2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

daha genc derken 25 27 yasi kastettim aslinda canim. 17 yas cok kucuk. daha yeni cocukluktan ciktigimiz icin anne olmayi benim bunyem kaldirmazdi. evliligi de ayni sekilde. suam 35 oldugum icin 25 27 olsa iyiydi diyorum:)

Youtube’da Süper dadı’nın bölümlerini izliyorum çok güzel. Tavsiye ederim hepimiz için. Tüm çocuklu ailelere tavsiye edin.

daha genc derken 25 27 yasi kastettim aslinda canim. 17 yas cok kucuk. daha yeni cocukluktan ciktigimiz icin anne olmayi benim bunyem kaldirmazdi. evliligi de ayni sekilde. suam 35 oldugum icin 25 27 olsa iyiydi diyorum:)
Benimde bir tanıdığım var şu an 29 yaşında 12 yaşında oğlu var 6 yaşındada kızı :)) çocukları büyüttü geziyor şimdi :)) bende okadar küçük yaşta anne olmak istemezdim ama ben ilk kızımı 24 yaşında kucağıma aldım şu anda 32 yaşındayım bence arada çok fark yok aksine şu anda daha bilinçliyim ve rahatım sanırım :)

Ay oğlum yatağında uyusun diye uğraşıyorum. Aglayinca kucağa aliyorum. Bazen yatağında da ağlıyor sakinleştirmek için başını oksayinca kikirdiyor

:) anlıyorum doğru diyorsun tabi. 17 yaş uçuk örnek oldu ama bende 28 yaşında olduğum için 23-24 daha iyi gibi .gerçi kaç olursa olsun ilk iki üç sene zor

Günaydınlar hanımlar bebekleriniz gece kaç kere besleniyor mama yada anne sütü
3 kere kalkıyor normalde. Tabi sansliysak bi sorunu olursa daha sık. Normalde 3 kere kalkıp emip yatıyor 3.de yatıp yarım saat sonra falan uyanıp güne başlıyor. Anne sütüyle besleniyoruz

Ay sanırım bu seferlik yatağında uyutmayi başardım eline ağız bezi sıkıştırmaya çalıştım. Alissin diye. Emzik de kullanıyor. İstikrarlı olurum umarım. Bir ay sonra ailemin yanına gideceğim bir düzen kurmaliyim. Ve onu sürdürmeliyim

devamı da gelir inşallah :)

Mama içiyordu değilmi canım mama daha tok tutar diyorlar ya daha fazla uyur düşüncesi oluyor
Evet canım,
Geçen ay anne sütü alıyordu uyanması daha azdı ama artık tamamen mama alıyor hem de 2 numara olanlardan ama daha çok yiyor geceleri, tabii bir de susuyor o yüzden gecede en az 6 defa uyanıyorum.

Doğa iki üç gecedir beslenmiyor kafam karıştı şimdi uyanması mı daha iyi uyanmamasımı

Doğa iki üç gecedir beslenmiyor kafam karıştı şimdi uyanması mı daha iyi uyanmamasımı
Maşallah aciksa kalkar bence. Kimine göre gece beslenen çocuk zeki oluyor kimine göre gece beslenmemeli 6 aydan sonra kimi dr a gore de 9 aydan sonra ihtiyacı yok büyük gibi beslenme alışkanlığı olmalı. Bence bebeğini akışına bırakmak lazim

Bizde de bu belirtiler oluyor kizlar normal çocuk doktoruna gitmeyecekmiyiz
Bizi çocuk doktoru yönlendirdi ama öncesinde amip için önlem amaçlı tedavi önerdi geçmezse gidersiniz dedi. Ben önlem amaçlı tedaviyi reddedince gidin o zaman dedi. Okuduklarıma göre söylüyorum çoğu çocuk doktoru alerji konusunda ya görmezden gelici ya da cahil havasında takiliyor. Sanki benim hastam ben koyacağım teşhisi gibi bir yarış içindeler gibi geliyor okuduklarımdan, neden bilmiyorum. Bu belirtiler varsa çocuk gastroenterolojisine ya da çocuk alerji bölümüne gitmeni öneririm. En doğru yönlendirmeyi onlar yapar.

:) anlıyorum doğru diyorsun tabi. 17 yaş uçuk örnek oldu ama bende 28 yaşında olduğum için 23-24 daha iyi gibi .gerçi kaç olursa olsun ilk iki üç sene zor
Ben de 27 yaşında doğum yaptım ve birkaç sene daha erken yapsam nasıl olurdu diye çok düşündüm uykusuz gecelerde Ama en son uykusuzluğun her yaşta aynı olacağını fark ettim geri kalan konularda da 25lik Gretchen'dan alta kalmam diye bir karara vardım

yeni dogduklarinda uyandirip beslemeyince kan sekeri duser ve uyanmalari zorlasir denmisti ama bu dogru mu? bundan dolayi uyanmiyor olabilir mi?
İlk aydan sonra o sorun olmaz diye biliyorum. Sağlık sorunu olmadığı sürece acıkınca kendisi uyanır bebek, atak falan bazen uykuya düşkün yapıyor bebekleri.

Aynen diğer konularda genç kalalım insallah

oyle oyle uzar canim insallah. naptin peki,odaya koyup ciktin mi?
İnsallah :) dayanmaya çalışacağım yoksa emzir emzirdim yatmıyor. Koyup çıkmaya gönlüm elvermedi çok keskin ağlıyor çünkü ben odadan çıkınca. Uykusu vardı biliyorum. Koydum başta oynadı. Sonra uyku bastı emziği defalarca koydum . Ciddi aglamalarinda kucağıma aldim. Oğlum ben burdayım korkma uyu büyü diye telkinde bulundum. Yatağa koyunca pispis yaptım. Başta başını oksadim kikir kikir gulunce bıraktım. Agladikca popoya pit pit vurarak pis pis yaptım. Susunca bıraktım.şimdilik böyle devam edeceğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…