2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay cok guldum cok yasa biz de ogrenmis olduk boylece basima gelirse aklima sen geliceksin normal diyecegim

Ya o ameliyathane önünde beklemek ne büyük eziyet. Rabbim başka dertten orda bekletmesin. Ama bizimkide oyle oldu. 15-20 dk dediler 30-35 dk sürdü nedense. Resmen oldum Öldüm dirildim . Şükür bu sebeple bekliyoruz dedim. Ama dayanilmiyor. İçeride ne yapıyor ya agliyorsa nasıl susturdular diye dusunmek çok kotuydu.ki hep gülmüş benim güleç oğlum . Bizi görünce ağlamaya başladı. Kucallayinca susuverdi. Gelmiş geçmiş olsun size de :) bu geceyi atlattiniz mi bitti say

18 saat diyorum susuyorum
Ay bende sustum şimdi. Ben aktif sancılı anlayamadım ama gece 11 de başladı. Karnım toplanıp gevsiyor falan yok ya değildir dedim 40+1 e girdik giricez. Ne olsa suni alicam yarın yatayim derken. Yok uyku tutmadı. Eşimi kaldırdım hala ben sancıyı anlamadim. Halbuki 6 dk ya bir geliyor.gecenin 4 ü yatisi yaptık. Ne su geldi ne birşey. 14.45 de doğum oldu. Çok feciydi

Ay maşallah güleç oğlan
Bebeklerde o var ya. Sanki annesini babasini görene kadar yabancılamıyor ama sonra anne babayı görünce "kim lan bunlar kurtarın beni!" der gibi ağlıyorlar

Yok canım yazın demedim yarın demiştim :)
Evett lokal anestezi ile oldu, genel cerrah yaptı canım. İyiki erken karar vermişiz kucağında bebeğiyle sünnet bekliyordu herkes .
Ay ilerlerken alıntı yapmayı unuttum. Çok güldüm ama hakkaten bende aynı duyguuyu yaşadım. Yumurtanın sarısı gidecek diye gelen giden güldü gitti. Aaaa baktım yumurtanın hepsini almışlar doğru mu bu dedim bende esime küçücük kalmis

nilselen "yarası olan gocunur"diye bir laf var bilmem bilir misin ??? Bayagi bi yaran varmis bizimle kiiii buraya kendini aklamak icin yazdinda yazdin ama biz ordan aptal gibi mi gorunuyoruz acaba ? Millet burda bizi hep kotu bildi noldu amacina ulastin mi ? HAYIR...!!! Buradakileri bilmem ama bizim niyetimizi icimizi Rabbim biliyo o yeter kimsenin arkadan kuyusunu kazmadik kazmayiz...!!! vay beee bukadar iki yuzlu olunmaz insanlik nereye gidiyor pessss...!!!

Direk genel cerrahiye mi gittiniz cocuk dr u mu yonlendirdi ? Hic bilmiyorum da ama ben de erkenden olsun istiyorum bir de devlet hastanesi mi ozel hastane mi canim devlet yapar mi istege bagli?
Canım çocuk doktorumuz ürolojiye yönlendirdi. Bizim çol sevdiğimz ve güvendiğimz başka bi doktor kesinlikle genel cerrah olsun dedi bizde genel cerrahtan randevu aldık. Devleti hiç bilmiyorum canım özelde yaptırdık biz.

Bizim burda Devlet Hastanesi neredeyse 1 sene sonraya randevu veriyor
Sünnet için yorum yapamam ama daha önce Çapa'dan bir diş dolgu randevusu aldım 7 sene sonraya. 7 senede dolgu yaptırmasam muhtemelen 2-3 komşu diş daha dolguluk olurdu
Dolgu için ilk randevu aldığımda lisedeydim, randevu zamanı geldiğinde üniversiteden mezun olmak üzereydim.

Ayy kesinlikle canım ya şişti bide hafif iyice kayboldu. Ne zaman normal görünümüne döndü sizinki .

Yine Allah'tan doqum yapmissin canim...ben 3 qun hastanede bosuna yattim sonra sancim basladi 7 saat kendi sancim vardi sonra rahim acici fitil koydular sonra 2 kez suni sanci yedim 18 saatin sonunda 7 bucuk cm acilmayla sezeryan oldum kizimin kalbi yavasladi okadar cekip sezeryan olduguma mi uzuleyim neye uzuleyim anlamadim

Ayy kesinlikle canım ya şişti bide hafif iyice kayboldu. Ne zaman normal görünümüne döndü sizinki .
20 günü buldu ya.Ama üç dört güne bebisin de acıyı hissetmez insallah. O zaman daha rahat edersiniz. Benim dr bardak koyma dediği halde koydum. Çok ağlıyordu çünkü. Koyunca en azından huzursuzluğu azaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…