- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
Hoşgeldin cnm... cok gecmis olsunKızlarrr merhabaaa
Çook uzun zaman oldu biliyorum, yazamadım size kusura bakmayın nolurrr. Ara ara okumaya çalıştım sayfayı fakat yazmak kısmet olmadı bir türlü, öncelikle hepinizi özlediğimi bilmenizi isterim :)
Bir hafta önce işe başladımmDefne 1 aydır öksürük ve burun akıntısı çekiyor ve sonuç alt solunum yolu enfeksiyonu,antibiyotik kullandık ona rağmen atlatamadı. İki kez acile gitmek zorunda kaldık. Ömer de hastalandı işe başladığım gün boğaz iltihaplanması ateş ve şimdide ona antibiyotik kullanıyoruz. Çocuklar hasta olur da bana geçmez mi hiç bende hastayım. Aile boyu eşim hariç hastayız anlayacağınız üzere Bu arada hasta olan arkadaşlarım ve bebişleri sizlerede çook çook geçmiş olsun.
İş yerinde işler çok yoğun olduğu için nete girmeye fırsatım pek olmuyor maalesef. Ama fırsat buldukça yazmaya çalışıcamm
Çok zor bebekle yatılı misafir ya, cok kalmazlar umarım.[/QUOTEUmarim kalmaları şu an son istediğim şey aslında
Aynen bende öyleyim bak evin de bütün işi duruyorkolay gelsin canim simdiden.
suan bunyem gunduz misafirini bile kaldirmiyor ne yalan soyleyim
Biz kullanıyoruz pregomin as. bizim ki baştan beri mama ile beslendiği için kabul etmesi zor olmafı belki ama çok iğrenç bir tadı ve kokusu var, bazı bebeklerin hiç kabul etmediğini duydum, doktor bize içine pekmez ya da vanilya karıştırarak verebileceğimizi söylemişti aklında olsun.kizlar emir 15 ocakta saglik ocaginda mont haric giysilerle 5250 cikmisti. dün 4900 cikti universitede. kiyafetler ayniydi,montsuz.
diyetisten kilo kaybi var,aylik 800 gram almasi gerekir dedi. onumuzdeki ay yine boyle olursa mama baslayacagiz dedi. pregomin as diye bir mama varmis. rapor cikardilar. recete numarasi verdiler. bununla ucretsiz aliyormusuz,devlet karsiliyormus.
bu mamayi kullanan var mi?
emzirmeye calismamin disinda gunde kac cc vermem lazim
biberonu da cok istemedigi icin şırıngayla veriyoruz mecbur.
Biz kullanıyoruz pregomin as. bizim ki baştan beri mama ile beslendiği için kabul etmesi zor olmafı belki ama çok iğrenç bir tadı ve kokusu var, bazı bebeklerin hiç kabul etmediğini duydum, doktor bize içine pekmez ya da vanilya karıştırarak verebileceğimizi söylemişti aklında olsun.
Vallahi bitmezzz...saglik olsun ömrumuz olsun da bitmesin baska teselli bulamiyorum ev isleriyle ilgili.canim yapsan da duruyoooor yapmasan da. niye bitmiyor bu ev isleri cozemedim
Vallahi bitmezzz...saglik olsun ömrumuz olsun da bitmesin baska teselli bulamiyorum ev isleriyle ilgili.
Canim ya hic bir tarti mi terazi mi her neyse birbirini tutmuyor.biz weewell aldik sabah aksam ayri cikmasini bir kenara birak ustuste iki defa ölctugumuzde bile ayni cikmiyor.bir de cok cok afedersin cis kaka cikisi oldu mu kucumsenmeyecek farklar olabiliyor.gecen ay kilo almiyor bu bebe diyordum gunde iki uc defa ölctumsagol canim.
evet bize de aynisini soyledi doktor. vanilya surubu ekleyebilirsin dedi. insallah mamaya gerek kalmaz ama gerekirse de verecegim mecburen,napayim.
Çamaşır en büyük derdim ya bitmiyor bitmiyor ne kirli sepeti nede çamaşırlık boş kalıyor kışın kuruması da zor katlayıp ütükemeyi bırak çamaşır kuruyana kadar kirli sepeti doluyor
camasir bitmiyor anacım. zaman bulup utuleyip kaldirana kadar yeniden kirleniyor,hadi bi daha yika utule kaldir.
oturma odasi desen her yer emirin esyalari,topluyorum 2 dakika sonra yine ayni,tozu zaten soylemiyorum nerden girdigini anlamadigim icin,yeteeeer
Bence o tartıyı evden uzaklaştırCanim ya hic bir tarti mi terazi mi her neyse birbirini tutmuyor.biz weewell aldik sabah aksam ayri cikmasini bir kenara birak ustuste iki defa ölctugumuzde bile ayni cikmiyor.bir de cok cok afedersin cis kaka cikisi oldu mu kucumsenmeyecek farklar olabiliyor.gecen ay kilo almiyor bu bebe diyordum gunde iki uc defa ölctum
Sabah ölctum atiyorum 5350 oglene kadar iki defa kakasini yapti ölctum 5200.gel de cildirma.ha psikopatca bir takip mi evet aynen oyle.hala her aksam olcuyoruz iki defa ustuste.en yuksek olani veri kabul ediyorumbu paylasimdan sonra benimle konusmak istemezseniz anlayisla karsilarim
Kim West yöntemine yakındı ama kızıma göre esnettim. Genel olarak özeti rutin sonrası yatağına koy, uyuyana kadar bekle gerekirse sözle veya temasla sakinleştir gerçekten gerekliyse kucağına al. 3 gün sonra yatağın kapının yanına geç, 3 gün sonra odanın dışında dur. 3 gün sonra odada bırak çık.Uyku eğitimini tam olarak nasıl verdin?
500 gr normal aslında bu aylarda. Az alma nedenlerinden biri alerji olabilir. Sütün kalitesi de etkiliyordur kesinlikle. Çok sevmiyorsun ama kırmızı et de tüketmeye çalış, o çok arttırıyor süt kalitesini.3-3.5 litre su iciyorum. yumurta ve helva da yiyorum.
ben de bir an once gidip kalsiyum takviyesi yazdirayim doktora. elimden geldigince surekli beslemeye calisiyorum emzirme+şirınga veya biberon. niye az aliyor bilmiyorum. 500 gramin altina dusmedi hic ama ilk aylardaki gibi de almiyor. gerci doktor mama ver demedi,takip edelim dedi ama icime dert oldu dunden beri
sizin ek gidaya az kaldi. bizim 6 ay dolduktan sonra bir de 6 haftamiz var. offf
Bence diyetten dolayi düştü. Kilo alamadığı olmamıştı hiç ama ev usulü tartıda ilk kez yerinde saymıştı geçen hafta. İnşallah artmıştır tekrar tartmadim.peki canim normal mi kalitenin dusmesi bu aylarda,yoksa bizim diyetten mi?
Sen bilirsin tabi ama bence vanilya şurubu gibi yapay bir şey verme başka bir şekilde tatlandır vereceksen.evet canim suanda alerji acisindan degerlendiriliyor emir. ben de diyet yapiyorum.diyetisyen ve alerji poliklinigi o yuzden rapor yazdilar. bu mama inek sutu alerjisi olan bebeklere veriliyormus,yeni ogrendim ben de. tadi da kokusu da cok kotuymus. starbucks ta vanilya surubu satiliyormus,ondan alip tatlandirabilirsin dedi diyetisyen.
humanayi ve tahini tuketiyorum. iyiydi sutum aslinda ama 15 gundur diyet etkiledi sanirim.
az once ben de dusundum dedigini,bie gun hep sagayim,bakalim kac cc cikacak.
ama su da aklima takiliyor. bebekler pompanin sagdigindan daha cok cekiyor sutu deniyor. oyle mi ki?
eger oyleyse ve ben 750 cc cikarirsam demekki emir daha cok iciyor yorumunu yapabilecek miyim?
tavsiyeler icin sagol canim,aminnn
Yarın görüşürüzhepinize hayırlı akşamlar kızlar, kuzularıma gitmek için hazırlanayım yarın görüşmek üzereee
Canim ya hic bir tarti mi terazi mi her neyse birbirini tutmuyor.biz weewell aldik sabah aksam ayri cikmasini bir kenara birak ustuste iki defa ölctugumuzde bile ayni cikmiyor.bir de cok cok afedersin cis kaka cikisi oldu mu kucumsenmeyecek farklar olabiliyor.gecen ay kilo almiyor bu bebe diyordum gunde iki uc defa ölctum
Sabah ölctum atiyorum 5350 oglene kadar iki defa kakasini yapti ölctum 5200.gel de cildirma.ha psikopatca bir takip mi evet aynen oyle.hala her aksam olcuyoruz iki defa ustuste.en yuksek olani veri kabul ediyorumbu paylasimdan sonra benimle konusmak istemezseniz anlayisla karsilarim
Konuşmayı kesmem ama bir mesafe koyarım sanırımCanim ya hic bir tarti mi terazi mi her neyse birbirini tutmuyor.biz weewell aldik sabah aksam ayri cikmasini bir kenara birak ustuste iki defa ölctugumuzde bile ayni cikmiyor.bir de cok cok afedersin cis kaka cikisi oldu mu kucumsenmeyecek farklar olabiliyor.gecen ay kilo almiyor bu bebe diyordum gunde iki uc defa ölctum
Hayir onsuz olmazBence o tartıyı evden uzaklaştırsanada bebeyede yazık
Hergun ayni saatte tartacak kadar azalttimKonuşmayı kesmem ama bir mesafe koyarım sanırım
O kadar sık tartma, insanın kafası karışır. Hadi hiç değilse her gün aynı saatte tart ki kilo almış mi ne kadar almış diye fikir edin -ki bence o da sık. Seyreltmek en güzeli
Esine selamlarimizi yolluyoruz esimle
bizde de var ondan canim. esim almis. ben de sakladim.o da unuttu. annemden gelirken esyalari toplarken gordu
bak bak saklamis diyor
her dakika olcme diye dedim. 2 defa olctu sagolsun
dun hastaneden gelince olctuk ama oncesinde 5 litrelik suyu olctu,dogru cikinca emiri tartti.
Çamaşır en büyük derdim ya bitmiyor bitmiyor ne kirli sepeti nede çamaşırlık boş kalıyor kışın kuruması da zor katlayıp ütükemeyi bırak çamaşır kuruyana kadar kirli sepeti doluyor
Esine selamlarimizi yolluyoruz esimleallahim yalniz degilmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?