2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yenidoganken bile daha iyiydi bizim. En azından kesintisiz 2 saat uyuduğum oluyordu
Acaba dişi çıkmış/çıkıyor olabilir mi?? Duru son 3-4 gündür sık sık kısa kısa uyanmaya başlamıştı,, canı acır gibi ses çıkarıyordu, dün sabah nokta kadar minicik gördük dişini çok şükür :) gece de nispeten rahat uyudu :)

Kötü olmuş ya. Ama en azından evde yapmıyorsun Emir'i çok sokmazsın kalabalığa. Atlamış gibi oldum biraz ama

rica ederim canim

olay soyle oldu canim,kv min ve benim tarafim suan 73 kisi
bu kisiler en yakinlar. birine gel desen digerine demesen olmayacak insanlar. esimin tarafi kalabalik. 73 kisiyi eve sokmak istemiyorum. o yuzden disarida yapmak daha iyi olacak. duanin sonlarina dogru esim emiri getirecek,soyle bi ortada dolsacagim,sonra goturecek eve. 1 ve 4 arasi surecek mevlut,o sure icinde hep orda olmayacak yani. kalabalik icine zaten sokmam o kadar uzun sure.

tarih olarak da mecbur kaldim biraz. tarih yok. baktigim yerler hep dolu. herkes cumartesi yapiyor. eylule kadar dolmus diger baktigim yer. her yer de sayi olarak uygun olmuyor. burada 23 subat iptal olmus. kacirmayim dedim. biz gorusurken bile 3 kisi aradi tutmak icin.

Bir kac gündür yazmayınca merak ettim de:)
Yok canım buralardayim:) okuma modundayim
G gunesli gunler canim sanirim 24 subatta yapiyorum mevlüdü
olaylar hizli gelisti,ben de anlamadim. yer bakmaya gittim bugün:)
Ooo hadi hayırlı olsun canım dışarıda yapacağınıza göre baaaayyaaaa misafiriniz var sizin. Biz evde yapıyoruz inşallah bizim de haftaya olacak sanirim. :) Bi kaç hediyelik sipariş ettim yasin, tesbih gibi.

valla canim suan 73 kisi
az kisi olsa soyle 8 10 kisi ev en guzeli ama iste kv taraf kalabalik. cagirma bazilarini desem ayip olacak. giristik bakalim:)
sizinki de hayirli olsun simdiden:)

ben de suan ne hediye versem diye dusunuyorum
en zor kısmı.

G gunesli gunler canim sanirim 24 subatta yapiyorum mevlüdü
olaylar hizli gelisti,ben de anlamadim. yer bakmaya gittim bugün:)
Haftaya çarşambada benim oglanin sünneti var. Abim düğün yapmıyorsunuz deyip, üzerine senin mesajida görünce çark etti. Bende mevlüdlu davullu zurnali düğün yapmaya karar verdim :) Ama büyük ihtimal bir daha ki kışa olur

Ooo baya kalabalikmis hakli olarak tabi salonda yapıyorsunuz. Neyse yap da kurtul boşver. Bizim hep ayrı ayrı bebek görmeye geldikleri için herkesi cagirmiyoruz. Yakınları filan sadece.
Furkan neşriyatı önermişti burda bi arkadaş. Ben oraya baktım ama o kutu çantalı setler stokta kalmamış malesef. Ben de ayrı ayrı Yasin ve tesbih sipariş ettim. Bir de kullahlara lokum badem koyacağız. Küçük şu şişeleri alıp onları süsleyeceğim. Başka da bir şey gelmiyor aklıma malesef :)
Bunları masaya dizeriz artık. Ben çok anlamıyorum bu işlerden. Gelenler de çok anlamazlar. Bizim buralarda çok şatafatlı olmuyor o yüzden sansliyim:))

Canım diş mi geliyor acaba kontrol ettin mi dişetlerini ?

Sürekli bakıyorum kızlar hala yok. Doktor baya sertlesmis çok az kalmış dişe demişti ama o laftan 20 gün geçti hala diş görünmedi. Tüm belirtiler var ama. Bugün kısa bir süre ateşi çıktı 37.6 oldu. Üstünü hafiflettim emzirdim uyudu falan geçti. Belki o da diştendir dedik ama bakalım. A AysheDuru cnm hayırlı olsun dişiniz :)

Teşekkür ederim :) darısı başınıza

Kıyamam yaa,bi de diş sıkıntıları olacak daha insallah atessiz agrısız kolay atlatır tüm kuzularımız...

Yenidoganken bile daha iyiydi bizim. En azından kesintisiz 2 saat uyuduğum oluyordu
Vardır bi sıkıntıları illa ki,dedikleri gibi diş olayı olabilir,bende bizimkini kontrol ediyorum alt taraf hafif sanki beyaz gibi ama 20 gündür fln öyle,herhalde dis olsaydı 20 günde cıkardı ya:/ ilk cocuk olunca böyle de tecrubesiz oluyosun iste.

Dış mi. Bir aydır çekiyoruz. Her şeyleri isiriyor. Ağzı sürekli akıyor. Huzursuzluk ta var. Damaklari iyice şişti.

Kıyamam yaa,bi de diş sıkıntıları olacak daha insallah atessiz agrısız kolay atlatır tüm kuzularımız...
İnşallah cnm, sürekli birşeyleri kemirme halindeydi zaten.. artık elma veriyorum onu kemiriyor birkaç gündür. Rahatlatıyor sanırım o da, sonrasında emip uyuyor hemen çünkü :) hepsi rahat geçirsin, hepsinin inci gibi dişleri olsun inşallah

Hayirli olsun simdiden Allah kabul etsin darisi basimiza ben bahari beklerim artik bu kadar bekledim

Bizim rahat 1 aydir dis belirtileri var alt dis etinde onden ikisi iyice sismis ama daha cikmaya niyeti yok herhalde mahvoldu kuzum o da ben de uykusuz geceler mizmiz gunler

Aynen keşke ne yasanacagini bilebilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…