2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizim de tek sosyal aktivitemiz eger hava gunesliyse markete gitmek ( saglik ocagi haric ) bugun de ciktik saskin saskin market raflarina bakiniyoruz sanarsin avm de geziyorum
O mutlulugu yilbasi sabahi oglani uyutup babasina birakip acile gittigimde yasamistim5 dk lik yol ve serum hic bitmesin istedim.burnum tikali bogazim berbatti ama gozlerim cakmak cakmaktihemsireyle doktorla konusurken farkettim ki istemdisi gereksiz bir gulumseme suratimda.Disari cikiyoruz esim dolastiriyor allah var uygun zamanlarda,ama arabadan inmiyoruzmarkete o giriyor biz bebekle arabada oturuyoruz...gececek ya az kaldi bahar geliyor o zaman cikarim esim olmadan etrafimizda guzel parklar var

Enginar,kereviz,ıspanak ,yer elması ekleyebilirsin.Bildiğim kadarıyla 3.hafta itibariyle tahıl grubuna da geçiliyor.,Bir tatlı kaşığı princ,bulgur,irmik eklenebilir

Saydığın yerleri okuyunca ben de tam tersi Ankarayı özlediğimi farkettim en son hamileyken babymall den kıyafet almıştım kızıma ne kadar çabuk geçmiş zaman :)

gececek insallah biraz buyumus de olacaklar bi bahar gelsin ana ogul carsi pazar gezecegiz insallah

Bugun pazar issizligi var burda benim minnos bana inat koca gun uyudu haftaici kucagimdan inmez uyumaz miziklanir babasi evde uslu uslu yatiyor sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim bana butun huysuzlugu simdiden nazinin kime gececegini biliyor

Biz de bugün bahardan kalma havanın hakkını verdik gezmelere çıktık Güneş çok güzeldi ya nasıl özlemişim Çok iyi geldi ama bi o kadar da yorulmuşum. Çocukla gezmeye alışamadım daha. Eve geldik Keremi yıkadık falan yorgunluk çöktü iyice

oyy ne yaptin oyle yaa insallah sikintisiz kolayca atlatirsiniz.

Canımm buraya ilk yazmaya başlarken hiç aklıma gelmezdi birgün tanışırız buluşuruz diye ama gerçek olmasına bende çok sevindim görür görmez hemende nasıl samimi konuştuk senelerdir sanki buluşup konuşurmuş gibi çok tatlı bir doktor arkadaşım olmuş oldu inşallah ömür boyu bu arkadaşlığımız baki kalır, dilerim tüm gönül dostlarımızla birgün buluşmakta nasip olur. Burası artık sanallığı aşmış bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…