2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hoşgeldin cnm... cok gecmis olsun

Biz kullanıyoruz pregomin as. bizim ki baştan beri mama ile beslendiği için kabul etmesi zor olmafı belki ama çok iğrenç bir tadı ve kokusu var, bazı bebeklerin hiç kabul etmediğini duydum, doktor bize içine pekmez ya da vanilya karıştırarak verebileceğimizi söylemişti aklında olsun.

sagol canim.
evet bize de aynisini soyledi doktor. vanilya surubu ekleyebilirsin dedi. insallah mamaya gerek kalmaz ama gerekirse de verecegim mecburen,napayim.

Vallahi bitmezzz...saglik olsun ömrumuz olsun da bitmesin baska teselli bulamiyorum ev isleriyle ilgili.

camasir bitmiyor anacım. zaman bulup utuleyip kaldirana kadar yeniden kirleniyor,hadi bi daha yika utule kaldir.
oturma odasi desen her yer emirin esyalari,topluyorum 2 dakika sonra yine ayni,tozu zaten soylemiyorum nerden girdigini anlamadigim icin,yeteeeer

sagol canim.
evet bize de aynisini soyledi doktor. vanilya surubu ekleyebilirsin dedi. insallah mamaya gerek kalmaz ama gerekirse de verecegim mecburen,napayim.
Canim ya hic bir tarti mi terazi mi her neyse birbirini tutmuyor.biz weewell aldik sabah aksam ayri cikmasini bir kenara birak ustuste iki defa ölctugumuzde bile ayni cikmiyor.bir de cok cok afedersin cis kaka cikisi oldu mu kucumsenmeyecek farklar olabiliyor.gecen ay kilo almiyor bu bebe diyordum gunde iki uc defa ölctum
Sabah ölctum atiyorum 5350 oglene kadar iki defa kakasini yapti ölctum 5200.gel de cildirma.ha psikopatca bir takip mi evet aynen oyle.hala her aksam olcuyoruz iki defa ustuste.en yuksek olani veri kabul ediyorumbu paylasimdan sonra benimle konusmak istemezseniz anlayisla karsilarim

Çamaşır en büyük derdim ya bitmiyor bitmiyor ne kirli sepeti nede çamaşırlık boş kalıyor kışın kuruması da zor katlayıp ütükemeyi bırak çamaşır kuruyana kadar kirli sepeti doluyor

Bence o tartıyı evden uzaklaştır sanada bebeyede yazık

Uyku eğitimini tam olarak nasıl verdin?
Kim West yöntemine yakındı ama kızıma göre esnettim. Genel olarak özeti rutin sonrası yatağına koy, uyuyana kadar bekle gerekirse sözle veya temasla sakinleştir gerçekten gerekliyse kucağına al. 3 gün sonra yatağın kapının yanına geç, 3 gün sonra odanın dışında dur. 3 gün sonra odada bırak çık.
Ama her çocuğun farklı huyu olduğu için yaklaşım da farklı olmalı.

500 gr normal aslında bu aylarda. Az alma nedenlerinden biri alerji olabilir. Sütün kalitesi de etkiliyordur kesinlikle. Çok sevmiyorsun ama kırmızı et de tüketmeye çalış, o çok arttırıyor süt kalitesini.

peki canim normal mi kalitenin dusmesi bu aylarda,yoksa bizim diyetten mi?
Bence diyetten dolayi düştü. Kilo alamadığı olmamıştı hiç ama ev usulü tartıda ilk kez yerinde saymıştı geçen hafta. İnşallah artmıştır tekrar tartmadim.

Sen bilirsin tabi ama bence vanilya şurubu gibi yapay bir şey verme başka bir şekilde tatlandır vereceksen.

hepinize hayırlı akşamlar kızlar, kuzularıma gitmek için hazırlanayım yarın görüşmek üzereee
Yarın görüşürüz
Bol bol mıncır kuzularını, sevginle şifa ver

bizde de var ondan canim. esim almis. ben de sakladim.o da unuttu. annemden gelirken esyalari toplarken gordu
bak bak saklamis diyor
her dakika olcme diye dedim. 2 defa olctu sagolsun
dun hastaneden gelince olctuk ama oncesinde 5 litrelik suyu olctu,dogru cikinca emiri tartti.

Konuşmayı kesmem ama bir mesafe koyarım sanırım
O kadar sık tartma, insanın kafası karışır. Hadi hiç değilse her gün aynı saatte tart ki kilo almış mi ne kadar almış diye fikir edin -ki bence o da sık. Seyreltmek en güzeli

Hergun ayni saatte tartacak kadar azalttim

Esine selamlarimizi yolluyoruz esimleallahim yalniz degilmisiz

Çamaşır en büyük derdim ya bitmiyor bitmiyor ne kirli sepeti nede çamaşırlık boş kalıyor kışın kuruması da zor katlayıp ütükemeyi bırak çamaşır kuruyana kadar kirli sepeti doluyor

ayy evet canim bi de o dert var,camasirlik. gidip bir tane daha alacagim en sonunda.ben once disari asiyorum,kokusu cikiyor. sonra iceri aliyorum. eger hemen yikanmasi gereken baska giysiler varsa da bir onceki iceri aldiklarimi salona koltuklara seriyorum mecburen napayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…