Gunaydinnnnnn
Kolay gelsin @Mutella @AysheDuru kardesinin evlilige ilk adimlarini Allah tamamina erdirsin.ayse nin de dogum gunu kutlu olsun.
Oyun halisi almaya karar verdin mi @ bursa@83
esim alalim diyor canim,yookidoo bakiyoruz ama o da indirimde degil,gecenlerde indirimdeydi,170e dusmustu,keske alsaydik dedik. dun de ebebek indirimine gittim ama talan etmisler magazayi
kameralar,bebek arabalari,oyun halilarinin raflarinda yeller esiyordu
Günaydın hanımlar. Perşembe akşamı kardeşimin isteme/söz olayı, bu akşam nişanı, yarın da Ayşe’nin doğumgünü olduğu için sürekli koşturma halindeyiz. bir haftadır doğrudüzgün okuyamadım, herkes iyidir umarım.. öpüyorum
Sünnet yaptıran anneler bir sorum olacak.Bugün doktora gittik sünnet derisi yapışık normalde 3 günde iyileşir ama bu durumda 1 hafta 10 günü bulabilir dedi.Biraz gözüm korktu bu durumla karşılaşan var mı? Ne yapmalıyım yine de yaptırmali miyim?
Sünnet yaptıran anneler bir sorum olacak.Bugün doktora gittik sünnet derisi yapışık normalde 3 günde iyileşir ama bu durumda 1 hafta 10 günü bulabilir dedi.Biraz gözüm korktu bu durumla karşılaşan var mı? Ne yapmalıyım yine de yaptırmali miyim?
Gunduz uykularinizin 30 ila 45 dk arasi olmasi zaten normal cunku fazlasini uyursa gece uyumasi mumkun degil. Artik buyuduler ve algilari aciliyor bu sebeple uykuya dalmalari guclesiyor bu sebeple uyku egitimi veriyor bazi anneler size de uygunsa egitim vermeye calisin... onun disinda atak haftalarinda ise her zaman guc oluyor uyumalari
Kız uykuyu oyuncak etti ya. 2 gecedir 4'te uyanıyor saat 6'da uyuyor. Bu sabah da 4,5 saat hiç uyumadı. Şimşekli atakta da değiliz niye sapıttı böyle hiç anlamadım
Kız uykuyu oyuncak etti ya. 2 gecedir 4'te uyanıyor saat 6'da uyuyor. Bu sabah da 4,5 saat hiç uyumadı. Şimşekli atakta da değiliz niye sapıttı böyle hiç anlamadım
Bir günleri digrrini tutmuyor ki bizimki de 3 gecedir saat 23:30 da anca uyuyor gece 02:30-03:00 arasi bi kalkiyor karni acikip sonra derin uyku yok bir daha yarim saatte bir kucagimda taaa sabah 07:30 a kadar o saatte artik yorgunluktan daliyoruz 09:30 kalkis sonrasi zaten yok koca gun 1-2 saat toplam uykusu gecede boyle kendi de dinlenemiyor bebek dedigin uyumaz mi anlamadim
5 dk kendi oyalanıyor sonra istiyor ki annesi oyalasın oynatsın. Saat 4te ne oyunu kır dizini uyu diyorum da dinleyen yok ki. Atak matak diye oyun ediyor bana
Bebek marketler avmler etrafimizda babymall toker ebebek bebekhouse.kendi eksenimiz etrafinda donuyoruz vallahi disari ciksak dahastanemiz de yakin yurusek gideriz baharda 10 dk da.ankaradan hic bu kadar nefret etmemistiminsallah hayirli bir yolculuk da bize nasip olur
5 dk kendi oyalanıyor sonra istiyor ki annesi oyalasın oynatsın. Saat 4te ne oyunu kır dizini uyu diyorum da dinleyen yok ki. Atak matak diye oyun ediyor bana
Saat gecenin mi diyeyim sabahin mi 4unde bir civilti bir muhabbet.bi de guzel guluyor kucaga alinacagi zaman mutlu oluyor.gel de kiz gel de kucagina almabeni daha cok 6.30-7.30civari uyanmasi korkutuyor uyutamazsam gun boyu uykusuz kaliyorum o zaten uyumuyor gunduz
Bir günleri digrrini tutmuyor ki bizimki de 3 gecedir saat 23:30 da anca uyuyor gece 02:30-03:00 arasi bi kalkiyor karni acikip sonra derin uyku yok bir daha yarim saatte bir kucagimda taaa sabah 07:30 a kadar o saatte artik yorgunluktan daliyoruz 09:30 kalkis sonrasi zaten yok koca gun 1-2 saat toplam uykusu gecede boyle kendi de dinlenemiyor bebek dedigin uyumaz mi anlamadim
Biz kabullendik zaten 22.00dan once odamiza cekilmiyoruz.23.00 a kadar uyuyor.daha erken uyusa da o gece sabah olmuyor.saat 01.00den sonra eziyete donusuyor(du) artio akillandim.yani keske kitaplardaki gibi gerektigi kadar gerektigi sekilde uyusalar ama olmuyor
Aynı modelin bir versiyonu da bizde mevcut. Saat 5 ten 6bucuğa anlamadıģımız bir seyler oluyor iki gündür. Ailece ayaktayız. Gerci biz saat başı ayaktayız kızımla zaten de neyse. Bizde simsekte degiliz ama kara bulutları dağitamadık.
Canım siz listeye uyabiliyor musunuz? Bana doktor yoğurtla basla demişti sonra da sebze çorbası daha sonra çorbayı cesitlendirip en son meyve ama benim minik yoğurdu yemedi içine meyve koyduk yedi:) sebze çorbasını bir kaşık bile içeremedim. Şimdi tarhana içiyor az sarımsaklı :)) yarında mercimeği az havuçlu patatesli mercimek çorbası yapacağım ey suyunda yer gibi ama bakalım.
Ben ilk sebze püresiyle başladım.patates havuçla.yüzünü buruştura buruştura yedi.
Daha sonra elma püresi yaptım.değişik tatlar aldıkça suratı çok komik oluyor
Elmayı armutu sevdi.ama portakala resmen bayıldı.
Elimdeki portakala bir saldırışı var tam videoluk
Ben doktora telefonla danıştım ek gıdaya geçelimmi diye.oda geçin dedi.
Netten araştırarak başladım ek gıdalara.
Ama acele ettim sanırım.
Avakadoyla elmayı karıştırdım.2 gün bunu verdim.kabız oldu.
Doktora gittik dün.bana çok güldü.biz sanki avokadoylamı beslendik dedi :)
Elma armut muz ver şimdilik dedi.
2 gündür armut verdim ama daha düzelmedi kakası..
Şimdi doktorun verdiği listeye göre gidicem.