- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
Kesinlikle canım normalmiş ama görünce hk verceksinizAy cok guldum cok yasabiz de ogrenmis olduk boylece basima gelirse aklima sen geliceksin normal diyecegim
kilolu mu bebegin? bir de gomuk pipi mi? eger oyleyse o bolgedeki yaglar eridikce normale donecek ki bu da ergenlige dogru oluyormus.Ne zaman normal pipi görünümüne döner acaba hala ortada bişi yok
Aynen bizide alsalar iyi olacaktı. Bi yandan şükrediyor insan sünnet için bekliyoruz diye bi yandam da içi sızlıyor. Benimki yabancıya alışık değil pek o yüzden baya ağladı sesinş duydukça bende ağladım dışarıdaYa o ameliyathane önünde beklemek ne büyük eziyet. Rabbim başka dertten orda bekletmesin. Ama bizimkide oyle oldu. 15-20 dk dediler 30-35 dk sürdü nedense. Resmen oldum Öldüm dirildim . Şükür bu sebeple bekliyoruz dedim. Ama dayanilmiyor. İçeride ne yapıyor ya agliyorsa nasıl susturdular diye dusunmek çok kotuydu.ki hep gülmüş benim güleç oğlum . Bizi görünce ağlamaya başladı. Kucallayinca susuverdi.Gelmiş geçmiş olsun size de :) bu geceyi atlattiniz mi bitti say
Aaaaa doğru okumuştum . Yanlış anlama ama kalp düşme olayını biraz bahane ediyor bazı dr lar. Umarım seni boşuna almamislsrdir İki arkadaşım bu sebeple. Sezaryen oldu. Ben bu korkumu dr la paylasinca doğumda bebek strese girer ve kalp atimiinin düşmesi Çok normal. Hemen haydi sezaryen diyemem ama cidden çok zorlanırsa bebek ve sen yorgunsanix mecbur dedi. Şükür yaşamadık. Dogum zamanı Sürekli nst ye bağlı kalınca bu durum çok oluyor .Yine Allah'tan doqum yapmissin canim...ben 3 qun hastanede bosuna yattim sonra sancim basladi 7 saat kendi sancim vardi sonra rahim acici fitil koydular sonra 2 kez suni sanci yedim 18 saatin sonunda 7 bucuk cm acilmayla sezeryan oldum kizimin kalbi yavasladi okadar cekip sezeryan olduguma mi uzuleyim neye uzuleyim anlamadim
Bizede koyma dedi bezine vazelin sürdük bol . Yapışmasın diye20 günü buldu ya.Ama üç dört güne bebisin de acıyı hissetmez insallah. O zaman daha rahat edersiniz. Benim dr bardak koyma dediği halde koydum. Çok ağlıyordu çünkü. Koyunca en azından huzursuzluğu azaldi
Çok kilolu değil canım 8.5 kilo.kilolu mu bebegin? bir de gomuk pipi mi? eger oyleyse o bolgedeki yaglar eridikce normale donecek ki bu da ergenlige dogru oluyormus.
Her dr ayrı bir şey söylüyorBizede koyma dedi bezine vazelin sürdük bol . Yapışmasın diye
o zaman sislikler inince duzelir muhtemelen ya endiselenme.Çok kilolu değil canım 8.5 kilo.
Gömük değildi pipisi ama üst kısmı iğneden dolayı şişti pipide içinde gibi kaldı.
Oğlundan fırsat bulup gün içinde yazamayincs şimdi sayfa kapliyorum diye kusura bakmayın. Süt artırma ile ilgili yazacaktim. Solgari 40 gün kullandım ve sonra humana rezene ile devam ettim. Sutum azalır korkusu yasasam da 3. Ay normal akışına bıraktık tartisi güzel çıktı.Yinede yediklerikr hep dikkat ediyorum. Dün çok afedersiniz insallah. Canı çeken olmaz. Cevizli sucuk yedim. Biraz fazla kaçırdım sanırım. Ama sutum akmıştı. Hani artırma çabasında olan varsa diye yazıyorum belki işine yarar :)
Aynen benimde açık ve gerçekten tatlı çekiyor hiç böyle değildim. Çabuk enerji verdiği için sanırım. Az önce diyet gruplarına bakarken yemek yiyrdum yani durum vahimCanım çekti napcaz ???????
Şaka yaptım
İrmik helvası da iş görüyor.Tatlı olsun da.
Zaten iştahım çok açık sizlerin de öyle mi ?
16 saat mahvoldum sancıdan bagirmaktan.18 saat diyorum susuyorum
Yine biseylermi oldu kızlar burda anlamadim.@nilselen "yarası olan gocunur"diye bir laf var bilmem bilir misin ??? Bayagi bi yaran varmis bizimle kiiii buraya kendini aklamak icin yazdinda yazdin ama biz ordan aptal gibi mi gorunuyoruz acaba ? Millet burda bizi hep kotu bildi noldu amacina ulastin mi ? HAYIR...!!! Buradakileri bilmem ama bizim niyetimizi icimizi Rabbim biliyo o yeter kimsenin arkadan kuyusunu kazmadik kazmayiz...!!! vay beee bukadar iki yuzlu olunmaz insanlik nereye gidiyor pessss...!!!
Evet canim sende zor yapmistin hatirliyorum16 saat mahvoldum sancıdan bagirmaktan.
Çok şükür mucizelerimize kAvuştuk.
Doğum çok zor biseymis hiç bu kadarıni tahmin etmezdim. Gece 11 de sancim basladi ertesi gün ogleden sonra 15.30 da doğum yaptim
Çok şükür çokEvet canim sende zor yapmistin hatirliyorumcok sukurki saqlicakla kavustuk
İnş canım b an önce iyilelşsino zaman sislikler inince duzelir muhtemelen ya endiselenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?