İyi tatiller cnm iyi gelir tabiki yaz hamileliginin... dogumunun... boyle bir handicap i oluyor... ben de bir yere gidemedim :) darısı gitmeyenlerin basina
Gunaydın cnm,hadi hayırlıs olsun.ınsallah sıkıntısız ,atessiz atlatırsınız...
BiZde gecen hafta olduk ilk gün bisey yoktu bizde ama 2. Gün 38,5 oldu hemen fitil attık,15-20 dk ya düstü bi daha da cok sükür cıkmadı.
şu anda açtım bilgisayarımı ve senin mesajını gördüm:)
başım çatlıyo valla , o kadar dolu ki o da haklı.
ya 8 gibi emzirmiştim 9 gibi sağdım 60 cc anca çıkarabildim
çok canım sıkıldı
napiyim artık kalanı bi şekilde telafi etmeye çalışıcaz, bilmiyorum.
Ek gıdaya öğün olarak başladık ama yine de yetmiycek herhalde, napiyim tamamen kesilmesin de tek derdim o şu anda
Benim oğlum aşılama ile oldu. Doktorumuz tutma ihtimali düşük demişti. Bizde nasılsa tutmayacak diye, aşılamanın yapıldığı akşam baktık Adamların konseri var. Kalktık gittik, 2 saat ayakta hoppala zıppala hem de bar ortamında15 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. O yüzden bu grubun yeri bende başkadır.
çok canım sıkıldı
Ek gıdaya öğün olarak başladık ama yine de yetmiycek herhalde, napiyim tamamen kesilmesin de tek derdim o şu anda
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum internet sorunum vardı ama çoğunu okudum. Biz son bir haftadır çok fena hasta olduk ilk önce Ela sonra baba sonra ben şimdi bebeğim hasta oldu influenza virusu olmuşuz hepimiz . Tabi ali küçük olduğu için onu hemen doktora goturduk. Doktorun vwrdiginilaclari iciremiyorum ağzında tutuyor yutmuyor. Yutsada kusuyor hiç böyle bir şeyle karsilasananiz oldumu . Geçen acile gittik . Ateşi 39 şurubu reddediyor . Banada ilac verdi doktor emziriyorum ama kullanmak zorunda kaldım 40 derece atesliyken iki hasta cocukla ilgilenmek hiç kolay olmadı . Birde kan tsti yapıldı araştırırken kan değerleri düşük çıktı çok üzüldüm bizim doktorumuz 6. Ayda başlarız demişti demir takviyesine.yanlış yapmışız üstelik 3 hafta erken doğmuştu meğer risk altındaymısız hastalık konulu gittiğimiz için çok soramadım kansızlıkla ilgili birşey doktora öncelikli konu ateşinin dusmesiydi. Sizce çok zararı olmusmudur. İnternette çok kötü şeyler yaziyor gelişim geriliği falan kilosu boyu iyi ama . Hastaliktan 5. Ay kontrolumuzude yaptıramadik rotavirusi de yaptırmadık.
çok canım sıkıldı
Allah yardimciniz olsun.uzulmemeye calisin ben bir işsiz olarak calisanlara cok imreniyorum.yrn ise baslayacak olsam da bebegimi evde birakacagim icin uzgun olurdum.iste insanoglu...her turlu uzulecek sey buluyoruz
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum internet sorunum vardı ama çoğunu okudum. Biz son bir haftadır çok fena hasta olduk ilk önce Ela sonra baba sonra ben şimdi bebeğim hasta oldu influenza virusu olmuşuz hepimiz . Tabi ali küçük olduğu için onu hemen doktora goturduk. Doktorun vwrdiginilaclari iciremiyorum ağzında tutuyor yutmuyor. Yutsada kusuyor hiç böyle bir şeyle karsilasananiz oldumu . Geçen acile gittik . Ateşi 39 şurubu reddediyor . Banada ilac verdi doktor emziriyorum ama kullanmak zorunda kaldım 40 derece atesliyken iki hasta cocukla ilgilenmek hiç kolay olmadı . Birde kan tsti yapıldı araştırırken kan değerleri düşük çıktı çok üzüldüm bizim doktorumuz 6. Ayda başlarız demişti demir takviyesine.yanlış yapmışız üstelik 3 hafta erken doğmuştu meğer risk altındaymısız hastalık konulu gittiğimiz için çok soramadım kansızlıkla ilgili birşey doktora öncelikli konu ateşinin dusmesiydi. Sizce çok zararı olmusmudur. İnternette çok kötü şeyler yaziyor gelişim geriliği falan kilosu boyu iyi ama . Hastaliktan 5. Ay kontrolumuzude yaptıramadik rotavirusi de yaptırmadık.
Geçmiş olsun.1 ay geç başlamaktan bişey olmaz bence,moralini bozma.Boyu kilosuda normalmiş nasılsa. Geçen arkadaşlar bir ilacın içinden çıkan, şurup vermek için kullanılan bir aparattan bahsetmişlerdi. İlac ismini şimdi hatırlamıyorum. Belki faydası olur.
Benim oğlum aşılama ile oldu. Doktorumuz tutma ihtimali düşük demişti. Bizde nasılsa tutmayacak diye, aşılamanın yapıldığı akşam baktık Adamların konseri var. Kalktık gittik, 2 saat ayakta hoppala zıppala hem de bar ortamında15 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. O yüzden bu grubun yeri bende başkadır.
Çok geçmiş olsun hepiniz kolayca atlatırsınız umarım ve bir daha evinize uğramaz hastalık.
Ben ilaç içirmekten çok çektim, o yüzden bütün yöntemleri denedim diyebilirim. Şu ölçekler çok işime yaradı. İlk denediğimde sevmemisti ama şimdi daha kolay veriyorum. Yanağının iç kısmına püskürtüyorum dilini döndürüp çıkartamıyor ağzından. Kusmasina çare bulamadım maalesef hastayken verdiğim şurup kusmasina neden oluyordu doktor sonra değiştirdi.
Bu ölçek ayrı olarak satılıyor mu bilmiyorum ben Aguline yeşil gaz şurubundan ve Motillium reflü ilacindan çıkanları kullanıyorum. Motillium ucuz bir ilaç 6,50 tl. Eğer çare bulamazsan deneyebilirsin. Danslar şarkılar tekerlemeler eşliğinde 40 dakikada ilaç verebildiğim günlerden geldim buraya, çok zordu. Allah sabır versin.