2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ahaha bizi uyarmisti dr bu konuda, uyarmasaydi muhtemelen kisa sureli bir sok ben de yasardim
Kantoron yağını ne sıklıkla sürdünüz canım evde var bende kullanayim bari doğumda kullanmıştım
gunde 3 kez 3 damla demisti yanlis hatirlamiyorsam.

zor zamanlar gecirmissin canim,geride kaldi hepsi tabiki,cok sukur,kuzun yaninda.
bana da normal dogumdan sonra kosarak cikacaksin dediler ama ben yurusem otursam sukreder durumdaydim

allahim isteyen herkese versin insallah.
yanlis mi anlattim kendimi ben
2.yi normal yapmak istemem demek istedim. yani 2.yi hic istemem demek istemedim. dogru anlattim sanirim simdi.

ahaha bizi uyarmisti dr bu konuda, uyarmasaydi muhtemelen kisa sureli bir sok ben de yasardim

gunde 3 kez 3 damla demisti yanlis hatirlamiyorsam.
Valla ben baya bi şoka girdim eşime elli kere sordum normalmi normal mi diye. Sargı bezinin içine falan bakıyorum bişi var mı diye tam komedi

Tamam canım günde 3 kez 3er damla damlatym bende yarından sonra.

ay hiç gulecegim yoktu sen çok yasageçmiş olsun inşallah

Yok canım yazın demedim yarın demiştim :)
Evett lokal anestezi ile oldu, genel cerrah yaptı canım. İyiki erken karar vermişiz kucağında bebeğiyle sünnet bekliyordu herkes .

:)) yanlis okumusum.
bize 6 ay dolunca dedi doktor ama hala acaba yaptirsak mi diye dusunmuyor degilim

Vay canına insan bu kadar uzun uzun neden yazar ki?
Ne derler bilirsiniz;
Dedikodu yapmam diyenden korkacaksınız.

Yok canım yazın demedim yarın demiştim :)
Evett lokal anestezi ile oldu, genel cerrah yaptı canım. İyiki erken karar vermişiz kucağında bebeğiyle sünnet bekliyordu herkes .
Direk genel cerrahiye mi gittiniz cocuk dr u mu yonlendirdi ? Hic bilmiyorum da ama ben de erkenden olsun istiyorum bir de devlet hastanesi mi ozel hastane mi canim devlet yapar mi istege bagli?

ki benim sancinin ufaktan baslamasiyla dogum yapmam arasinda 4 saat var. cok cok uzun degil. saatlerce cekenler var ama o anlari dusunmek,heleki o cati muayenesi,yok yok ben yapamam yeniden
yani yapacagim dersem de bu yaziyi yollayin bana
4 saat sancı mi ben 10 saat cekttiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…