Haklısın aslında pek ugrasmamak lazım çocuklarla zor oluyor. Gelen insanlarda umarım anlayışlı olur. Bugün benden birşey çıkmadı da bakalım önümüzdeki günler neler olacak. Oğlum sağlıklı olsun da gerisi bos
İnşallah cnm, sürekli birşeyleri kemirme halindeydi zaten.. artık elma veriyorum onu kemiriyor birkaç gündür. Rahatlatıyor sanırım o da, sonrasında emip uyuyor hemen çünkü :) hepsi rahat geçirsin, hepsinin inci gibi dişleri olsun inşallah
Kizlar merhaba 29 agustoa doğumlu kizim var normal.dogumla oldu
Adetim 10 gun sürdü biteli 14 gun oluyo ama hep leke geliyo kahve rengi bazen çamurumsu gibi oluyo 2 gündür gelmiyo gibi bise ama.oncesinde geldi hep,
Ayni durumu yasayan varmi?
Sizce dr gitmelimiyim? Yoksa dogumdan sonra normalmidir?
Sanki Bitmeyen gece defalarca uyandı beyaz gürültüyle defalarca uyutsam da olmadın . allahım hastalaiklar gitsin minik canlardan. Çok yorucuymus .kendimi resmen yaşlı hissediyorum
Bebim elimdeki d vitaminim bitmişti, sağlık ocağından colegan vermişlerdi, kullandığımı alana kadar onu kullanayım dedim ama 2-3 gün denedim her defasında o gün çok şiddetli kusmalar yaşadık. Bize pek yaramadı.
Ben bu aralar çok tuhaflaştım. Deniz saat 10 da derin uyumuş oluyor. Uykusuzsun yat işte. Yok saat 12 den önce girmiyorum yatağa. Deniz uyanıyor ben uyanığım. Deniz uyuyor ben yine uyanığım. Sadece sabaha karşı saat 5 den sonra uykum geliyor. Zaten saat 7.30 alarm çalıyor. 8.30 da deniz uyanıyor. Sonra da gün içinde yorgun uykusuz oluyorum. Bir haftadır durum böyle. Ne yapsam acaba bilemedim
ben de onceden oyleydim canim. emir uyurdu,uyanmasina yakin yatardim. hem uyudugumu anlamazdim hem de daha yorgun olurdum. simdi emir yatar yatmaz hemen yatiyorum. sen de hicbir seyle vakit harcamadan yat dinlen bence. kendini bosa yorma
Bu kehribar bir bizde mi ise yaramadı? Neredeyse devamli takmaya rağmen salya da falan hic azalma yok.Huysuzluk ve uykuyu hiç söylemiyorum onlar zaten had safhada.Taktiğim ve takmadigim gün arasında hiçbir fark yok
Acaba dişi çıkmış/çıkıyor olabilir mi?? Duru son 3-4 gündür sık sık kısa kısa uyanmaya başlamıştı,, canı acır gibi ses çıkarıyordu, dün sabah nokta kadar minicik gördük dişini çok şükür :) gece de nispeten rahat uyudu :)
Haftaya çarşambada benim oglanin sünneti var. Abim düğün yapmıyorsunuz deyip, üzerine senin mesajida görünce çark etti. Bende mevlüdlu davullu zurnali düğün yapmaya karar verdim :) Ama büyük ihtimal bir daha ki kışa olur