- 8 Nisan 2015
- 1.235
- 1.874
- 133
Kaç günde çıkıyor bu diş acaba ya kıyamam bebislere. Hadi biz neyse bi şekilde enerji buluruz ama onlar bildiğin eziyet çekiyorlarBizim rahat 1 aydir dis belirtileri var alt dis etinde onden ikisi iyice sismis ama daha cikmaya niyeti yok herhalde mahvoldu kuzum o da ben de uykusuz geceler mizmiz gunler
Evet canim aynen oyle kiyamam geceleri aglar gibi sesler cikariyor uykusunda belki cani aciyor bilemiyorumKaç günde çıkıyor bu diş acaba ya kıyamam bebislere. Hadi biz neyse bi şekilde enerji buluruz ama onlar bildiğin eziyet çekiyorlar
Oyy kuzuya ya.. Biz de cumartesi gidicez 6.ay kontrolüne cnm ben de sorcam haberleselim yine doktor sonrasıEvet canim aynen oyle kiyamam geceleri aglar gibi sesler cikariyor uykusunda belki cani aciyor bilemiyorumilk benim de yasayarak ogreniyorum onunla bu ay genel bir kontrol icin gidecegiz dr soracagim bakalim ..
Masallah sizeOyy kuzuya ya.. Biz de cumartesi gidicez 6.ay kontrolüne cnm ben de sorcam haberleselim yine doktor sonrası
Sorun olmaz bir kac gunden diye biliyorum ben de 2. Asi zamani bikac gungec gidebilmistim sorun olmadi bir sonraki asi tarihini ona gore ayarliyorlarKızlar bişey sorcam bu aşıları olması gerekenden geç yaptirabiliyorduk dimi? Bizim 6.ay aşıları var yarın ama ben pazartesi yaptırmayı düşündüm sağlık ocağını da aramadim arasam mi sabah acaba?
Sordugunuz icin ckk tesekkur ederim.Nezle,Ciğer temiz dedi. Burnunu açık tutmaya çalışıyorum. Öksürük aynen devamA ahmedin_annesi naptınız doktora götürmüş müydünüz yavruyu. Biz bu sabah götürdük doktor ciğerde de hafif hırıltı var dedi buhar verdi. Hapşırık ve öksürük halen devam bir de gözler akmaya başladı. Sizde durum nasıl
Haklısın aslında pek ugrasmamak lazım çocuklarla zor oluyor. Gelen insanlarda umarım anlayışlı olur. Bugün benden birşey çıkmadı da bakalım önümüzdeki günler neler olacak. Oğlum sağlıklı olsun da gerisi bosDün de bende vardı kakaolu kek yaptım kabak tatlısı yaptım kuruyemiş falan ıvır zıvır hazırladımçok bile yaptım
Yalniz tek bir kelimeyi bile dogru yazamamisim minnps kucagimdayken tercume ediyorum dogumdan beri sayili disari cikmis biri olarak dort gozle bekliyorum siz anladiniz
İnşallah cnm, sürekli birşeyleri kemirme halindeydi zaten.. artık elma veriyorum onu kemiriyor birkaç gündür. Rahatlatıyor sanırım o da, sonrasında emip uyuyor hemen çünkü :) hepsi rahat geçirsin, hepsinin inci gibi dişleri olsun inşallah
Evet canım bize 1 hafta içinde yaptırabilirsnz demişti hemşiremiz bizde geç yaptırıcaz baya ağır bi aşı çünkü. Sünnetle bir olmasım dedik.Kızlar bişey sorcam bu aşıları olması gerekenden geç yaptirabiliyorduk dimi? Bizim 6.ay aşıları var yarın ama ben pazartesi yaptırmayı düşündüm sağlık ocağını da aramadim arasam mi sabah acaba?
Anladim cnm bizim de bugun bi ara Ateşlendi bi de burnu tikanik sürekli ben de korktum cumartesi bi doktorumuz görsün aşı sonra olsun diye düşündümEvet canım bize 1 hafta içinde yaptırabilirsnz demişti hemşiremiz bizde geç yaptırıcaz baya ağır bi aşı çünkü. Sünnetle bir olmasım dedik.
Antikalık mı bilemicem ama bende oyleyim o yüzden yatmadan kitap okumuyorum artık hele roman asla. Ozlemisim resmenCanım ben kitap okumaya bayılırım. Ama şöyle bir huyum var ki o kitap beni alıp götürüyor ve ben onu elimden bırakamıyorum. Uykum gelmiyor tam aksi acaba diğer sayfada ne olacak diye gözlerim iyice açılır:) öyke antikayım biraz.
Ahmedin annesi tarif isteyince aha dedik greçın tarif yazacak kacirmamam lazımBu turtanin hamuru buzluğa giriyormuş daha önce denemedim ama yapan var. Turta kabın küçük borcam boyunda ve ince hamur seviyorsan yarım ölçü hamur yap harcı bol olsun yine. Çünkü tam ölçü hamur hep fazla geliyor.
Tavuk gogsu çok lezzetli içine damla sakızı yoksa da damla sakızlı falim atabilirsin bir tane.
Limonlu Kek harika bir tarif sadece süt ve yağı yarımşar bardak azaltıp limon suyu ekle yerine. Ceviz, kuru üzüm, yaban mersini ve kuru vişne de çok yakışıyor.
Portakallı kurabiye, tam mevsimi aslında ama robotu temizlemek eziyet margarin yüzünden.
Bir de bu var. Ben üzüm yerine parça çikolata koyuyorum. Bu da bir zamanlar neredeyse her hafta yaptığım tariflerden.
Turta hariç hepsini bir gün önceden yapabilirsin.
Allah sifalar versin kuzucuga. Insallah cabuk toparlar temizlenir cigerleri kiyamam.A ahmedin_annesi naptınız doktora götürmüş müydünüz yavruyu. Biz bu sabah götürdük doktor ciğerde de hafif hırıltı var dedi buhar verdi. Hapşırık ve öksürük halen devam bir de gözler akmaya başladı. Sizde durum nasıl
Geçmiş olsun canım önemli bişeyi yoktur inş hemen atlasın kuzucukAnladim cnm bizim de bugun bi ara Ateşlendi bi de burnu tikanik sürekli ben de korktum cumartesi bi doktorumuz görsün aşı sonra olsun diye düşündüm
Saol cnm,, darısı başınıza inşallahCanım hayırlı olsun kuzunun dişleri maşallah
Aminn hiçbir bebe hasta olmasın ya yaşlı gözlerle bakıyor masum masumAntikalık mı bilemicem ama bende oyleyim o yüzden yatmadan kitap okumuyorum artık hele roman asla. Ozlemisim resmen
Ahmedin annesi tarif isteyince aha dedik greçın tarif yazacak kacirmamam lazım
Allah sifalar versin kuzucuga. Insallah cabuk toparlar temizlenir cigerleri kiyamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?