2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim biz 45 gunlukken sunnet olduk.ne kadar erken o kadar iyi.daha cabuk iyilesiyor.arkadasim 2 yasinda sunnet ettirdi oglunu ki eskilere gore 2 yas cok erken.cisini yaparken cani yanacak diye poposunu gosterip fitil koyun diyormus yavrum:)
Oy yavrum ya Kıyamam geçenlerde Doç. Dr alev Oğuz kutlu yu dinledim.Şey diyordu bebekler 8.ayda ellerini bir şeylerin altına sokarlar bu yüzden ya 8 aydan önce ya da 6 yaşından sonra yaptırın diyordu rahat etme açısından benim daha erken yaptırma şansım yoktu ama olsaydı kesinlikle daha erken yaptirirdim

Canim biz 45 gunlukken sunnet olduk.ne kadar erken o kadar iyi.daha cabuk iyilesiyor.arkadasim 2 yasinda sunnet ettirdi oglunu ki eskilere gore 2 yas cok erken.cisini yaparken cani yanacak diye poposunu gosterip fitil koyun diyormus yavrum:)
Ya kıyamamm ya ben ilk başta üzülüyordum acıyor kesin falan diye ama 3 4 kere calpol le atlattık şükür

Olmaz canım niye sorun olsun. Aynen sürekli kucakta tutacağın için yanında birisi olması iyi olur. Biz yarıyıl tatiline denk getirdik eşim tatil evde destek olsun diye çokkkkkkk faydası oldu bana :) bir de biz tek bez bağladık sürekli kullandığı bezdi 1 numara büyük takma dedi doktor.

Rica ederim canim.daha gec iyilesmesine sebep olacak ozel bir durumu olsa bile korkma.agrisi max agriyi ilk gun ceker.ikinci gun azalir ucuncu gun biter.bak dogduklarindan beri kac ay gecti:)

Kopuk bardak kullanilmayacaksa zaten hic gerek yok bir bedeh buyuk beze

Allah bir yastikta kocatsin cnm Ayse ye de nice mutlu yillar dilerim

Selam doğa hanım sebzeyi sevmedi kendini sıkıp bağırıyor resmen meyve de sorun yok nasıl sevdiricez bakalım ben iştasız çocuk büyütüyorum bir tane umarım doğa ablasına çekmemiştir
Selam cnm aynı durumdayız balkabağı dışında hiç bir sebzeyi sevmedi benimki de.. yoğurt ve meyvede sorun yok

Allah kolaylık versin bebislere de uyku. Gece uykusuzluk çok zor ya

Çocuklar da evin icinde çok sıkılıyorlar.
Ama ankaranin ayazında açık havaya bebiş çıkarmak çok riskli gerçekten dediğin gibi yaşasın avmler.
Gerçi avm ye girince de çok tedirgin oluyorum ben. Herkesler orada hava pis

Ne oldu bu uykuya yine. Yahu bunca uykusuzluk, gece saat başı kalkma yrnidoganken bile yoktu. Gözüm kanlandi iyice arttı geçmiyor.
Allah kolaylık versin canım bizimkisi de hiç uyanmazdı artık kalkıyor cingöz cingöz gülüyor bir de.
Anlıyorum ki kızımda hiç uyku yok
Inşallah bu da bi dönemdir de geçer hemencecik

Dogum yaptigimdan beri sadece 1 kere avm ye girdikk bebekle.o da gecen hafta ici.bir ihtiyac oldu mu esimle arabada birakiyorum ben ne alacaksam alip cikiyorum.hafta ici sabah sakin oluyor aslinda gidilebilir.
Siz de ankarada misiniz bilmiyorum ama en cok babymall seviyorum bir de hastanemizi.ikisinde de kafeterya var
iste pek sosyal hayatimizin ozeti

biz hic gitmedik avm ye. tek sosyal mekanimiz hastane:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…