2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

internet hem faydalı hem de bilgi çöplüğü haline gelmiş durumda gerçekten. ben 22-23 yaşımda falan doktorum ''sende pko sendromu var dediğinde ''mühim birşey mi, şöyle mi böyle mi'' diye çok sormuştum doktoruma, ''ilacınızı kullanın, takiplerinize gelin ve lütfen internetten araştırmayın'' demişti :) o yıllardan beri kulağıma küpe, hiçbir hastalık teşhis tanı tedavi vs için internetten fazla araştırma yapmam. bilimsel bir makaleye rast gelirsem okurum o kadar... o da sadece yazanın anadili Türkçe veya bildiğim bir dilse, çeviri değilse... güvendiğim doktora gider, haliyle gittiğim doktora da güvenmeye devam ederim. yoksa anlamsız stres yaşıyoruz gerçekten...

Kızlar o ayakli tulumlar pjamalar çorap giydirmeyince çıkıyor ayaklarından :) zaten bol geliyor kıyafetler durmuyor minik ayaklarda yazın nasıl olur bilmiyorum ama yine ilk dogdunda ince bir çorap giyilir galiba

aynen katılıyorum. Kesinlikle hepimiz böyle yapmalıyız yoksa üzülen biz oluyoruz. Dr sıkıntı yok dese de rahtalamıyo insan bu sefer.

Selam kızlar, benimkiler ikiz olduğu için temmuz annesi mi yoksa ağustos annesi mi olacağım bilemiyorum.
Benim kızım temmuz sonunda doğdu aldigim hastane çıkışları ve 5li takımları çok az kullandık. Çünkü çok sıcakti citcitli aletlerle geçirdik. Tabikide aksamlari yatarken hafif uzun kollu giydirdim.Hergün banyo yaptık atlattık☺yine aynı günler bekliyo bu sefer agustos basi

Şu gebelik dönemi gerçekten çok ilginç. benim de patates kızartması hele de normalde ağzıma sürmediğim ketçap resmen burnuma burnuma kokuyo :)
benim de öyle ya kola içmem normalde ama canım istiyor kızartma falan cips tutabildiğim kadar tutuyorum artık kendimi

maşallah benden tarz kareli tulumuna da bayıldım

Hastane çıkışı dediğin hangisi Can'ım

iyi akşamlar hepinize ayy çok heyecanlyıım bugün ilk cicisini aldık babası seçti aşık olduk görünce :) Allahım hepimizin sağ salim kucağına almasını nasip etsin inşallah rahatsız arkadaşlar geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsiniz biz buradayız siz burada takılın hep moral çok ama çok önemli kendinizi hiç üzmeyin olur mu

Bebegin cildindeki kremsi yapiyi cildinin emmesi gerekiyormus galiba o sebepten yıkamayın diyorlar. Iste bu da benim bir yerlerden duydugum bisey tecrubesiz olunca bilemiyor da insan
Bizde yikamayin dedi doktorumuz dusene kadar bir hafta insan yikamak istiyor ama ocak ayiydi dedigin gibi cilt icin olabilir cok hassas oluyorlar evet gobek oyuntulu bezler ise yariyor o donem ama kucuk paket olsa yeterli bence ilk dogdugunda cok sik degisiyor gobek dusunce normallere geciliyor zaten

Valla kanada vancouverda yasiyorum ama epidural sezeryanda bebegi once temizlediklerini izledim sonra benim yanima getirdiler fotolarida var ama dediginiz akintilardan bulama olayi yoktu

arch2401 sen düşük yaptım demiştin sanırım daha önce. Üzmek istemem ama rahim açıklığından dolayı mı oldu ve hangi aylarda oldu. Cevaplarsan sevinirim

Evet duymuştum ama hastanede ne şekilde uygulandı bu işlem bilemiyorum açıkçası, genel anestezi olduğum için o heyecan ve stresten de bu konu hakkında konuşmak hiç aklıma gelmemişti
Ben epidural sezeryan oldum ama sanirim iki dakka oldu olmadi net bir sure yok aklimda hircin bir aglama sesi duydum sonra fotograf falan cekmisler esimin istegi uzerine ilk neden rahatsiz ettiniz beni dercesine ama iki dakka surmedi sanirim. Eger bu sefer sizden once olursam suresini net soylerim

Inanin hepside batil seyler en guzeli bebegim emiyor sanipta saatlerce bebegi ac birakmayin en kilit nokta bu siz koca bir gun sezeryandan cikip bunyeniz zaten bir sok yasamis normalin disinda bir cerrahi gecirip uzerine o gun sutunuzun mucizevi bir sekilde gelmesini beklemeyin bunlar sanirim ilk bebekte olabiliyor sarilik bebegin acligiyla alakali emicek diye saatlerce ugrasip gerilmeyin memeye tutun bes dakka emmeyi bile beceremezler zaten mama verin zaten ilk gun karin kapasitesi bir kiraz kadar kucuk demem o ki dogunca sut gelicek diye iskence yasamayin bebekler sarilik olmasin zaten 37 , 38 haftada aliniyorlar bir hafta musade edin hersey kendiliginden duzene giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…