2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Zaten akşama pilimiz bitiyo çocuklar hep hasta tam hastalık zamanı hiç kendimizi yormaya gerek yok

Kizlar merhaba 29 agustoa doğumlu kizim var normal.dogumla oldu
Adetim 10 gun sürdü biteli 14 gun oluyo ama hep leke geliyo kahve rengi bazen çamurumsu gibi oluyo 2 gündür gelmiyo gibi bise ama.oncesinde geldi hep,
Ayni durumu yasayan varmi?
Sizce dr gitmelimiyim? Yoksa dogumdan sonra normalmidir?

Coledan d vitaminini deneyebilirsiniz. Devlet karşılıyor ve parabensiz. Aile hekimine yazdırıp alabilirsiniz. Fiyatı 5,5 tl dir.
Bebim elimdeki d vitaminim bitmişti, sağlık ocağından colegan vermişlerdi, kullandığımı alana kadar onu kullanayım dedim ama 2-3 gün denedim her defasında o gün çok şiddetli kusmalar yaşadık. Bize pek yaramadı.

ben de onceden oyleydim canim. emir uyurdu,uyanmasina yakin yatardim. hem uyudugumu anlamazdim hem de daha yorgun olurdum. simdi emir yatar yatmaz hemen yatiyorum. sen de hicbir seyle vakit harcamadan yat dinlen bence. kendini bosa yorma

Bu kehribar bir bizde mi ise yaramadı? Neredeyse devamli takmaya rağmen salya da falan hic azalma yok.Huysuzluk ve uykuyu hiç söylemiyorum onlar zaten had safhada.Taktiğim ve takmadigim gün arasında hiçbir fark yok

canim almadigim icin yorum yapamiyorum:)
insallah gecer huysuzlugu ve uzuuuun uzuuuun uyudugu geceler gelir bir an evvel:)

hayirli olsun:)
kim gordu ilk?

dugun var desene
simdiden hayirli olsun sunnet:)
abin mi dugun yapmayin diyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…