Ben ankarada üniversite okudum canım bilirim havasınıDogum yaptigimdan beri sadece 1 kere avm ye girdikk bebekle.o da gecen hafta ici.bir ihtiyac oldu mu esimle arabada birakiyorum ben ne alacaksam alip cikiyorum.hafta ici sabah sakin oluyor aslinda gidilebilir.
Siz de ankarada misiniz bilmiyorum ama en cok babymall seviyorum bir de hastanemizi.ikisinde de kafeterya var
iste pek sosyal hayatimizin ozeti
İnsallah yoksa enerjik bitefekAllah kolaylık versin canım bizimkisi de hiç uyanmazdı artık kalkıyor cingöz cingöz gülüyor bir de.
Anlıyorum ki kızımda hiç uyku yok
Inşallah bu da bi dönemdir de geçer hemencecik
Sagol canim 5 buçuk aylikAy maşallah evladina su gibi geçiyor zaman. Ne kadarlık acaba.
De mi ya farkli artik paylas tecrubelerini donunceInşallah canım bakalım ilk tatilimiz nasıl olacak
Öyle eskisi gibi hoyratça gezmeler tozmalar olmadan kafana eseni yapamadan tatil nasıl geçecek bi tecrübe edelim
AminnAllah kolaylık versin bebislere de uyku. Gece uykusuzluk çok zor ya
Portakal pişik yapabilir, biraz gözlemle istersen. Pişik olursa ondandır bil diye dedim.Ben ilk sebze püresiyle başladım.patates havuçla.yüzünü buruştura buruştura yedi.
Daha sonra elma püresi yaptım.değişik tatlar aldıkça suratı çok komik oluyor
Elmayı armutu sevdi.ama portakala resmen bayıldı.
Elimdeki portakala bir saldırışı var tam videoluk
Ben doktora telefonla danıştım ek gıdaya geçelimmi diye.oda geçin dedi.
Netten araştırarak başladım ek gıdalara.
Ama acele ettim sanırım.
Avakadoyla elmayı karıştırdım.2 gün bunu verdim.kabız oldu.
Doktora gittik dün.bana çok güldü.biz sanki avokadoylamı beslendik dedi :)
Elma armut muz ver şimdilik dedi.
2 gündür armut verdim ama daha düzelmedi kakası..
Şimdi doktorun verdiği listeye göre gidicem.
Ben kontrol randevularini yemek saatimize gore aliyorum hastanenin restaurantinda yiyelim de yemek yapmayayim o gun diyeKızlar selamlar,
Gördüğüm kadarıyla uyku problemi genel. Benim de uykusuzluktan gözümde arpacık çıkmış :) Yenidoğan dönemlerini arar oldum, ne güzel 2-3 saat uyanmadığı dönemler oluyordu, uyuyorduk. Çevremde acaba aç mı diye soranlar oldu ama aç değil. Gayet keyifli, sağı solu izlemek istiyor. Aç hali bambaşka oluyor çünkü bizimkinin, anlamamak mümkün değil yani. Her neyse, yukarıda tek sosyal aktivitemiz hastane yazılmış :) Tanıdık geldi, güldüm. Biz de bugün Ege için göz doktoruna gittik, eve geldik kendi kendime diyorum ki iyi oldu bugün de bir dışarı çıktık :) Sonra aklıma hastaneye gittiğimiz geldi, dedim ne diyorum ben.
Hepinize bol uykulu geceler diliyorum :)
Ahaha :) valla süper fikir. Bizim hastanenin de restoranı güzel olsaydı, neden olmasın :)) Bu yoğunlukta yemek benim için de çook büyük problem.Ben kontrol randevularini yemek saatimize gore aliyorum hastanenin restaurantinda yiyelim de yemek yapmayayim o gun diyeha tabi eve uzakligi arabayla 5 dk
Yani havuç ve patatesi genelde her bebek yer bunları yemedi kabak denemedim henüz bal kabağı deniyeceğim birde belki büyüdükçe sever yani umarım.Genelde öyle diyorlar ya. Belki o gün hoşuna gitmemiştir ya da başka şeyler denemek lazımdır hemen ümitsiz olmayin
Kolay gelsin :) annelerin dediği emzirmek en kolayı sözü dogruymus:) bende 15 gün olduğu için cesitlendirmek istiyorum sebzeyi falan ne verebilirim birde doktor kahvaltı ve öğle öğün u ver dedi ama kahvaltı bir daha mı ay değil mi? Ek gıda konusunda gerçekten herkes ayrı telden çalıyorYani havuç ve patatesi genelde her bebek yer bunları yemedi kabak denemedim henüz bal kabağı deniyeceğim birde belki büyüdükçe sever yani umarım.
Taze kabak mevsimi değil zaten. Arkadaşım boşver. Balkabaguni sever belki. Birde yoğurt sevdi diyorsan onun içinde dene sevmediklerini belki öyle yer.geçiş donemi Zor ve karmaşık gerçektenYani havuç ve patatesi genelde her bebek yer bunları yemedi kabak denemedim henüz bal kabağı deniyeceğim birde belki büyüdükçe sever yani umarım.
Bizim de tek sosyal aktivitemiz eger hava gunesliyse markete gitmek ( saglik ocagi haric ) bugun de ciktik saskin saskin market raflarina bakiniyoruz sanarsin avm de geziyorumAhaha :) valla süper fikir. Bizim hastanenin de restoranı güzel olsaydı, neden olmasın :)) Bu yoğunlukta yemek benim için de çook büyük problem.
Kahvaltı için erken sanki yoğurt verdinmi sebze olarak pırasa eklesen diyeceğim ama blender kullanman gerekir ozaman daR
Kolay gelsin :) annelerin dediği emzirmek en kolayı sözü dogruymus:) bende 15 gün olduğu için cesitlendirmek istiyorum sebzeyi falan ne verebilirim birde doktor kahvaltı ve öğle öğün u ver dedi ama kahvaltı bir daha mı ay değil mi? Ek gıda konusunda gerçekten herkes ayrı telden çalıyorbirde aşılar ve sünnet var haftaya ve altını cizeyim ben ("CESUR KISI)simsekli atak haftamizda aşı ile sünneti denk getiriyorum tüm combo yani ölmez sağ kalırsam buraya yazarim
Amin teşekkür ederim.Bence de erken vermeyeceğim zaten.Yoğurt dedim olur dedi.Pırasa hmm bir bakayım gorumcem diyetisyen tarifler verecekmis birde onlara bakayım :)Kahvaltı için erken sanki yoğurt verdinmi sebze olarak pırasa eklesen diyeceğim ama blender kullanman gerekir ozaman da
Sünnetinizde aşılarınızda kolaycacık geçer sorunsuz atlatırsınız inşallah
Aynı bizYatağa girdiğimin 10. Dk si uyanıyor oğlum . Acaba kokuma mi kalkiyor. Taakip edeceğim öyleyse hiç dusunmedigim halde odamı ayiracagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?