2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar süt konuşmuşsunuz ben bu aralar çok dikkat ettim simit yediğim gün inanılmaz sütüm artıyor . Azaldığını hissettiğim gün simit takviyesi yapıyorum. Susam olduğu için baya etkiliyor

Kızlar süt konuşmuşsunuz ben bu aralar çok dikkat ettim simit yediğim gün inanılmaz sütüm artıyor . Azaldığını hissettiğim gün simit takviyesi yapıyorum. Susam olduğu için baya etkiliyor

icinde sut olmayan simit nerde satilir ki ya da tum simitlerde sut var midir

Canım bizimkinde hiç iz yok.
Tutmamış mı oluyor acaba? Sağlık ocağıda bişey demedi.
Benim anladığım kadarıyla tutmamış oluyor. Tutup tutmadığını belirlemek icin bir test yapiliyormus ve yanlış hatirlamıyorsam tutmadıysa anaokuluna baslamadan tekrar ediliyor.

Bi temmuz anası olarak :) cvp vereyim bizde olmadı cnm,bi göster istersen.

çok geçmiş olsun biz de çok uğraştık, hala da tamamen iyileşmedi işte.. koruyucu tedavi uyguluyoruz, umarım hasarsız atlatırız bu kışı hepberaber... iki ay daha dayanırsak sonrası bahar çok şükür... hayırlı olsun işe dönüşün, çocuklara kim bakıyor sen yokken?

bizde de var aynısından bir tane :) pazar günü dişleri ikiledi, dün de ısırmayı öğrendi.. çok fena (((

Gecmos olsun canim benim yigenimde kullaniyor ama o yasini gecti emzirme destek sistemi diye birsey var internetten arastir videolari var o sekildede verebilirsin ben biberon yerine keske en basindan onu yapsaydin diye kiziyorum kendime kizimin biri biberonla yemeyi cok sevdigi icin emmiyor artik

sagol canim. biz de daha cok siringayla vermeye calisiyoruz. ay cok zor valla ya emmek istemeyen bebek. duzelecek umudum da kalmadi artik.
dedigin sisteme bakayim bi canim.

az alma nedeni alerji olabilir dedin ya canim,nasil bir baglanti var?

kofte olarak yesem olur mu?

mamaya gerek kalmaz insallah da baslarsak eger dogal olanlari kullanirim canim tatlandirmak icin.

bir de sutunde azalma oldu mu diye sormus muydum canim?

Kızlar merhabalar ben eski isimle bebegımı beklerken00 rumuzlu arkadaşınız şifremi hatırlayamadım ama burasız da duramadığım için yeni üyelik yaptım. Sayfaları tek tek okumak mümkün değil çok fazla birikmiş umarım genişler ve sizler iyisinizdir. Benim oğluş alerji denildi vücudu çok kötüydü sonra egzama olduğu kanaatine varıldı ısrarla 3 hastane de test yapmadı çocuğuma bilmiyorum ne olucak böyle. Birde ben mastit oldum galiba göğsüm çok fena sağmaya çalışıyorum damla süt akmıyo tek göğüs emiyoruz , Doğumdan sonra kuyruk sokumum yerinden oynadı o ağrı yapıyo Tuna paşa zır zır bugünlerde dişlerle uğraşıyo halimiz harap

Benim anladığım kadarıyla tutmamış oluyor. Tutup tutmadığını belirlemek icin bir test yapiliyormus ve yanlış hatirlamıyorsam tutmadıysa anaokuluna baslamadan tekrar ediliyor.

Seninle konuştuktan sonra tekrar baktım.izi belli.toplu iğne kadar hafif mor bi rengi var.bu hafta rota aşımız var.gittiğimde gösteriyim.

sagol canim. biz de daha cok siringayla vermeye calisiyoruz. ay cok zor valla ya emmek istemeyen bebek. duzelecek umudum da kalmadi artik.
dedigin sisteme bakayim bi canim.

Canım bi arkadaşımında bebeği hiç biberon emmedi.neler neler aldı olmadı.
Son sonunda suluk almış.onunla içiyomuş sütünü.çalışıcağı için böyle bi yöntem bulmuş.sende deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…