Allah damatlığını da göstersin inşallah canımOğlum sünnetinş oldu çok şükür ki atlattık...
Darısı size inş canım@bursa_83
Amin canım sağolAllah damatlığını da göstersin inşallah canım
Hayırlı olsun canım hiç ağrı sizi olmadan geçsin insallahOğlum sünnetinş oldu çok şükür ki atlattık...
İnşallah canım çok sağolHayırlı olsun canım hiç ağrı sizi olmadan geçsin insallah
Oğlum sünnetinş oldu çok şükür ki atlattık...
Oğlum sünnetinş oldu çok şükür ki atlattık...
Yok canım yazın demedim yarın demiştim :)amin canim insallah.
ürolog mu yapti ?
ahaha bizi uyarmisti dr bu konuda, uyarmasaydi muhtemelen kisa sureli bir sok ben de yasardimYa sorma çişini yaparken sargı bez düşebilir dedi eve geldik bezi açtık sargı lönk diye düştü.
Ben tabi bi çığlıkkk bi şok yaşadım pipi yokk diye hepsini kesmişler gibi geldi bi an
Meğer azcık şişmiş pipide içine gömülmüş
Daha önce sünnetli pipi görneyince şoka girdim
gunde 3 kez 3 damla demisti yanlis hatirlamiyorsam.Kantoron yağını ne sıklıkla sürdünüz canım evde var bende kullanayim bari doğumda kullanmıştım
B bursa_83 yaparsın canım yaparsın:) hemde istersin heveslenirsin yine ilki gibi heyecanlı oluyor. Ben ikisinide sezaryen ile doğum yaptım normal ile kıyaslayamam. Ama sanma ki sezaryen daha kolay. Sancı yok evet ama ya sonrasıdramatik bir tablo çizmek istemem fakat benim ikinci gerçekten çok çok zordu. İki hafta sürdü toparlanmam. Sebebi ise deniz zaten 3 hafta erken alındı mecburen. Çünkü başını benim eski dimiş yerime dayamış ve oradaki tüm dokuyu ezmişti. Daha fazla bekletemedi dr. Ben istemedim erken diye ama daha fazla beklersek dikişlerinde sıkıntı olabilir dedi. Neyse alındı işte. Allahım o ağrıyı iliklerime kadar hissediyorum şuan. Ağrıdan krize girdim iki kez. Doktorumun açıklaması ise şuydu. Neşteri vurduğum an deniz çıktı. O 7 kat olan deri yağ kas tabakası sende yoktu ezilmiş yok olmuş dedi. Sonra dikiş atacak doku bulamadığım için normalden farklı yöntemlerle zımbalayaak ve çift kat çekiştirerek diktim dedi. Karın kası en sağlam kastır onu eski haline getirmek zorundaydım onun içinde ağrın daha fazla oluyor dedi. Ama ne ağrı. Kollarımdan sürükleyerek wc ye götürüyorlardı. Tabii benimki istisnai bir durum. Ama ilkinde de evet ağrım çoktu ama ilk günden sonra hızlı bir şekilde iyileşme sürecim olmuştu. Yani demem o ki bunlar bir süre sonra unutuluyor. Hikaye gibi anlatıyoruz sadece. Ve bir cesaret ikinciler geliyor. Tabii bizim deniz oğlan baktı ki anada babada niyet yok süpriz yapıp kendi geldi. Herşeye rağmen iyi ki geldi
Yaparsın canım biraz büyüyünce özlersin bebek kokusunu bugünleri ....
Unutuyorsun doğumun acısını çektiğin sancıları ,her doğumda aynı olmazki ,biraz büyüsün bebişin anne demeye başlasın ,tıpış tıpış yürüsün inşallah ,sonra hemen kardeş yapalım demeye başlarsın(Bende 3 sene sonra başladı:) Ben çok seviyorum çocukları her anları başka güzel Allahım herkese sağlıklı ,hayırlı bebekler versin,evlatlarımıza uzun hayırlı ömürler versin inşallah.
Valla ben baya bi şoka girdim eşime elli kere sordum normalmi normal mi diye. Sargı bezinin içine falan bakıyorum bişi var mı diye tam komediahaha bizi uyarmisti dr bu konuda, uyarmasaydi muhtemelen kisa sureli bir sok ben de yasardim
gunde 3 kez 3 damla demisti yanlis hatirlamiyorsam.
Ya sorma çişini yaparken sargı bez düşebilir dedi eve geldik bezi açtık sargı lönk diye düştü.
Ben tabi bi çığlıkkk bi şok yaşadım pipi yokk diye hepsini kesmişler gibi geldi bi an
Meğer azcık şişmiş pipide içine gömülmüş
Daha önce sünnetli pipi görneyince şoka girdim
ay hiç gulecegim yoktu sen çok yasa geçmiş olsun inşallah
Yok canım yazın demedim yarın demiştim :)
Evett lokal anestezi ile oldu, genel cerrah yaptı canım. İyiki erken karar vermişiz kucağında bebeğiyle sünnet bekliyordu herkes .
Bizim 3gün vardı canım 6nın dolmasına iyi oldu içim rahatladı aradan çıktı buda:)) yanlis okumusum.
bize 6 ay dolunca dedi doktor ama hala acaba yaptirsak mi diye dusunmuyor degilim
Vay canına insan bu kadar uzun uzun neden yazar ki?Merhaba arkadaşlar
Günlerdir yazılanları hayretle okudum ve üzüldüm (ne yazık ki sizler kadar sık giremiyorum, o nedenle yeni okuyabildim). Herkes “kendi fikirlerini hür bir biçimde sunabilmeli” düşüncesini benimseyip, nasıl da başkasının fikrine saygı duymayı beceremiyor, anlamış değilim?! Gerçekten altı boş, sadece laf demek ki bu cümleleriniz diye düşünüyorum.
Öncelikle mutella ve aysheduru arasında geçmişte yaşanmış sürtüşmeler onları ilgilendirir, yaşandı ve tatlıya bağlandı ya da bağlanmadı. Kimse kimseyle Doğrudan iletişim kurmak zorunda da değil bu platformda. Olabilir fikir ayrılıkları yaşandı ve evet birbirlerini kırdılar belki. bazen birini bazen diğerini takdir ettim ama asla kavgayı ya da sürtüşmeyi alevlendirecek taraf olmadım, olmak da istemem.
Benim anlamadığım diğer arkadaşların kraldan çok kralcı tavırları ile, biz bir tarafız siz de diğer taraf, o halde bizim taraftan birine birşey söylenirse biz de fikrimizi, aklımızı bir tarafa bırakır liderimizin peşinden gideriz hareketleri. Koca koca kültürlü aklı başında insanlar, daha önce yazılan bir çok yazıyı beğenmiş olsalar dahi, bugün karşı taraf olarak hareket etme çabasına neden girer?!
Daha önce bir yorum yazmadım çünkü hayatımın her döneminde, bir dedikodu tarafı olmak yerine, saygıyla dinleyerek, empati kurarak anlamaya çalışmanın daha doğru olduğuna inanmışımdır. Ama yaşananlar ve başkaca tanık olduklarım bana bazılarınızın iyi niyetli olmadığı kanısına varmamı sağladı.
Oysa ki birbirimizi gaza getirmek yerine yapıcı davranmak daha zor. Grup olarak değil benliğinizle hareket etmek yürek ister. Siz kolay olanı başarmayı seçmişsiniz. Burada iki gruptan bahsetmek gerekiyorsa (ki benim için kk tek, güzel ve eğlenceli bir gruptu) düşünüyorum ki bir grup takıntılı bir biçimde ve planlı hareket ederek incitmektedir. Umarım biran düşünür ve eleştirirsiniz kendinizi. Sükuneti ve huzuru tekrar yakalayabiliriz böylece.
Sanırım bir senedir hep dışarıdan bir göz oldum ama ilk kez bunları yazma isteğimin önünde duramıyorum.
Bunlardı yazmamın bir sebebi de paranoyaklaşmış olmanız. Umarım bu kadar arkadan konuşup kuyu kazıp ondan bundan şüphe edeceğinize dürüst olmayı seçip içiniz de kafanız da rahat yaşarsınız.
Bu yazdıklarım ile ilgili tartışmaya girmemenizi rica ederim. Çünkü asla cevap vermeyi düşünmüyorum. Bildiklerini sırf karşısındakini incitmek için kullanacak biri de olmadım, kışkırtsanız da olmayacağımı bildiririm iki gruba da. Bu da benden bir öneri olarak şurada dursun.
Hayirli olsun canim Allah damatligini da gostersin saglikla buyusunAmin canım sağol
ahah alemsinValla ben baya bi şoka girdim eşime elli kere sordum normalmi normal mi diye. Sargı bezinin içine falan bakıyorum bişi var mı diye tam komedi
Tamam canım günde 3 kez 3er damla damlatym bende yarından sonra.
Pes gerçekten sen saman altından su yürüt sonra gel buraya bla bla he canım bizde yedikVay canına insan bu kadar uzun uzun neden yazar ki?
Ne derler bilirsiniz;
Dedikodu yapmam diyenden korkacaksınız.
Direk genel cerrahiye mi gittiniz cocuk dr u mu yonlendirdi ? Hic bilmiyorum da ama ben de erkenden olsun istiyorum bir de devlet hastanesi mi ozel hastane mi canim devlet yapar mi istege bagli?Yok canım yazın demedim yarın demiştim :)
Evett lokal anestezi ile oldu, genel cerrah yaptı canım. İyiki erken karar vermişiz kucağında bebeğiyle sünnet bekliyordu herkes .
4 saat sancı mi ben 10 saat cekttiimmki benim sancinin ufaktan baslamasiyla dogum yapmam arasinda 4 saat var. cok cok uzun degil. saatlerce cekenler var ama o anlari dusunmek,heleki o cati muayenesi,yok yok ben yapamam yeniden
yani yapacagim dersem de bu yaziyi yollayin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?