2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
mıncırdım, öptüm, kokladım ve yine geldimm işe ama olsun akşama ne kalmış ki :)

amin canım. sizede çok geçmiş olsun tekrar, bidaha gelmesin inşallah hastalıklar. K.validem bakıyor ikisinede sabahları bırakıyoruz akşam alıyoruz. Zor oluyor, hele de hastayken kaldırmak ama yapılacak bişey yok, gelip bizde kalmıyorlar, onlarada hak veriyorum herkesin kendi düzeni var. Bir şekilde idare etmeye çalışıyorz canım.

Gece gündüz uykular perişan ben perişan. Çok yoruldum artik

gunde kac saat uyuyor canim?
tam doyduguna eminsen baska bir sıkıntısı mı var ki?
hepimiz ayniyiz canim,vücutlar fazlasiyla yorgun. benim bel iptal mesela. az once esim aldi emiri besikten,alamadim. korkuyorum bir sey olacak diye

gunde kac saat uyuyor canim?
tam doyduguna eminsen baska bir sıkıntısı mı var ki?
hepimiz ayniyiz canim,vücutlar fazlasiyla yorgun. benim bel iptal mesela. az once esim aldi emiri besikten,alamadim. korkuyorum bir sey olacak diye
Yok olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum yine de tabi bu ay 500-600 gr almış görünüyor. 5 ayliga göre iyi düşünüyorum. Benimde kollar bel iptal. 6. Ay asisinda dr ile konuşacağım bakalım. İki gece önce güzel uyumuatu. Dün sürekli kalktı durdu. Cikolata yemistim ayıptır söylemesi bayadır ilk defa. ondan mi acaba
Dün gün içinde bir buçuk saat ancak uyudu kesik kesik. Gece de totalde 8-9saat

Uyku eğitiminde nasıl bir yol izliyorsunuz acaba.
Tüm yöntemleri okudum bebeğime göre şekillendirdim. Kim west ağırlıklı. Şahsi görüşüm hiç bir yöntem yüzde yüz her bebeğe uymuyor. Bebeğe göre uyarlamak gerekiyor.
Er geç her bebek uyumayı öğreniyor :) yeter ki pes etmeyelim :)

Yatağa koydugumun 10. Dk si olmadan kalktı da çare arıyorum bende. Küçük diye düşünüyordum ama bu kadar uyanık kalkmak içinde küçük. İşi ele almanın zamanı geliyor sanırım. Gaz devam ederken nasıl eğitim izleyeceksem bakalim. Bende standart eğitim olduğunu düşünmüyorum. Hepsi farklı fitrat üzere doğuyor sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…