2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen bizide alsalar iyi olacaktı. Bi yandan şükrediyor insan sünnet için bekliyoruz diye bi yandam da içi sızlıyor. Benimki yabancıya alışık değil pek o yüzden baya ağladı sesinş duydukça bende ağladım dışarıda

Aaaaa doğru okumuştum . Yanlış anlama ama kalp düşme olayını biraz bahane ediyor bazı dr lar. Umarım seni boşuna almamislsrdir İki arkadaşım bu sebeple. Sezaryen oldu. Ben bu korkumu dr la paylasinca doğumda bebek strese girer ve kalp atimiinin düşmesi Çok normal. Hemen haydi sezaryen diyemem ama cidden çok zorlanırsa bebek ve sen yorgunsanix mecbur dedi. Şükür yaşamadık. Dogum zamanı Sürekli nst ye bağlı kalınca bu durum çok oluyor .
Yinede en önemlisi sağlıkla eve donemk çok şükür hakkınızda hayırlısı buymuş

Bizede koyma dedi bezine vazelin sürdük bol . Yapışmasın diye

kilolu mu bebegin? bir de gomuk pipi mi? eger oyleyse o bolgedeki yaglar eridikce normale donecek ki bu da ergenlige dogru oluyormus.
Çok kilolu değil canım 8.5 kilo.
Gömük değildi pipisi ama üst kısmı iğneden dolayı şişti pipide içinde gibi kaldı.

Hangi arkadaş sordu hatırlamıyorum ama devlette sunnet meselesini biz arastirmistik. 1 yaşından önce sağlık sorunu olmadan sünnet yapmadıklarını söylediler.

B bursa_83 yok sen normal Doğuma cesaret edemeyeceğini söylemişsin genel olarak 2. çocuğa cesaret edemiyormuşsun anlaşılmış gibi. :)

arch2401 yoksunuz sanki birkaç gündür ?

Bu arada yine bir iki tane değişik yazı var yine bir yerlerde kavga oldu burda mı devam ediyor? Lütfen kirlenmesin buralar, biz böyle iyiyiz :)

Oğlundan fırsat bulup gün içinde yazamayincs şimdi sayfa kapliyorum diye kusura bakmayın. Süt artırma ile ilgili yazacaktim. Solgari 40 gün kullandım ve sonra humana rezene ile devam ettim. Sutum azalır korkusu yasasam da 3. Ay normal akışına bıraktık tartisi güzel çıktı.Yinede yediklerikr hep dikkat ediyorum. Dün çok afedersiniz insallah. Canı çeken olmaz. Cevizli sucuk yedim. Biraz fazla kaçırdım sanırım. Ama sutum akmıştı. Hani artırma çabasında olan varsa diye yazıyorum belki işine yarar :)

Canım çekti napcaz ???????
Şaka yaptım
İrmik helvası da iş görüyor. Tatlı olsun da.
Zaten iştahım çok açık sizlerin de öyle mi ?

Canım çekti napcaz ???????
Şaka yaptım
İrmik helvası da iş görüyor. Tatlı olsun da.
Zaten iştahım çok açık sizlerin de öyle mi ?
Aynen benimde açık ve gerçekten tatlı çekiyor hiç böyle değildim. Çabuk enerji verdiği için sanırım. Az önce diyet gruplarına bakarken yemek yiyrdum yani durum vahim

Yine biseylermi oldu kızlar burda anlamadim.
Bu mesaji neden yazdin ki

16 saat mahvoldum sancıdan bagirmaktan.
Çok şükür mucizelerimize kAvuştuk.
Doğum çok zor biseymis hiç bu kadarıni tahmin etmezdim. Gece 11 de sancim basladi ertesi gün ogleden sonra 15.30 da doğum yaptim
Evet canim sende zor yapmistin hatirliyorum cok sukurki saqlicakla kavustuk

Bize paranoyak oldunuz diyen arkadaş iki yuzlu olup insanların arkasından is çevirmek nasıl bi duygu acaba? Vicdanin rahat mı? Ben olsam rahat uyuyamazdım yazık gerçekten üzülüyorum sana!!!öyle hesap kapatıp gitmekle olmaz bu işler biz burdayız hadi gel kim paranoyakmis görelimarka planda değil sahalarda görmek isteriz seni!!!unutma hiç bir gerçek saklı kalmaz @nilselen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…