah bu kadar heveslenmiş umutlanmışken kucağımzı boş koymasın. Araştırdıkça ileriki aylarda düşük yapan filan duyuyorum. Psikoloji gidiyor cidden. Her zaman Allaha emanet diyoruz yapacak bişey yok. Sen yatıyor musunİnşallah yukarı çıkar , benim de 10 gün önce çok fazla ve pıhtılı kanamam oldu ama hiç böle bişeyden bahsetmediler, bugün kanamam çok azdı , Bnm kilomda fazla ondan mı ki Allah yardımcımız olsun inşallah
Canım onların alacağından henüz haberi yokDirek siz mi söylediniz Can'ım kendileri mi söyledi alalım diye ben kimseye al diyemem de onlar da bulaşmazsa büyük ihtimalle biz alırız hepsini
Ya kızlar valla KV bir şey alsa dert almasa dert. Bizimki de kıyafet almaya başlamış, dün bir resim gönderdi. Ne kadar zevksiz şeyler. Ben onları nasıl giydiricem çocuğuma.Hele bir tane alt almış poposunda "Dikkat gaz kaçağı" yazıyor. Ya ben onu nasıl giyindiricem? Bana böyle şeyler komik gelmiyor. Eşim de hiç beğenmedi, diyor dolabın arkasına saklarsın, giydirme. Bir tane de cırtlak sarı almış
Valla nankörlük mü yapıyorum bilmiyorum ama çok almak istiyorsa, hediye kartı falan atsın biz kendimiz alırız daha iyi olur. :)
evde giydirirsiniz, üzülmeyin :) hiç yapmamasından iyidir bence :) bir de sohbet arasında beğendğiniz almak istediğiniz şeylerden bahsedin. belki onun için de daha kolay olur. belli ki almak isteyen bi kadın, en azından fikri olur. mesela atıyorum, kafadan geçirmeli bornozlar var çok rahat oluyomuş vs deseniz belki o da gider onu alır falan?
Doğru canım, artık çaktırmadan söylemeye çalışcam ama KV şehir dışında yaşıyor. Telde de olur mu o iş bilmem. Senede 2-3 kez görüşüyoruz. Baya bir şey almış, bize yavaş yavaş göndericekmiş fotoları ki biz aynı şeylerden gereksiz yere almayalım diye. Ben de istiyorum ki kıyafetleri ben kendim alayım, diğer gerekli şeyleri onlar alsın ama öyle olmıcak anlaşılan. Napalım, oluyor böyle şeyler. İyi niyetli sonuçta, idare edicez.
ben varım bir de A atopikk vardı sanırım. Benim doktorum şu an için yapılacak ve korkulacak birşey olmadığını zamanla yukarı çıkması grektiğini söyledi. BekliyoruzKIZLAR mrb, az önce hastaneden geldim , sabah kalktım baktım biraz kan gelmiş, Dr gittim bebeğin eşi Rahime yakınmış , yukarı çıkması gerekiyormuş, zaten Protestan kullanıyordum, ona devam edeceğim birde ecopirin verdi,13+3 haftalık bebeğim, bu durumu yaşayanlar var mı aranızda?
Ben belki kendim yaparim cok eglenceli ve kolay hem herkes dogum izninde olur vakit olur heralde... internette anlatiyorlar inan cok basit arkadaslarla toplanip yapilabilir. Bir de kolonyalar var renkli siselere dolduruluyor hic duydun mu? Mevlid fln icin cok guzel bir hediyelik bence... onu disaridan yaptirtacagim buyuk ihtimalle ama haberleselim belki kokulu tasi da siparis ederizİnstagramda hediyelik kokulu taş satan öok yer var Can'ım doğum yaklaşsın da ben de Hatura bişeyler yaptırmak istiyorum keçe veya taştan haberleşelim nereye yaptırdığımızı
senaryolar çok fena. İlk öğrendiğimde 3 gün kendime gelemedim araştırdıklarımdan dolayı. Ama olmamış bişey için kendimi yıpratmamın hiçbir gereği ve faydası olmadığını kabullendim artık. İyi senaryolara bakıyorum ve iyi düşünüyorum. En kötüsünü düşünmenin hiçbir faydası yok ama güzel düşünmek depresyondan çıkmamı sağladı. hiç tavsiye etmiyorum internetten araştırma yapmanı. Herkesin durumu çook farklı. Doktorunun ne dediği önemli.Hiç alakası yok için rahat olsun ben zayıfım. Hatta hiç tehlikeli hareket yapmadım vs. Yani yapısal olabilir bilmiyorum ki ailede de böyle bişey yaşayan duymadım. Olacağı varsa oluyor. Ama o korkuyu yaşadım. Hiç birşey almaya cesaret edemiyorum.Allah bu kadar heveslenmiş umutlanmışken kucağımzı boş koymasın. Araştırdıkça ileriki aylarda düşük yapan filan duyuyorum. Psikoloji gidiyor cidden. Her zaman Allaha emanet diyoruz yapacak bişey yok. Sen yatıyor musun
Ben belki kendim yaparim cok eglenceli ve kolay hem herkes dogum izninde olur vakit olur heralde... internette anlatiyorlar inan cok basit arkadaslarla toplanip yapilabilir. Bir de kolonyalar var renkli siselere dolduruluyor hic duydun mu? Mevlid fln icin cok guzel bir hediyelik bence... onu disaridan yaptirtacagim buyuk ihtimalle ama haberleselim belki kokulu tasi da siparis ederiz
Kolonyaları da gördüm Can'ım onlar da aklımın ucunda birkaç ay dah geçsin de fikri alışverişi yaparız karar verirken keçeden kapı süsleri falan var onları da çok beğeniyorum ben ayrı oda yapamıcam ama hastane odası sonrasında da yatak odası kapısında kullanılmak üzere aşabilirim yada yapabilirim kolaysa bir tabeBen belki kendim yaparim cok eglenceli ve kolay hem herkes dogum izninde olur vakit olur heralde... internette anlatiyorlar inan cok basit arkadaslarla toplanip yapilabilir. Bir de kolonyalar var renkli siselere dolduruluyor hic duydun mu? Mevlid fln icin cok guzel bir hediyelik bence... onu disaridan yaptirtacagim buyuk ihtimalle ama haberleselim belki kokulu tasi da siparis ederiz
Kolonyaları da gördüm Can'ım onlar da aklımın ucunda birkaç ay dah geçsin de fikri alışverişi yaparız karar verirken keçeden kapı süsleri falan var onları da çok beğeniyorum ben ayrı oda yapamıcam ama hastane odası sonrasında da yatak odası kapısında kullanılmak üzere aşabilirim yada yapabilirim kolaysa bir tabe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?