Ooo baya kalabalikmis hakli olarak tabi salonda yapıyorsunuz. Neyse yap da kurtul boşver. Bizim hep ayrı ayrı bebek görmeye geldikleri için herkesi cagirmiyoruz. Yakınları filan sadece.
Furkan neşriyatı önermişti burda bi arkadaş. Ben oraya baktım ama o kutu çantalı setler stokta kalmamış malesef. Ben de ayrı ayrı Yasin ve tesbih sipariş ettim. Bir de kullahlara lokum badem koyacağız. Küçük şu şişeleri alıp onları süsleyeceğim. Başka da bir şey gelmiyor aklıma malesef :)
Bunları masaya dizeriz artık. Ben çok anlamıyorum bu işlerden. Gelenler de çok anlamazlar. Bizim buralarda çok şatafatlı olmuyor o yüzden sansliyim:))
ayri ayri geldiklerinde ben daha cok ugrasmis olacagim canim kisi sayisi cok oldugu icin. acimi bir seferde cekeyim bitsin
ben de oyle cok satafatli bir sey yapmam. bi masa suslerim abartmadan,hediyelikler,yiyecek tamam bitti gitti iste:)
hediyeyi biraz arastirmam lazim,hicbir sey yok aklimda,bakalim.
Gunaydin
Tesekkur ederim dun wellcare ve ocean sorduk eczanenin deposunda yoktu siparisle geliyormus. Biz de doktora gitmeyi bekleyelim demistik. Aile hekimligne danisip bir de sizin dediginizi soralim
Bebim elimdeki d vitaminim bitmişti, sağlık ocağından colegan vermişlerdi, kullandığımı alana kadar onu kullanayım dedim ama 2-3 gün denedim her defasında o gün çok şiddetli kusmalar yaşadık. Bize pek yaramadı.
Günaydın kızlar iyi dilekleriniz için sağolun biz nispeten daha iyi bir gece geçirdik en azından biraz uzun uyudu.
Soğan mucizesi . Şimdi de ateşi yok ama yine hafif burun tıkanıklığı ve öksürük var malesef bakalım takipteyim..
Hanımlar bi sorum olacak.
Dondurucudan 2 tane dondurulmuş süt çıkarttım.
İkisini de eritip karıştırabilir miyim 1er ay arayla sağılmış sütler.
Bir de bi tanesi tam bugün 3 ay olmuş. Dondurucuda anne sütü süresi 3 ay yazıyor bozulmuş mudur ?
Hanımlar bi sorum olacak.
Dondurucudan 2 tane dondurulmuş süt çıkarttım.
İkisini de eritip karıştırabilir miyim 1er ay arayla sağılmış sütler.
Bir de bi tanesi tam bugün 3 ay olmuş. Dondurucuda anne sütü süresi 3 ay yazıyor bozulmuş mudur ?
Canim karıştırma meselesini bilmiyorum ama buzlukta 6 aya kadar durur diyen de var.Bozulmamistir zaman geçtikçe içindeki yararlı maddeler azalıyor diye biliyorum ama tabi yanlış da biliyor olabilirim burada bilen birileri cevap verir
ben boyle durumlarda soyle dusunurum. eger bir daha yapilamayacak bir seyse ve zaman gecince pisman olacagimi biliyosam yaparim ama cok da pisman olacagim bir durum degilse de yapmam.
sen de keske yapsaydim diyeceksen yap bence:)
bazi seyler bir kez oluyor. ne cocuklarinin ne de senin icinde uhde kalmasin
biz de sunneti kucukken,nasipse dugunu buyudugunde yapacagiz.
ac karna daha etkiliymis kan ilaclari.
bizim doktor kac kiloysa o kadar damla demisti.kendi doktoruna da danis iatersen canim.
gecen gun cevap yazamadim. bizde ekstra bir huzursuzluk yapmadi ferrum.