2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Ayy okudukca benmde dikislerim sızladı resmen... kötüymüs senin hikayendr ama olsun sonu güzel yaaa

Vay canına insan bu kadar uzun uzun neden yazar ki?
Ne derler bilirsiniz;
Dedikodu yapmam diyenden korkacaksınız.

Pes gerçekten sen saman altından su yürüt sonra gel buraya bla bla he canım bizde yedik

Arch da o gruptan canım şikayet edecegini zannetmiyorum. Ama Mune belki bize yardımcı olabilir.

FarahFarah bisey sorucam ya tek tek alintilarken hic usenmedin mi ? Allah askina :):):))):):):) ayrica dogruyu yanlisi bilmeden konusmada karismada bence KUL HAKKI'na giriyosun haberin olsun...!

Ya cok zor gelmis gecmis cok sukur ben de neredeyse sezeryana alinacaktim.. Neyse geldi gecti hepimizin cok sukur Allah bekleyenleri de kurtsarsin sag salim

Kızlar artık su kavga mevzusunu şu sayfada görmek istemiyorum gercekten.
Burda herkes bebegi icin var diye düsünüyorum... konuyu ısıtıp ısıtıp yazmayın lütfen... ben konuyla ilgili tek kelime bile bilmiyorum yani kim haklı kim haksız vs bilmiyorum...herkese esit uzaklıkta ve yakınlıktayım.
1 seneyi gecti,derdimiz oldu paylaştık,sevincimiz oldu paylastık.kafamıza bisey takıldı ilk buraya danıstık belki... o sebeple konunun uzamasından dolayı sayfanın zarar görmesini istemiyorum. Arka planda yazışmalar vs varsa,ki olan olaylarvvar oldugunu gösteriyor.lütfen tartışmalarınızı da arka planda yapın.

FarahFarah bisey sorucam ya tek tek alintilarken hic usenmedin mi ? Allah askina :):):))):):):) ayrica dogruyu yanlisi bilmeden konusmada karismada bence KUL HAKKI'na giriyosun haberin olsun...!
Arkadaşım şahsımla ilgili bir problemin varsa özelden yazabilirsin.
Başka arkadaşlarımın da soruları varsa ÖZEL den seve seve yanıtlarım. Lakin burası bir hesaplaşma meydanı degil. Saygılarımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…