- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Evet aynen oyle 2017 agustos modelleri boyle genel olarak hepimiz ayni seylerden bahsediyoruzBiz kabullendik zaten 22.00dan once odamiza cekilmiyoruz.23.00 a kadar uyuyor.daha erken uyusa da o gece sabah olmuyor.saat 01.00den sonra eziyete donusuyor(du) artio akillandim.yani keske kitaplardaki gibi gerektigi kadar gerektigi sekilde uyusalar ama olmuyor
onunla ilgili bir şey demedi sadece geç düzelir dedi özellikle sordum bize etkisi ne olur diye hiçbir şey olmaz sadece sünneti geç iyileşir dediZaman geçtikçe duzelebilen bir durum mu peki. Benim oglumda sünnet oldu 3 aylıkken. İki güne ağrısı geçti 20 güne ancak dikisleri tam düştü ve duzeldi
Taban kismini kesiyorsunuz.iki ucu acik koni gibi oluyor.genis olan tarafa bir iki parmak arayla bant yapistirip bantlarin acikta kalan uclarini da bebegin pipisini icine alacak sekilde yapistiriyorsunuz
Hic gozun korkmasin canim.asil kopuk bardak isini kolaylastiracak.sen korkmayacaksin yarasi dikisi beze degdi mi darbe aldi mi diye
Üroloji ye canimhangi branşa muayene oldunuz canim?
Canim mesajimda anlam karışıklığı olmuş gözümü korkutan doktor.İşte iyileşme süresi uzar falan deyince ondan korktum.Başka aktarabilecegin bir şey var mı? Suya oturtturdunuz mu? İlaç krem vs ne kullandınız?Birde bezi büyük mu almam gerekiyor?Hic gozun korkmasin canim.asil kopuk bardak isini kolaylastiracak.sen korkmayacaksin yarasi dikisi beze degdi mi darbe aldi mi diye
Üroloji ye canim
Canim mesajimda anlam karışıklığı olmuş gözümü korkutan doktor.İşte iyileşme süresi uzar falan deyince ondan korktum.Başka aktarabilecegin bir şey var mı? Suya oturtturdunuz mu? İlaç krem vs ne kullandınız?Birde bezi büyük mu almam gerekiyor?
Göz korkutmaya gerek yok ki. Toparlar daha kisa sürede umarım. Allah yardım etsin. Ama biz kopuk bardağı ikiye kestik. Öyle koyduk. Bir beden büyük bez aldık. Dr krem verdi onu sürdük. Suya oturtmadik. Bir hafta sonra banyo yaptırdım. Zaten agri hissetmez bence iki gündem sonra. Yarasi geç kapanır. O da bardak sayesinde acı vermeden geçer insallah. Olduktan sonra ah bu muydu dersin insallah
İlk meyve ile mi başladı acabaSelamdoğa hanım sebzeyi sevmedi kendini sıkıp bağırıyor resmen meyve de sorun yok nasıl sevdiricez bakalım ben iştasız çocuk büyütüyorum bir tane umarım doğa ablasına çekmemiştir
Ay maşallah evladina su gibi geçiyor zaman. Ne kadarlık acaba.Bu arada hanimlar bizim minigimiz yarim tur donup yuzustu emekleyemese de cabalayip surunmeye basladionune oyuncak koyuyorum ulasmak icin surunup gidiyor ay hizla buyuyor yahu bu tirtil ... Masallah Allah korusun evlatlarimizi
*nieye uzarmis iyilesme sureci benim kacirdigim birsey mi var onceki paylasimlarindaÜroloji ye canim
Canim mesajimda anlam karışıklığı olmuş gözümü korkutan doktor.İşte iyileşme süresi uzar falan deyince ondan korktum.Başka aktarabilecegin bir şey var mı? Suya oturtturdunuz mu? İlaç krem vs ne kullandınız?Birde bezi büyük mu almam gerekiyor?
Canim 1 beden buyuk bez aldik biz.kopuk bardak ve ustuste 2 bezi cok rahatlikla bagladik.45 gunluktu hareketli donemi degildi ama emzirirken kendime dayayip gazini cikartirken acaba cani yanacak mi diye hic korkmadik.hicbiri yasak degildiÜroloji ye canim
Canım msjları yeni okudum .Sünnet yaptıran anneler bir sorum olacak.Bugün doktora gittik sünnet derisi yapışık normalde 3 günde iyileşir ama bu durumda 1 hafta 10 günü bulabilir dedi.Biraz gözüm korktu bu durumla karşılaşan var mı? Ne yapmalıyım yine de yaptırmali miyim?
biz bardak koymadik canim
Canim biz 45 gunlukken sunnet olduk.ne kadar erken o kadar iyi.daha cabuk iyilesiyor.arkadasim 2 yasinda sunnet ettirdi oglunu ki eskilere gore 2 yas cok erken.cisini yaparken cani yanacak diye poposunu gosterip fitil koyun diyormus yavrum:)Canım msjları yeni okudum .
Bizde doktor bardak koydurtmadı.
Pipisine krem verdi sabah akşam onu sürdük.
Bardağa gerk yok bez var çünkü o korur dedi.
Pipisi beze yapışmasın diye de bezin ön kısmına yani pipinin değeceği kısıma da vazelin sürdük .
Dün kontrolümüz vardı gayet güzel iyileşmiş dedi doktorumuz. Dikişleride banyo yaptıkça düşer dedi.
Bence korkma hiç . Arkadaşımın oğlunda yapışıklık vardı 3 yada 4 aylıktı tam hatırlamıyorum hemen sünnet ettirdiler . Çokta çabuk iyileşti . Hatta sende erkenden götür sünet olsun çabuk iyileşiyor diye beni baya teşvik etmişti.
Bir de dün doktora sordum acıyormudur hala diye çünkü yüz üstü dönmeye çalışıyor bizde engel oluyoruz acımasın diye. Yok o ilk gün acır sadece ertesi gün hissetmez bile korkmayın hem bez varken korur o kısmı bişey olmaz dedi.
Ve 1 oğlum daha olursa kesinliklleee yine bebekken sünnet yaptırıcam gerçekten kolay iyileşiyor çünküo yüzden hiç korkma canını sıkma imkanının varsa yaptır.
Pazartesi aşıları var canım o yüzden haftaya cumartesi olacak öyle olmasaydı bugün hemen yapalım demistine zaman canim sunnet?
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Göz korkutmaya gerek yok ki. Toparlar daha kisa sürede umarım. Allah yardım etsin. Ama biz kopuk bardağı ikiye kestik. Öyle koyduk. Bir beden büyük bez aldık. Dr krem verdi onu sürdük. Suya oturtmadik. Bir hafta sonra banyo yaptırdım. Zaten agri hissetmez bence iki gündem sonra. Yarasi geç kapanır. O da bardak sayesinde acı vermeden geçer insallah. Olduktan sonra ah bu muydu dersin insallah
Deri yapışık olduğu için uzar dedi.Normalde 3 günde geçer ama bu durumda 1 hafta 10 günü bulabilir dedi.Uzun uzun yazdığın için teşekkür ederim.*nieye uzarmis iyilesme sureci benim kacirdigim birsey mi var onceki paylasimlarinda
*surecimizi en basindan yazayim.klips yontemi ile olduk.lokal anestezi ile...sunnetten 3 saat sonra jel surmeye basladik ve 5-6 kullanimlik jeli 2 saatte bir surduk.
Sunnetten 4-5 saat sonra agrisi max duzeye ulastiginda bir fitilin 1/3 unu verdik.zaten ondan sonra hic agrisi olmadi bitti gitti hersey.
*5.gun kontrole gitmeden once ilik suda 15 dk oturtup kontrole giderken bolca bebantol surduk.klipsi cikardilar.kopuk bardaga bir sonraki kontrole kadar devam ettik.
*kopuk bardagi da yeniden yazayim belki baska faydalanan olur.tabanini kesiyorsunuz.kesik koni seklinde oluyor.genis agzina iki tane bant yapistirin.bantlarin acikta kalan ucunu pipisinin biraz uzerine testisi de icine alacak sekilde yapistirin.gecmis olsun
Not alıyorum hepsini:)Canim 1 beden buyuk bez aldik biz.kopuk bardak ve ustuste 2 bezi cok rahatlikla bagladik.45 gunluktu hareketli donemi degildi ama emzirirken kendime dayayip gazini cikartirken acaba cani yanacak mi diye hic korkmadik.hicbiri yasak degildi
Eşimin ailesi gelecek onlar gitmeden yaptirayim dedim.İyice koydum kafaya şimdi yaptirmazsam kalır öyle. Çok sağol canım hepsini screenshot aliyorum:) umarım bizde de sorun olmaz yapisiklikCanım msjları yeni okudum .
Bizde doktor bardak koydurtmadı.
Pipisine krem verdi sabah akşam onu sürdük.
Bardağa gerk yok bez var çünkü o korur dedi.
Pipisi beze yapışmasın diye de bezin ön kısmına yani pipinin değeceği kısıma da vazelin sürdük .
Dün kontrolümüz vardı gayet güzel iyileşmiş dedi doktorumuz. Dikişleride banyo yaptıkça düşer dedi.
Bence korkma hiç . Arkadaşımın oğlunda yapışıklık vardı 3 yada 4 aylıktı tam hatırlamıyorum hemen sünnet ettirdiler . Çokta çabuk iyileşti . Hatta sende erkenden götür sünet olsun çabuk iyileşiyor diye beni baya teşvik etmişti.
Bir de dün doktora sordum acıyormudur hala diye çünkü yüz üstü dönmeye çalışıyor bizde engel oluyoruz acımasın diye. Yok o ilk gün acır sadece ertesi gün hissetmez bile korkmayın hem bez varken korur o kısmı bişey olmaz dedi.
Ve 1 oğlum daha olursa kesinliklleee yine bebekken sünnet yaptırıcam gerçekten kolay iyileşiyor çünküo yüzden hiç korkma canını sıkma imkanının varsa yaptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?