- 24 Şubat 2016
- 1.131
- 2.103
- 133
- 37
Korku filmi gibi okudum gerçekten. Çok geçmiş olsunB bursa_83 yaparsın canım yaparsın:) hemde istersin heveslenirsin yine ilki gibi heyecanlı oluyor. Ben ikisinide sezaryen ile doğum yaptım normal ile kıyaslayamam. Ama sanma ki sezaryen daha kolay. Sancı yok evet ama ya sonrasıdramatik bir tablo çizmek istemem fakat benim ikinci gerçekten çok çok zordu. İki hafta sürdü toparlanmam. Sebebi ise deniz zaten 3 hafta erken alındı mecburen. Çünkü başını benim eski dimiş yerime dayamış ve oradaki tüm dokuyu ezmişti. Daha fazla bekletemedi dr. Ben istemedim erken diye ama daha fazla beklersek dikişlerinde sıkıntı olabilir dedi. Neyse alındı işte. Allahım o ağrıyı iliklerime kadar hissediyorum şuan. Ağrıdan krize girdim iki kez. Doktorumun açıklaması ise şuydu. Neşteri vurduğum an deniz çıktı. O 7 kat olan deri yağ kas tabakası sende yoktu ezilmiş yok olmuş dedi. Sonra dikiş atacak doku bulamadığım için normalden farklı yöntemlerle zımbalayaak ve çift kat çekiştirerek diktim dedi. Karın kası en sağlam kastır onu eski haline getirmek zorundaydım onun içinde ağrın daha fazla oluyor dedi. Ama ne ağrı. Kollarımdan sürükleyerek wc ye götürüyorlardı. Tabii benimki istisnai bir durum. Ama ilkinde de evet ağrım çoktu ama ilk günden sonra hızlı bir şekilde iyileşme sürecim olmuştu. Yani demem o ki bunlar bir süre sonra unutuluyor. Hikaye gibi anlatıyoruz sadece. Ve bir cesaret ikinciler geliyor. Tabii bizim deniz oğlan baktı ki anada babada niyet yok süpriz yapıp kendi geldi. Herşeye rağmen iyi ki geldi
Cok guzel aciklamissin ilk kontrol belki gittikleri yerde baska bir doktor tarafindan bile yapilabilir bence.tatili sunnete yedirmeye hicccc gerek yok_Bayankus_ :)
yapildi mi sunnet? ne zaman yapildi? bugun mu yapildi? ben orayi kacirmisim :)Çok uzak değil canım 2 saat . Haklsn aslında kısıtlamamak gerek. Bakalım gecemiz nsıl gececek.
Saat 15 te yapıldı canım.
yapildi mi sunnet? ne zaman yapildi? bugun mu yapildi? ben orayi kacirmisim :)
duzeltme: ay bir onceki postmus bir de gormemisim haha
hayirli olsun evliligini de gorun insallah :)
ilk gece biraz zor gecebilir. ilaclar etkisini gostermeye baslayinca agri oluyor ama oda ilk 12 saat. bir de ilk cisini yaptiginda cok aglamisti baris.
bak iste diyorum her doktorun uygulamasi ayri. biz 3. gun oturtmustuk sicak suya mesela. baris kusuyor diye calpol yerine fitil vermisti. krem olarak da anestol. fitil ve anestolu ilk gun kullandik bi daha kullanmadik. kantaron yagi suruyordum ben. baris'ta sargi da yoktu. gerci sarilacak pipi de yok gomuk pipi oldugundan :)Saat 15 te yapıldı canım.
Bizi almadılar ameliyathane olunca
Allah başka dert vermesin o kapının önünde beklemek ne zormuş. 15 20 dk sürdü ama geçmek bilmedi saat
Calpol şurup bide terramicin krem verdi .
Yarında ılık suyum içine oturtup sargı bezini çıkartın dedi.
Geçmiş olsun.Oğlum sünnetinş oldu çok şükür ki atlattık...
Darısı size inş canım@bursa_83
Yaparsın canım biraz büyüyünce özlersin bebek kokusunu bugünleri ....ki benim sancinin ufaktan baslamasiyla dogum yapmam arasinda 4 saat var. cok cok uzun degil. saatlerce cekenler var ama o anlari dusunmek,heleki o cati muayenesi,yok yok ben yapamam yeniden
yani yapacagim dersem de bu yaziyi yollayin bana
Hayırlı olsun .Allah damatlıgınıda göstersinOğlum sünnetinş oldu çok şükür ki atlattık...
Geçmiş olsun kolayca sancısız iyileşir umarım. Hayırlı olsun bir de tabi. Diğer mürüvvetlerini de görürsünüz inşallahOğlum sünnetinş oldu çok şükür ki atlattık...
Ayyyu bugun mu olduuu:))) hayirli olsun tum guzel gunlerini gorun insallahh...bol bol emzirin rahatlar cocuk ...Saat 15 te yapıldı canım.
Bizi almadılar ameliyathane olunca
Allah başka dert vermesin o kapının önünde beklemek ne zormuş. 15 20 dk sürdü ama geçmek bilmedi saat
Calpol şurup bide terramicin krem verdi .
Yarında ılık suyum içine oturtup sargı bezini çıkartın dedi.
Sağol canımGeçmiş olsun.
Ya sorma çişini yaparken sargı bez düşebilir dedi eve geldik bezi açtık sargı lönk diye düştü.bak iste diyorum her doktorun uygulamasi ayri. biz 3. gun oturtmustuk sicak suya mesela. baris kusuyor diye calpol yerine fitil vermisti. krem olarak da anestol. fitil ve anestolu ilk gun kullandik bi daha kullanmadik. kantaron yagi suruyordum ben. baris'ta sargi da yoktu. gerci sarilacak pipi de yok gomuk pipi oldugundan :)
Sağol canm amin inşHayırlı olsun .Allah damatlıgınıda göstersin
Amin canım tşkler sağolGeçmiş olsun kolayca sancısız iyileşir umarım. Hayırlı olsun bir de tabi. Diğer mürüvvetlerini de görürsünüz inşallah
Geçmiş olsun cnmSağol canım
Evet canım bugündü. Zor bi gündü şükür atlattık.Ayyyu bugun mu olduuu:))) hayirli olsun tum guzel gunlerini gorun insallahh...bol bol emzirin rahatlar cocuk ...
Sağol canım tşklerGeçmiş olsun cnm
Kantoron yağını ne sıklıkla sürdünüz canım evde var bende kullanayim bari doğumda kullanmıştımbak iste diyorum her doktorun uygulamasi ayri. biz 3. gun oturtmustuk sicak suya mesela. baris kusuyor diye calpol yerine fitil vermisti. krem olarak da anestol. fitil ve anestolu ilk gun kullandik bi daha kullanmadik. kantaron yagi suruyordum ben. baris'ta sargi da yoktu. gerci sarilacak pipi de yok gomuk pipi oldugundan :)
Canım seninki de iyiymiş, beterin beteri var:) sabah 9buçukta suyum geldi ertesi sabah 7buçukta Doğum oldu. Dediğin gibi evrene ben de selam gönderiyorum4 saat iyimisben sabah 5 de suyum geldi gittim sancim yetmedi sunniyi dayadiler aksam 9 bucukta kucagima alabildim kuzumu zor valla normal saglikli falan diyolar ama stresi sanciyi napacaksin ? Evrene selam gondermek istiyorum bu konuyla ilgili kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?