2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben ankarada üniversite okudum canım bilirim havasını
Inşallah bahar gelince bol bol gezeriz.
Biz doğduğu günden beri yollardayiz. Kayin validemler düzcede annemler de kayseride. Biz zonguldaktan düzeye hep gittik geldik sonra ben kayseriye götürdüm. Şimdi de antalyaya geçiyoruz. Inşallah bir sıkıntı olmaz. Zonguldagin havası oralara göre daha yumuşak olduğundan ben hep dışarı çıkarmaya çalıştım alışması icin.
Zannımca kızım da sürekli gezdiği için evde çok sıkılıyor. Akşam olunca çığlık çığlığa binayı inletiyor ama dışarıda maşallahı var
Yanı çocuktan çocuğa da değişiyor canim. Senin ankarada tedbirli davranman daha iyi

Kızlar selamlar,

Gördüğüm kadarıyla uyku problemi genel. Benim de uykusuzluktan gözümde arpacık çıkmış :) Yenidoğan dönemlerini arar oldum, ne güzel 2-3 saat uyanmadığı dönemler oluyordu, uyuyorduk. Çevremde acaba aç mı diye soranlar oldu ama aç değil. Gayet keyifli, sağı solu izlemek istiyor. Aç hali bambaşka oluyor çünkü bizimkinin, anlamamak mümkün değil yani. Her neyse, yukarıda tek sosyal aktivitemiz hastane yazılmış :) Tanıdık geldi, güldüm. Biz de bugün Ege için göz doktoruna gittik, eve geldik kendi kendime diyorum ki iyi oldu bugün de bir dışarı çıktık :) Sonra aklıma hastaneye gittiğimiz geldi, dedim ne diyorum ben.

Hepinize bol uykulu geceler diliyorum :)

Portakal pişik yapabilir, biraz gözlemle istersen. Pişik olursa ondandır bil diye dedim.

Ben kontrol randevularini yemek saatimize gore aliyorum hastanenin restaurantinda yiyelim de yemek yapmayayim o gun diyeha tabi eve uzakligi arabayla 5 dk

Ben kontrol randevularini yemek saatimize gore aliyorum hastanenin restaurantinda yiyelim de yemek yapmayayim o gun diyeha tabi eve uzakligi arabayla 5 dk
Ahaha :) valla süper fikir. Bizim hastanenin de restoranı güzel olsaydı, neden olmasın :)) Bu yoğunlukta yemek benim için de çook büyük problem.

Genelde öyle diyorlar ya. Belki o gün hoşuna gitmemiştir ya da başka şeyler denemek lazımdır hemen ümitsiz olmayin
Yani havuç ve patatesi genelde her bebek yer bunları yemedi kabak denemedim henüz bal kabağı deniyeceğim birde belki büyüdükçe sever yani umarım.

R
Yani havuç ve patatesi genelde her bebek yer bunları yemedi kabak denemedim henüz bal kabağı deniyeceğim birde belki büyüdükçe sever yani umarım.
Kolay gelsin :) annelerin dediği emzirmek en kolayı sözü dogruymus:) bende 15 gün olduğu için cesitlendirmek istiyorum sebzeyi falan ne verebilirim birde doktor kahvaltı ve öğle öğün u ver dedi ama kahvaltı bir daha mı ay değil mi? Ek gıda konusunda gerçekten herkes ayrı telden çalıyor birde aşılar ve sünnet var haftaya ve altını cizeyim ben ("CESUR KISI)simsekli atak haftamizda aşı ile sünneti denk getiriyorum tüm combo yani ölmez sağ kalırsam buraya yazarim

Taze kabak mevsimi değil zaten. Arkadaşım boşver. Balkabaguni sever belki. Birde yoğurt sevdi diyorsan onun içinde dene sevmediklerini belki öyle yer.geçiş donemi Zor ve karmaşık gerçekten

Ahaha :) valla süper fikir. Bizim hastanenin de restoranı güzel olsaydı, neden olmasın :)) Bu yoğunlukta yemek benim için de çook büyük problem.
Bizim de tek sosyal aktivitemiz eger hava gunesliyse markete gitmek ( saglik ocagi haric ) bugun de ciktik saskin saskin market raflarina bakiniyoruz sanarsin avm de geziyorum

Kahvaltı için erken sanki yoğurt verdinmi sebze olarak pırasa eklesen diyeceğim ama blender kullanman gerekir ozaman da

Sünnetinizde aşılarınızda kolaycacık geçer sorunsuz atlatırsınız inşallah

Kızlar biz 6 günlükten beri geziyoruz ya avm park bahçe pazar market saymıyorum bile bu ara çıkmadık sadece peş peşe hasta olduk çünki bu ara bende kalabalık ortama sokmak istemiyorum ama salgın çok fazla çokta evde oturamıyoruz abla var illa çıkılıyor yani

Yatağa girdiğimin 10. Dk si uyanıyor oğlum . Acaba kokuma mi kalkiyor. Taakip edeceğim öyleyse hiç dusunmedigim halde odamı ayiracagim

Kahvaltı için erken sanki yoğurt verdinmi sebze olarak pırasa eklesen diyeceğim ama blender kullanman gerekir ozaman da

Sünnetinizde aşılarınızda kolaycacık geçer sorunsuz atlatırsınız inşallah
Amin teşekkür ederim.Bence de erken vermeyeceğim zaten.Yoğurt dedim olur dedi.Pırasa hmm bir bakayım gorumcem diyetisyen tarifler verecekmis birde onlara bakayım :)

Yatağa girdiğimin 10. Dk si uyanıyor oğlum . Acaba kokuma mi kalkiyor. Taakip edeceğim öyleyse hiç dusunmedigim halde odamı ayiracagim
Aynı biz eşime De dedim sırf biraz daha uyusun diye çok geç yatıyorum. Kokuya uyanmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…