2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

ayri ayri geldiklerinde ben daha cok ugrasmis olacagim canim kisi sayisi cok oldugu icin. acimi bir seferde cekeyim bitsin

ben de oyle cok satafatli bir sey yapmam. bi masa suslerim abartmadan,hediyelikler,yiyecek tamam bitti gitti iste:)
hediyeyi biraz arastirmam lazim,hicbir sey yok aklimda,bakalim.

Coledan d vitaminini deneyebilirsiniz. Devlet karşılıyor ve parabensiz. Aile hekimine yazdırıp alabilirsiniz. Fiyatı 5,5 tl dir.
Gunaydin
Tesekkur ederim dun wellcare ve ocean sorduk eczanenin deposunda yoktu siparisle geliyormus. Biz de doktora gitmeyi bekleyelim demistik. Aile hekimligne danisip bir de sizin dediginizi soralim

Yaa bizim minik de secici biraz birini deneyecegim mecbur

Günaydın kızlar iyi dilekleriniz için sağolun biz nispeten daha iyi bir gece geçirdik en azından biraz uzun uyudu.
Soğan mucizesi . Şimdi de ateşi yok ama yine hafif burun tıkanıklığı ve öksürük var malesef bakalım takipteyim..

Hanımlar bi sorum olacak.
Dondurucudan 2 tane dondurulmuş süt çıkarttım.
İkisini de eritip karıştırabilir miyim 1er ay arayla sağılmış sütler.
Bir de bi tanesi tam bugün 3 ay olmuş. Dondurucuda anne sütü süresi 3 ay yazıyor bozulmuş mudur ?

Canim karıştırma meselesini bilmiyorum ama buzlukta 6 aya kadar durur diyen de var.Bozulmamistir zaman geçtikçe içindeki yararlı maddeler azalıyor diye biliyorum ama tabi yanlış da biliyor olabilirim burada bilen birileri cevap verir

Kızlar bu ferrum u aç karnına mi veriyoruz ve kaç damla günde bir kez mi bölerek mi veriyoruz

Abim sunnet düğünü yapmıyoruz diye bize kızıyor. Biz 11 yaşındaki oğlumuza da yapmamistik da...Biz biraz tembeliz bu konuda

ben boyle durumlarda soyle dusunurum. eger bir daha yapilamayacak bir seyse ve zaman gecince pisman olacagimi biliyosam yaparim ama cok da pisman olacagim bir durum degilse de yapmam.
sen de keske yapsaydim diyeceksen yap bence:)
bazi seyler bir kez oluyor. ne cocuklarinin ne de senin icinde uhde kalmasin

biz de sunneti kucukken,nasipse dugunu buyudugunde yapacagiz.

Kızlar bu ferrum u aç karnına mi veriyoruz ve kaç damla günde bir kez mi bölerek mi veriyoruz

ac karna daha etkiliymis kan ilaclari.
bizim doktor kac kiloysa o kadar damla demisti.kendi doktoruna da danis iatersen canim.
gecen gun cevap yazamadim. bizde ekstra bir huzursuzluk yapmadi ferrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…