2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

gece 8-9 saat uyuduysa super canim.
500-600 gram da gayet iyi.

Aynen ya. Gibisi fazla. Eşim dün kucagimda uyuyakaldigimi görünce kaldırdı beni. Sus sus çocuğu uyutuyotum ya karışma diye fırça atıyordum

cok zormus hakikaten cocuk buyutmek. oyle agucuk gugucuk yaparak olmuyormus

bazen daha kucuk yasta mi cocuk yapsaydim daha iyiydi diyorum,daha mi enerjik olurdum acaba

daha ne kadar "daha" diyebilirdim acaba

bazen daha kucuk yasta mi cocuk yapsaydim daha iyiydi diyorum,daha mi enerjik olurdum acaba

Gunaydin hanimlar :) ayni seyi ben de dusunuyurum daha mi genc anne olmaliydim acaba bu dusunceme esim de destek o da haftasonlari oyalayayim oynayayim diyor pili bitiveriyor kesin gec kalmisiz biz diyor

Aynen öyle düşünüyorum arkadaşım 17 yaşında evlendi iki çocuk var. Biri 10 yaşında biri 4 bakiyorum daha enerjik. Ay benden geçti küçük çocuk bakmak diyor. Artıları eksileri illa var ama bende biraz geç olduğunu düşünuyorm

Gıda alerjisi olan çocuk az kilo alır, yediklerinin sindirilmesiyle ilgiliydi sanırım. Ben bunları birkaç ay önce enine boyuna araştırdım ama şimdi hatırlamıyorum tam. Ne çabuk unutuluyor her şey ya. Neyse işte, Defne'nin kilo alımı düşüktü diyete başlayınca biraz daha artmıştı ama bu ay beni düşündürüyor. İnşallah devam eder kilo almaya.
Köfte de olur sanırım et sonuçta.
Su içtiğim zamanlar sütümde azalma olmadı ama kalitesinde oldu.

Hoşgeldin
Test niye yapmadılar? Küçük diye kan almak istemedikleri için mi? Sen bari diyet yap da etkisini gozlemle alerji tanısı varsa.
Geçmiş olsun mastitli memeyi hastane tipi pompayla açıyormuş hastaneler. Öyle söylemişti arkadaşlar. Bir doktora git istersen. Tek memeyle olacak is değil emzirmek hele dişler çıkınca birini dinlendirmeye çok ihtiyaç duyarsın. Diş de hepimizin beklentisi şu an, bakalim ne zaman çıkacak

Kızlar bebeginizin süt alerjisi olduğunu nerden anladınız
Kakada mukus ve kan, ishal gibi kaka, huzursuzluk, kilo alımında azalma sonucu çocuk gastroenterolojistinde tahlil yaptırdık.

nasil bir sey acaba?
Bunlar gibi alıştırma bardagidir muhtemelen.

17 yaşında birinin çocuğu yetiştirirken katabilecekleriyle yetişkin bir kadının katabilecekleri çok farklıdır bence. Yani tamam enerji vardır ama ben 17-18 yaşımdaki halimi düşünüyorum, işin eglencesindeydim. O zaman da kuzenim bizdeydi, yeni doğmuştu daha ben de bakıyordum ama kesinlikle sorumluluğunu alabilecek gibi bir durumum yoktu. En fazla oyun oynayıp yemeğini yedirirdim. Tabi ki erken anne olanlar da iyi bakabilir ama bence kişiliğini tam oturtmadan çocuk sahibi olmak doğru değil.

Kakadan kan gelmesi ve vücutta kızarıklıklar oldu

yésil renk ve mukusluydu. kesin degil suan bizimki ama bu belirtilerden yola çikip testlere basladilar.
bir de emirin yuzunde bebek egzamasi denilen hafif kizariklik oluyor arada.
Bizde de bu belirtiler oluyor kizlar normal çocuk doktoruna gitmeyecekmiyiz

Günaydınlar hanımlar bebekleriniz gece kaç kere besleniyor mama yada anne sütü
Günaydın,
Benimki geçen ay yatmadan bol bol yeyip sabaha karşı tekrar acıkıyordu ama bir aydır geceleri 3 defa, yatarken ve uyaninca birer defa şeklinde gidiyor.
Gece gak dese mama guk dese su veriyorum yoksa uyanıp ağlamaya başlıyor kuzum. Ayyy sabahlar olmuyor bana

Bebeğine uyku eğitimi veren anneleri tebrik ediyorum, gerçekten sabır işi ben 3 defa denedim ve hepsinde dayanamadım kucağıma alıp piş piş ladim. Şimdi kim west in kitabını aldım, insallah bu defa başaracağım.
Gece uykuya dalmasi çok zorlaştı keşke daha desteksiz uyuduğu zamanlarda verseydim uyku eğitimini. Çok pişmanım

Mama içiyordu değilmi canım mama daha tok tutar diyorlar ya daha fazla uyur düşüncesi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…