@bursa_83 yaparsın canım yaparsın:) hemde istersin heveslenirsin yine ilki gibi heyecanlı oluyor. Ben ikisinide sezaryen ile doğum yaptım normal ile kıyaslayamam. Ama sanma ki sezaryen daha kolay. Sancı yok evet ama ya sonrası
dramatik bir tablo çizmek istemem fakat benim ikinci gerçekten çok çok zordu. İki hafta sürdü toparlanmam. Sebebi ise deniz zaten 3 hafta erken alındı mecburen. Çünkü başını benim eski dimiş yerime dayamış ve oradaki tüm dokuyu ezmişti. Daha fazla bekletemedi dr. Ben istemedim erken diye ama daha fazla beklersek dikişlerinde sıkıntı olabilir dedi. Neyse alındı işte. Allahım o ağrıyı iliklerime kadar hissediyorum şuan. Ağrıdan krize girdim iki kez. Doktorumun açıklaması ise şuydu. Neşteri vurduğum an deniz çıktı. O 7 kat olan deri yağ kas tabakası sende yoktu ezilmiş yok olmuş dedi. Sonra dikiş atacak doku bulamadığım için normalden farklı yöntemlerle zımbalayaak ve çift kat çekiştirerek diktim dedi. Karın kası en sağlam kastır onu eski haline getirmek zorundaydım onun içinde ağrın daha fazla oluyor dedi. Ama ne ağrı. Kollarımdan sürükleyerek wc ye götürüyorlardı. Tabii benimki istisnai bir durum. Ama ilkinde de evet ağrım çoktu ama ilk günden sonra hızlı bir şekilde iyileşme sürecim olmuştu. Yani demem o ki bunlar bir süre sonra unutuluyor. Hikaye gibi anlatıyoruz sadece. Ve bir cesaret ikinciler geliyor. Tabii bizim deniz oğlan baktı ki anada babada niyet yok süpriz yapıp kendi geldi. Herşeye rağmen iyi ki geldi