2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
A ahmedin_annesi naptınız doktora götürmüş müydünüz yavruyu. Biz bu sabah götürdük doktor ciğerde de hafif hırıltı var dedi buhar verdi. Hapşırık ve öksürük halen devam bir de gözler akmaya başladı. Sizde durum nasıl

Bizim rahat 1 aydir dis belirtileri var alt dis etinde onden ikisi iyice sismis ama daha cikmaya niyeti yok herhalde mahvoldu kuzum o da ben de uykusuz geceler mizmiz gunler
Kaç günde çıkıyor bu diş acaba ya kıyamam bebislere. Hadi biz neyse bi şekilde enerji buluruz ama onlar bildiğin eziyet çekiyorlar

Kaç günde çıkıyor bu diş acaba ya kıyamam bebislere. Hadi biz neyse bi şekilde enerji buluruz ama onlar bildiğin eziyet çekiyorlar
Evet canim aynen oyle kiyamam geceleri aglar gibi sesler cikariyor uykusunda belki cani aciyor bilemiyorum ilk benim de yasayarak ogreniyorum onunla bu ay genel bir kontrol icin gidecegiz dr soracagim bakalim ..

Kızlar bişey sorcam bu aşıları olması gerekenden geç yaptirabiliyorduk dimi? Bizim 6.ay aşıları var yarın ama ben pazartesi yaptırmayı düşündüm sağlık ocağını da aramadim arasam mi sabah acaba?

Evet canim aynen oyle kiyamam geceleri aglar gibi sesler cikariyor uykusunda belki cani aciyor bilemiyorum ilk benim de yasayarak ogreniyorum onunla bu ay genel bir kontrol icin gidecegiz dr soracagim bakalim ..
Oyy kuzuya ya.. Biz de cumartesi gidicez 6.ay kontrolüne cnm ben de sorcam haberleselim yine doktor sonrası

Sorun olmaz bir kac gunden diye biliyorum ben de 2. Asi zamani bikac gungec gidebilmistim sorun olmadi bir sonraki asi tarihini ona gore ayarliyorlar

Sordugunuz icin ckk tesekkur ederim.Nezle,Ciğer temiz dedi. Burnunu açık tutmaya çalışıyorum. Öksürük aynen devam eczacı azicik vicksi sıcak suya koy odada petegin üstüne koy,gece Burnunu rahatlatır dedi. İnsallah öyle olur ama 1.5 saattir uykuya calmakta problem yaşıyor. Dün gece hiç uyumadi gibi sabaha karşı uyudu. Bu gece umarım tüm hasta bebekler sifa bulur. Güzel uyurlar amin

Dün de bende vardı kakaolu kek yaptım kabak tatlısı yaptım kuruyemiş falan ıvır zıvır hazırladım çok bile yaptım
Haklısın aslında pek ugrasmamak lazım çocuklarla zor oluyor. Gelen insanlarda umarım anlayışlı olur. Bugün benden birşey çıkmadı da bakalım önümüzdeki günler neler olacak. Oğlum sağlıklı olsun da gerisi bos

Canım hayırlı olsun kuzunun dişleri maşallah

Evet canım bize 1 hafta içinde yaptırabilirsnz demişti hemşiremiz bizde geç yaptırıcaz baya ağır bi aşı çünkü. Sünnetle bir olmasım dedik.

Evet canım bize 1 hafta içinde yaptırabilirsnz demişti hemşiremiz bizde geç yaptırıcaz baya ağır bi aşı çünkü. Sünnetle bir olmasım dedik.
Anladim cnm bizim de bugun bi ara Ateşlendi bi de burnu tikanik sürekli ben de korktum cumartesi bi doktorumuz görsün aşı sonra olsun diye düşündüm

Aşı olunca hiçbir şey olmayacak.
Belki ağlamaz bile..
sinek ısırığı gibi geçecek..
ağır bir aşı değil ya..
ateş falan yapmaz..
öncekiler de bir yan etki olmadı bunda da olmayacak..
Olursa da hemen geçecek..

İnşallah..

6. Ay aşısı için evrene mesajlarım. Bir kitap okuyorum evrene ne yollarsan o muhakkak dönüp sana gelir. Hep iyi şeyler konuşalım. Benim hayat felsefem bu. Aşırı iyimser ama Polyana değil, aynı zamanda da gerçekçi..

Herkese uzun uykulu geceler. :)

Antikalık mı bilemicem ama bende oyleyim o yüzden yatmadan kitap okumuyorum artık hele roman asla. Ozlemisim resmen
Ahmedin annesi tarif isteyince aha dedik greçın tarif yazacak kacirmamam lazım
Allah sifalar versin kuzucuga. Insallah cabuk toparlar temizlenir cigerleri kiyamam.

Aminn hiçbir bebe hasta olmasın ya yaşlı gözlerle bakıyor masum masum

Selam herkese benim Kuzumda hasta antibiyotik başladık iştahsız emmiyor mama içmiyor çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…