2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Maşallah o zaman:) disli dogani duydum da genelde altlar geliyor diye biliyordum. Kısmet :) kolaylıkla çıksınlar insallah
İnş canım ben evde sürekli altları kontrol ediyordum üst şiş şişt ama hiç aklıma ilk orası çıkar diye gelmedi

Sarmayi pişirip mi aticam:) padişah lokumu denedim kırıldı ama sizin tarifi merak ettim.o da dondurucuya olur mu. Sayfayı çok meşgul/ etmem umarım
Yok canım sarıp pisirmeden at,tadında hicbir bozulma olmuyor,padişah konumunun kirilmamasi için muhallebinin katı olması gerekiyor bir lt süte bir buçuk bardak un koyuyorum ben ama buzluga atamazsınız ancak birgün önceden yapabilirsin.

Bu kehribar bir bizde mi ise yaramadı? Neredeyse devamli takmaya rağmen salya da falan hic azalma yok.Huysuzluk ve uykuyu hiç söylemiyorum onlar zaten had safhada.Taktiğim ve takmadigim gün arasında hiçbir fark yok

Okuduğum kitap anne karnında bebeğin konuşmalarını anlatıyor fena değildi. 10 üzerinden 6 veriyorum.

Eklentiler

• 48556F4B-474C-4D3C-8232-429DD32BD43A.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 47
Bu kehribar bir bizde mi ise yaramadı? Neredeyse devamli takmaya rağmen salya da falan hic azalma yok.Huysuzluk ve uykuyu hiç söylemiyorum onlar zaten had safhada.Taktiğim ve takmadigim gün arasında hiçbir fark yok

Eklentiler

• 574085F3-39B1-4AE5-8422-2211282D903B.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 44
Hayırlı olsun alt lar çıkmış miydi. Allah kolaylık versin. Yeşil soğan pirasa havuç turp eline ver istersen koparmamasina dikkat edersen rahatlatır insallah. Darısı bizlrrr
Pırasa soğan gibi şeyler çocuğun bogazina yapıştığı için önerilmiyor burada bir arkadaşın akrabası sanırım bebek hemşiresiydi ve böyle gelen çok vaka olduğunu söyledi.

Ferrum kullananlar memnun musunuz herhangi bir yan etkisi var mı ? Eşim sidefer bulamamis depolarda yok demiş eczacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…